Opens at 09:00

Cafe Regatta

seaside cafe
Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (99)

Tätä lähemmäs merta ei pääse. Pieni hengähdys kaupungin kiireeltä, joskin ei ihmisiltä. Paikka täynnä varsinkin kesäisin mutta miljöö kannustaakin ihmistarkkailuun ja uimalaiturin uintisuorittajien ihmettelyyn. Katsele, hörppää kahvi ja kaverina runsas puusti jossa kanelia ei säästelty.
Hitaasti etenevät jonot vain miinusta, erityisesti kun kaveri odottaa pöydänvaraajana. Tällöin toivoo osaavansa viittomakieltä. Käteistä mukaan! Koirille kiitollisesti laitettu tarjolle vettä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 20.04.2017
Rating: 0

Hyvin outo kahvila hauskojen yksityiskohtien kera. Jo wc on näkemisen arvoinen. Parasta on silti paikan erilaisuus josta saa ostaa kylmää makkaraa ja "joutuu" grillaamaan itse. Aivan huikea idea. Eipä tarvitse etsiä polttopuita. Niitä saa sieltä kaupan päälle. Kahvi on hyvää. Pulla on tuoretta jopa lämmintä. Raaka - pakasteita mutta ymmärrettävää. Ei haittaa. Raakapakasteet tänä päivänä tosi hyviä. Kuppi kahvia maksaa muutaman euron verran. Santsikuppi kannattaa. Siitä sulle maksetaan takaisin. Tai laita "kiertoon".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 17.04.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Loistava paikka pysähtyä kahville aurinkoisella säällä. Kävimme lauantaipäivänä koirien lenkityksen lomassa nauttimassa täällä kahvikupposet ja kakkuset. Monipuolinen gluteeniton valikoima yllätti positiivisesti eikä hinnatkaan päätä huimanneet. Tiskille joutui jonottamaan melko pitkään ja maksuvälineenä kävi ainoastaan käteinen, mutta onneksi oli aikaa ja käteistä mukana. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 28.02.2016
Rating: 1

Ympäri vuoden auki oleva Cafe Regatta Soutustadionin läheisyydessä Töölössä on Helsingin kahvilakentässä muodostunut aikojen saatossa käsitteeksi. Onpa se myös esim. Tripadvisorin kahvilalistauksen ykkönen pääkaupungissamme. Pieni punainen kahvilarakennus on viehättävä väriläiskä rantaviivan tuntumassa.

Kävelimme aurinkoisena loppiaisena jäätävää ulkoilmaa uhmaten Cafe Regattaan iltapäiväkahville ja -pullille. Emme olleet ainoat vieraat, sen voitte uskoa. Jonoa ei sentään juuri ollut. On sinänsä hyödytöntä sen kummemmin arvostella kahvia ja nisuja, koska ne eivät kuitenkaan esitä pääosaa Regatassa. Pääosassa on kahvila kokonaisuudessaan, erityisesti sen ulkokuori ja sisus. Kahvilan sisätilat on vuorattu vanhoilla tavaroilla ja huonekaluilla, maalaisromanttisuus jonkinlaisena lähtökohtana. Tällaisessa paikassa jokainen ymmärtää jättää kännykkänsä taskuunsa (paitsi parin kuvan ottamista varten) ja katsella vain ympärilleen. Toki voidaan todeta, että kahvi oli perushyvää ja pulla vielä pikkuisen parempaa. Legendaarinen santsikuppipolitiikka jäi muuten tällä kerralla testaamatta!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 06.01.2016
Rating: 2

Tää on Stadin paras kahvio

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 9€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Pieni kahvila meren äärellä, kesällä kivan oloinen paikka. Erikoista oli makkaranpaisto mahdollisuus kahvilan pihalla. Kahvi hyvää, munkki olisi voinut olla tuoreempi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2015
Rating: 0

Palvelu todella tökeröä! Kannustetaan hakemaan santsikuppia ja kun menee hakemaan käsketään kovaan ääneen jonon perään. Ensimmäinen ja viimeinen kerta täällä...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2015
Rating: -4

Tunnelmaltaan Helsingin ihanin pikkukahvila. Klassikko.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 30.07.2015
Rating: 0

Pikkuinen kahvila oli ahdistava kokemus. Kävi sääliksi, pienessä kongissa työskennelleitä tyttöjä. En suosittele ahtaanpaikan kammosisille. Elämys skitsissään. Muistuttaa "Keppanakellaria"

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2015
Rating: -1

Aivan loistava paikka fiilistellä ja nauttia pullakahvit.

Miljöö on aivan mahtava, henkilökunta reilua ja iloista. Tarjolla on joka päivä tuoreita leivonnaisia huokeaan hintaan. Santsikupista sinulle jopa maksetaan, mahtavaa!

Mestoilla on myös grillikatos, jossa voi grillata. Sisältä voi ostaa grillattavaa. Varsinkin talvella todella tunnelmallista.

Käykää fiilistelemässä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 26.05.2015
Rating: 2


Location

Merikannontie 10, 00260 Helsinki - Route
0400 760 049

Options