Küche geöffnet

Grande Grill

Note 3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (125)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Palvelu ystävällistä, isot annokset. Söin pippuripihvin, ruoka oli maukasta, hinta kohdillaan ja annos puolet isompi kuin muualla ja hinta sama.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 18.09.2016
Note 0

Söimme lounaalla marmoripihviä, joka oli maukasta. Annokset olivat suuria ja täyttäviä, jopa salaatin kanssa tuli todella täysi olo. Mukavana lisänä lounaaseen kuului kahvi tai tee. Hinta/laatu kohtasi paremmin kuin odotimme. Saimme mutkatonta, suhteellisen tavallista, mutta maukasta ruokaa. Palvelu hyvä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 11.01.2016
Note 0

Aiemmin paikassa oli kiva tunnelma ja ystävälliset tarjoilijat. Nykyään näyttää olevan tympeämpi meno. Tarjoilijat huutelevat asiakkaiden kuullen, että menevät vessaan... Toivottavasti ei käsienpesu unohdu :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2016
Note 0

Good meat - totally lousy 'commercial' potatoes - some kind of glop that was supposed to be cole slaw I guess. They charged for Faucet water - clearly not done in Finland.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.10.2015
Note 0

Keskiverto bursa. Oisko ollut 17 euroa. Aika kova hinta. Syötiin terassilla joten tilattiin myös pizzaa ja pastaa viereisestä ravintolasta. Pizza oli aivan valtavan kokoinen. Täytteitä ei säästelty. Oli todella hyvää. Kun taas lasten pasta kana avokado oli jotenki mitään sanomaton. Pizza jäi mieleen positiivisessa mielessä. Eikä burgerikaan huono ollut... Lapseni vesilasista veloitettiin 50 centtiä joka tuntui aika hupaisalta ! !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 13.09.2015
Note 0

Lounaan paneroitu kana oli uppopaistettu dieselöljyssä. Puolet lohkoperunoista oli liimaantuneet epämuodostuneeksi tennispalloksi. Shellin baarista saa gourmet safkaa tähän verrattuna. Palvelu ystävällistä, keittiö syvältä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.09.2015
Note 0

Lounassalaatti oli valtava ja monipuolinen! Juustosalaatti sisälsi ison palan aurajuustoa ja paistetun vuohenjuustokiekon, hedelmiä, pähkinöitä sekä erilaisia salaatteja. Siitä olin erityisen iloinen, sillä monessa paikassa saa dominoivana osana jäävuorisalaattia. Salaatti ei ollut kuivaa ja kaiken kaikkiaan maut olivat erittäin hyvin tasapainossa ja annoskoko todella oli valtava. Rahalleen saa siis vastinetta tässä ravintolassa! Ruoka myös tuli suht nopeasti.

Palvelu oli ok, ei mitenkään säväyttävää muttei tympeääkään. Ravintolassa on ihan miellyttävän rouhea sisustus ja pöytiä on runsaasti myös jaetulla sisäpihalla. Varmasti lounaspaikkana jatkossakin, tosin kasvisvaihtoehtoja on lounaslstalla yksi tai ei yhtään, mikä rajoittaa käyntiä hieman.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.07.2015
Note 0

Annos oli hirveä otin kana-annoksen kastike oli jotain valmiskastiketta, ja lohkoperunat oli pelkkää suolasilppua mistä ei perunaa tunnistanut, miten tälläistä huoltoasemaruokaa voidaan tarjota Helsingin keskustassa?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.06.2015
Note 0

Grande Grill ei pettänyt taaskaan. Erinomainen hampurilaisateria kympin hinnalla. Iso kiitos myös palvelulle, paikka oli täynnä ja koko ajan oli lisää porukkaa pyrkimässä syömään, silti homma toimi koko ajan eikä missään vaiheessa tullut kiireentunnetta.

Kympillä erinomainen setti, normaalihinnasta en tiedä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.02.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Kävimme teinilasten kanssa syömässä kympin kamppisburgerit. Jonoa oli, mutta se hoidettiin hyvin. Söin nyhtöpossuburgerin ja se oli todella maukasta. Lohkoperunat oli, no, lohkottuja perunoita, possun kanssa ok. Muutakin salaattia kuin coleslawta olisi voinut olla. Kympin arvoinen ruoka :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.01.2015
Note 0


Standort

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki - Route
+358 50 302 8186
http://www.rafla.fi/grandegrill

Options