Korvasieni
17 Bewertungennopea palvelu, mutta rauhallinen, hyvänmakuista ruokaa, kekseliäitä makuyhdistelmiä ja tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia.
Abzeichen
Blog link
Bewertungen (17)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Söimme menun, antipastolautanen kahdelle (onnistui myös kasvissyöjälle), pastat (kana gongonzola ja chili-tomaatti), ja jälkkärisorbetit. Chilitomaattipastan suolainen anjovis/kapris-kastike herätti vähän keskustelua, mutta itse pidin erittäin kekseliäänä lisäkkeenä usean vastaavanlaisen huonomman version syöneenä. Sorbetit erinomaisia, tuoreet marjat maisti!
Miljöö kaipaisi vähän muutoksia, istuimme keittiön puolella, joka ei ollut se intiimein paikka. Emme ihan saaneet selvyyttä, mitä tilattiin, joten jäimme kaipaamaan edes jonkilainsta menua. Puuttumaan jäi myös hyvä punaviini, se vielkä, ja olisimme varmaan vieläkin siellä.
Hyvää ruokaa, mukavaa seuraa ja rentoa tunnelmaa. Kukapa siitä ei tykkäisi. Saapuessamme varausta ei ollut huomattu, mutta pöytä järjestyi yllättävän nopeasti. Ikkunapaikalta, jossa akustiikka toimi. Alkuruokien punajuuri-vuohenjuusto sopi yllättävän hyvin yhteen, tosin savusilakka maistui liian vahvasti kurpitsakeitossa. Pääruoat oli runsaat, ja lähiruokaa! Ja sopiva jälkkäri = onnistunut ilta
Erittäin hyvä palvelu.
Viinisuositukset osui kohdalleen, ja asiakkaat otettiin hyvin huomioon annoksissa. Kävin viimeksi n. vuosi sitten, ja minusta maut ovat menneet selvästi parempaan suuntaan.
Ruokapuolella yhden miinuksen antaa porkkanakakun minun makuuni liian raikas sitruunavaahto. Muuten kaikki osui kohdilleen. Suosittelen!
Alkuruuan tapakset oli aikamoinen pettymyt.
Chorizo-siivut oli hyviä, Patatas Bravas ei lähelläkään sitä, mitä espanjasta saa. Jäin kaipaamaan voimakkaampaa valkosipulmajoneesia ja sitä barbecue-tyylistä kastiketta. Salaattipöytä oli hyvä, hyvä valikoima ja tapastyyliset lisukkeet herättivät ruokahalun kunnolla.
Pääruuaksi otin possun poskea, lihä oli mureaa, tosin kasvikset oli kuin pakasteesta. Lohkopotut ok.
Hyvin löytyi tilaa isommallekin ryhmälle keskiviikkoiltana.
Alkuun tomaattikeitot, kiva chili pisti läpi, tomaattimozzarellatoast aivan järkyttävän hyvä.
Oli aika isot keitot alkupaloiksi.
Pääruuaksi Rautakauppa ja Pellinki-pitsat. Pohja vähän erikoinen, erosi italialaistyylisista aika lailla. Rautakaupan tatit sopi hyvin poron lisäksi, ja muutenkin erittäin maukas ja mietitty kokonaisuus. Pellingin isommat savulohipalaset teki kivaa vaihtelua, ei aina huomannut, että kokonaisuus olikin pitsa.
Hyvä palvelu, hyvä ruoka, taidan tulla toistenkin!
Maksa oli erinomaista!
Juuri sopivan medium, suussa sulavaa ja hyvät lisukkeet siihen. Caesar-kanasalaatin kana kaipasi lisää makua, jäi annos kesken (harvinaista kyllä!).
Alkuruuan suolakurkut, ja toast skagen eivät lupailleet mitään perustasoa kummempaa. Jälkkäriksi puoliksi suklaamuffini. Oli ihan ok, applesiinihilloke sopi hyvin.
Kiva kirjastomainen sisustus takana, palvelu hyvää.
Pihvit isoja ja palvelu hyvää.
Hyvää ruokaa, tosin aikamoista mättöä. Alkupalan comboplatteri oli suoraan rasvakeittimestä majoneesikipon kanssa, ja pääruoassa oli panostettu eniten pihviin. Pekonikastike maistui, no pekonilta, kastikkeessa ei oikein muuta makua ollutkaan. Jäi harmittamaan kun palautin alkuruuan majoneesin ennen pääruokaa. Lohkopottujen runsas rosmariini vaati jonkinlaista yrttifiksaatiota. Jälkkäri: porkkanakakut näyttäviä, kakku hieman kuivaa, ja en oikein tykännyt kinuski/suklaakastikkeista kakun kanssa. Esillepano nättiä.
Arvostin kovasti, kun asiakkaiden mielipiteitä otettiin heti huomioon, ja jänteinen pihvi vaihtui heti uuteen. Hyvä ja nopea palvelu.
Kiva paikka, ruoka perusvarmaa, palvelu vaihtelevaa.
Käytiin syömässä juhlien kunniaksi ihan kunnon menut. Otettiin parsamenu ja Eino leino-menu. Eino tais tykätä mousseista, kun lautaselta löytyi niitä useampia. Parsakeitto vähän vetelää. Pääruoka parsaa, peruna ja kylmäsavulohiviipale oli aika pelkistetty yhdistelmä, mutta Leinon pihvi oli perushyvä. Jälkkärileivokset =kääretorttupalat, ei hirveesti sykähdyttänyt.
Palvelun laatu vaihteli sen mukaan, kenet tarjoilijoista saimme kiinni.
No, tulipahan testattua.
Hyvät burgerit.
Perjantai-illan kunniaksi piti hyvien arvostelujen perässä lähteä itsekkin kokemaan kuuluisa Burger-mekka.
Palvelu oli aika lailla tylyä, yritin varata ravintolaan pöytää, mutta varausta ei suostuttu ottamaan vastaan (liian aikainen aika). Silti ravintolassa oli useita pöytiä varattuna. Pöytiä joutui silti odottelemaan, ja niiden siivousta.
Otin classic-burgerin, seuralainen vegeburgerin. Burgerit hyviä, sopivan mureita ja meheviä, majoneesia ja salaattia sopivasti. Ja lisukkeet hyviä, marinoitu punasipuli ja aioli ja hyvin maustetut ranskalaiset siivittivät makunautintoa. Erittäin onnistunut kokonaisuus.
Vegeburgerin tofupihvi sai vähän päinvastaista palautetta, pahvia saa kuulemma syödä kotonakin. Kaipasi niitä "jauhoisia juureslättyjä, jotka sentään maistuu joltain".
Mahtavat ruoat ja ystävällinen palvelu.
Käytiin viiden ruokalajin illallisella (chef's menu). Alkuun purjo-perunakeitto savukala-lisukkeella, sitten katkarapu-scampi-tomaatti-paahdettusipuli-annos, pääruoiksi kampelaa ja ylikypsää possua, Neljänneksi ranskalaisia juustoja ja loppuun suklaa-appelsiini-brownie sorbetilla.
Otettiin menu viineineen. Tykkäsimme kovasti annosten esittelystä ja viinien esittelystä. Erittäin hyvät viinivalinnat.Ruoat monipuolisia, ja erilaisia, tuli halu aina lopettaa annokset kokonaan.
Varauksemme oli vasta 20.30, ja paikka alkoi sulkeutua jo 23.00, joten palvelun ripeys kasvoi loppua kohden. Lisäksi parin pöydän päässä alkoi ruokavälineiden kiillotus pääruokamme aikaan.
Nopeudesta johtuen seuralaiseni tahti meni hiukan liian kovaksi, ja asunnolle päästyä tuli lisää yllätyksiä.
Ruokien laatu erittäin korkeatasoista, ja kauniisti laitettuja annoksia. Tykkäsin enemmän kuin aikaisemmista Michelin-ravintolakokemuksistani.