Öffnet um 11:00

Sävel

Note 2.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (105)

Pitää odottaa tunnin ruokaan. Mene johonkin muuhun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 07.10.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounas on monipuolinen ja kattava; salaattipöytä runsas, keitot hyviä, jälkiruoka usein hyvä (mutta usein myös aika makea). Kahvi ja tee kuuluu hintaan. Plussaa vegaanisista ruokavaihtoehdoista, joita on joka päivä ja ne ovat olleet hyviä. Sain täällä parhaat pinaattiletut ikinä! Annokset ovat isoja, kyllä lähtee nälkä. Voi takuulla suositella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 20.04.2018
Note 0

Hyvää "kotiruokaa" lounaalla.

Yleensä kelpo valikoima hyviä kotiruokia lounaaksi. Lisäksi keitto ja kattava salaattipöytä. Esim. viimeksi oli tosi herkullinen savulohikeitto. Plussaa jälkiruuasta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.12.2016
Note -1

Olen syönyt sekä lounasbuffetissa että a la carte -asiakkaana. Buffet hyvä ja vaihtoehtoja joka lähtöön, listalta tilattu hampurilainen ehkä vähän liian einesmäinen: paremman pihvin saa Karhuppuiston grilliltä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.07.2016
Note 0

Lounas oli kattava ja hyvänmakuinen, ei mitään tusinabuffetia vaan laadukasta peruslounasta. Salaattipöydässä oli runsaasti eri vaihtoehtoja, eikä tosiaan pelkkää vihersalaattia vaan marinoituja kasviksia, maustettuja lihasalaatteja ja mukava valikoima lisukkeita, siemeniä, krutonkeja ja kastikkeita. Lämmintä ruokaa oli 2-3 vaihtoehtoa plus lämpimät lisukkeet, jotka olivat mielestäni oikein hyviä eivätkä lilluneet öljyssä tai olleet mauttomia. Hyvin maustettua ruokaa, joka on hintaansa (10,20€) nähden siinä ja siinä, mutta ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka ainakin lounaan puolesta.

Palvelu oli sujuvaa ja mukavaa, ei valittamista senkään osalta. Kaiken kaikkiaan oikein mukava kokemus, ja varmasti tulen uudelleen paikassa lounastamaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.02.2016
Note 0

Tilasin Aurajuusto/Jalopeno-burgerin, tilaus tuli nopeasti ja burgeri oli varsin maittava ja vähän erilainen kokemus keskivertoburgerista, ranskalsiet olivat myös ihan jees. Hinta oli ehkä hieman korkea verrattuna siihen, että samantasoista saa muualta muutaman euron halvemmalla. Muut seurueen jäsenet eivät olleet ihan yhtä tyytyväisiä annoksiinsa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 08.02.2016
Note 0

Paras villisika burgeri ikinä! Ruoka tuli nopeasti pöytään vaikka ravintola olikin täynnä. Ystävällinen palvelu. Tullaan varmasti uudestaan, suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 03.01.2016
Note -1

Ihan jees burgeri. Listalla oli useitakin sämpylöitä tarjolla, valinta kohdistui villisikaburgeriin. Sikaa oli ilahduttavasti hyvä määrä burgerin välissä, ja makukin lihassa oli ihan hyvä. Harmittavasti leipä oli peruspullaa, ja lisukkeet eivät hirveämmin tulleet esiin. Tosin pari mukana ollutta marinoitua punasipulirengasta maistui hyvältä ja toisaalta pieni annos ohessa ollutta aiolia oli aivan liian valkosipulista koko pöytäseurueen mielestä. Tilaukset tehdään tiskiltä, safkat saatiin nopeasti eteen. Perjantai-iltana paikka oli täynnä. Kaikkiaan siis ihan ok, kohdat "ruuan laatu" ja "hinta/laatu-suhde" ehkä enemmänkin 2,5, mutta tällä kertaa pyöristyvät alaspäin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 22.11.2015
Note 0

Sävel oli ennen aivan loistava paikka, niin ruualtaan, kuin tunnelmaltaan. Mutkaton paikka.
Mutta nykyään kaikki on erilailla. Ruoka on kuin ABC:n noutopöydästä ja paikka on juuri niin perus kuin voi olla.. ei enään sitä jotain menneisyyden kaikua, kuten ennen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.11.2015
Note 0

Tunnelmaltaan mainio paikka. Nostalginen sisustus ja hetkittäin taustamusiikkikin tekevät paikasta viihtyisän. Ruoka ihan ok, mutta näillä hinnoilla odottaisi parempaa. Lihattoman lokakuun listalta valitsin Papu-chipotle -burgerin, jonka pihvi oli melko pehmeää mössöä eikä chipotle maistunut käytännössä lainkaan. Pienellä lisäpanostuksella eli paistamalla pihvi rapeaksi ja hieman mausteita lisäämällä lopputulos olisi huomattavasti parempi. Ihmetystä herätti myös mainostetun lihattoman lokakuun menun puuttuminen pöydistä. Kysyttäessä pari kappaletta listoja sitten löytyi piilosta jonkun kaapin päältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 18.10.2015
Note 0


Standort

Hämeentie 2, 00530 Helsinki - Route
(09) 774 1082
http://www.kallionsavel.fi/

Options