kampasimpukka

10 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Troikka

Nautimme illallisen Troikassa isohkolla porukalla, ja kaikki sujui moitteettomasti. Alkuruoaksi otimme Zakuskin jaettavaksi koko porukalle, ja ruokaa oli monipuolisesti ja riittävästi. Pääruoaksi seurueemme otti niin liha- kuin kala-annoksia, ja kaikki maistuivat. Jälkiruokia testailimme suklaakakusta uunijäätelöön.
Kaikkein mieluisimmiksi kokemuksiksi nousivat alkupalat sekä uunijäätelö, joka oli yllättäen todella maistuvaa. Voisin mennä tänne uudelleen erityisesti jälkiruuan vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 23.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Assarin ullakko

alakerran kasvisruokaa tarjoilevasta bruggesta saa todella maukasta kasvisruokaa. etenkin papupihvit ovat jääneet mieleeni.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 1

Restaurant: Spis skandinaviskt

neljän ruokalajin maistelumenu viineineen toimi loistavasti, ja erikoisruokavaliot otettiin mukavasti huomioon. paikka oli rosoisen tunnelmallinen ja henkilökunta erittäin asiantuntevaa. kysäisin vielä jälkikäteen erään viinin nimeä, ja sähköpostiini vastattiin nopeasti ja kattavasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 3

Restaurant: Onda

ihanan ystävällinen palvelu ja mukava tunnelma. lista ihanan suppea mutta jokaiselle löytyy jotakin! kasvissyöjälle erittäin miellyttävä kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 3

Restaurant: Tårget

miljöö ja palvelu erinomaista. tunnelma on kohdillaan ja puitteet kunnossa. tänne olisi mukava tulla viettämään iltaa isommallakin porukalla, jos vain ruokakin olisi vielä himpun verran parempaa. siinä riittänee vielä hiukan petrattavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Théhuone AINOA terum och -bod

maistuvaa macha lattea ja seesteinen tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Tintå

tintå toimii niin lounaalla, illallisella kuin kahvitteluin tai viinittelynkin mekreissä! kesällä turun ehdottomasti tunnelmallisin terassi jolle voi istuskella nautiskelemaan hyvästä ruuasta ja katselemaan ihmisiä. jälkkärilistalla parasta suklaakakkua jota olen eläissäni maistanut! sen jälkeen mikään suklaakakku ei enää maistu miltään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Fabbes Cafe myscafe

minulla kesti aivan liian kauan löytää tämä sympaattinen lounaspaikka ja kahvila, vaikka kujin ohi melkein päivittäin. toiselle paikkakunnalle muutettuani haikailen yhä fabben lounaita ja kotikutoisia pullia, erityisesti laskiaispullaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Tapas bar Café Olé

ihanan sympaattinen ja kotoisa tunnelma. mukavaa vaihtelua seinäjoen ravintolatarjontaan! tänne voi saapua juomaan kupillisen ihanaa minttuteetä ja napostella tapaksia mikäli nälkä pääse yllättämään. musiikki ja palvelu ovat kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0

Restaurant: Sininen Paprika

ehdottomasti yksi seinäjoen parhaista lounaspaikoista. ruoka on maistuvaa ja palvelu ystävällistä. jokaisella kerralla pöytään on tuotu jotain ekstraa: paistettua halloumia, jälkiruoka.. suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites