Closed now

Bistro Sinne

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Diät

Bewertungen (140)

Erehdyimme nähtävästi yliarvostettuun ravintolaan. Piemonte-risotto oli kelvottoman suolaista, se lähetettiin keittiöön takaisin. Uusi risotto oli maultaan ok, mutta annos oli (kuten edeltäjänsä) ulkoasultaan liian vetelän puuromainen. Päälle ripotellut yrtit olivat heikohko esitys ja annosta ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa esteettisesti rakennetuksi.
Punajuuririsotto oli kelvollista maultaan, riisin al dente-tuntuma optimaalinen, mutta tämäkin ansio on pieni annoksen ulkoiseen lässähtäneisyyteen ja suolan määrään nähden.
Chardonnay oli maltillisen pirskahtava, maultaan miellyttävän mehumainen ja pidättyneen omenahilloinen. Ansiokas listan edullisimmaksi viiniksi.

Ravintolan sisustus oli hallimaisen riisuttu ja äänimaailma kolkko miellyttävistä viherkasveista huolimatta.

Kehoitus: Vähemmän suolaa, enemmän annoksenrakennusta. Yli 50 euroa tästä kokonaisuudesta oli liian korkea hinta.

Apparently we were mistaken and went in, in the end this bistro seems to be overrated. Piemonte-risotto was too salty, it was sent back to kitchen. New portion of same risotto was somewhat ok, but portion looked (such as it's predecessor) like loose porridge. Scattered herbs were aesthetically weak performance and portion cannot be praised as beatifully built. Far from it.
Beetroot risotto was mediocre/ok by taste, rice was actually optimally al dente. Nevertheless,that didn't help much, because of risottos porridgy texture and too big amount of salt.
Chardonnay was patiently bubbly, pleasantly juicy and little bit applemarmaladely. Very good wine as the cheapest from the list.

Interior of bistro was quite stripped and scandinavian, almost too hall-like.
Wish: Less salt, better portion-building. Over 50 euros was too expensive for this disappointment.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 20.11.2019
Note 0

Sunnuntai-Brunssi 24. 6.2018. Alkupaloissa noutopöydän salaattivalikoimissa oli hyvä: monipuolinen, siisti, raikas. Pääruuan parsa-herne-risotto oli miltei täydellinen, mutta päälle ripoteltu ylisuolainen tuorejuusto peitti kaikki muut maut alleen. Jälkiruoka pannakotta oli ok, mutta tarjoiltiin muovimukista, joka oli huono päätös aterialle.
Betoniseinät ja -katto loivat kolkon tunnelman, jota olisi voinut pehmittää esim.tekstiileillä. Samoin kattolamppujen liian pitkä johdot ja nippusiteiden repsottavat päät saivat tuntumaan kuin rakennustyöt olisivat vielä käynnissä. Palvelu toimi mainiosti, joten täytyy vielä käydä kokeilemassa toisenkin kerran.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 34€ Hinzugefügt: 25.06.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Brunssin ainekset olivat todella hyviä ja kaikki, mitä söimme oli hyvin maukasta. Tällä kertaa brunssilla ei ollut erityistä teemaa, joten olisin toivonut lämpimien munien, pekonin ja makkaroiden lisäksi jotain muuta erityistä lämmintä ruokavaihtoehtoa, minkä takia brunssi tuntui myös ylihintaiselta. Muuten brunssilla oli hyvin perussetti, mutta erittäin maukas sellainen (leivät, leikkeleet, salaatti, pari eri jälkiruokaa, juustoja).

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 30€ Hinzugefügt: 22.09.2017
Note 0

Ravintola on ulkoiselta habitukseltaan ehkä hivenen kolkko, jopa ruokalamainen. Kuitenkin tunnelmaan virittäytymisen ja lämminhenkisen asiakaspalvelun myötä pieni seurueemme tuntee olonsa tervetulleeksi ja ruokailutilakin alkaa jo kummasti tuntua kotoisammalta.

Täytyy todeta jo tässä vaiheessa, että bistro saattaa olla paikasta hieman kyseenalainen luonnehdinta. Oma mielikuvani lähenee enemmänkin ns. " hienostelevaa herrasväen paikkaa" kuin välitöntä ja maltillisesti hinnoiteltua ruokapaikkaa.

Entäpä itse ruoka sitten? Alkuun tilaamani kananmuna-annos on oikein hyvä alku eivätkä ystävieni annoksetkaan moitteita osakseen saa. Pääruuaksi tilaamani lohiannos sitä vastoin ei vakuuttanut ; lisukkeineen annos maistui jollain tapaa väkinäiseltä ja hajanaiselta. Vaikutelmaa makujen toisiaan täydentävästä paletista ei syntynyt. Ystävieni nauttimat annokset ( Hirveä + burgeri ) olivat kuulemma hyviä, mutta hinta-laatusuhteeltaan korkeintaan kohtalaisia.

Paikalle erityismaininta loistavasta asiakaspalvelusta sekä hauskasti nimetyistä annoksista. Kokonaisuutena ravintola kuitenkin lievä pettymys. Päällimmäisenä ajatuksena mieleeni jäi kokemus rutiinisuorituksesta + lievästi ylihinnoitellusta päivällisestä.

Asiakaskuntaa kuitenkin riittänee kiitettävästi asiakaspalvelun, sijainnin ja vanhan maineen vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.03.2017
Note 0

Arki-illan pelastus! Miljöö on rauhallinen ja pöydät ovat riittävän kaukana toisistaan. Akustiikan ansiosta salissa ei pauhaa kova keskustelu. Avoin keittiö toimii hyvänä viihdykkeenä. Salihenkilökunta palveli erinomaisesti, ja heistä loisti ammattiylpeys - jokaisesta viinistä ja annoksesta (ihan leivästä lähtien) kerrottiin yksityiskohtaisesti. Tunnelma oli rauhallinen ja ruoka oli taivaallista. Kukkakaalikeitto voitti mm. Groteskin keiton mennen tullen, ja peura vei kielen ja järjen mennessään. Aivan mieletöntä ruokaa, menee kyllä topkolmoseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 54€ Hinzugefügt: 16.02.2017
Note 0

7 lajin maistelumenuu loistava. Aluruuista perunalettu ja puolukka mousse, pääruuista sekä paistettu nieriä että poroa kahdella tavalla jäivät eiryisesti mielen.
Viinit hyviä ja palvelu erinomaista. Viineistä ja ruuista kerrottiin juuri oikein ja riittävästi

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 69€ Hinzugefügt: 28.11.2016
Note 0

Alkuruoat porkkanakeitto ja sorsa kummatkin suositeltavia. Oma pääruokani poroa kahdella tavalla oli erittäin maukas - suosittelen. Avecin annos hanhea oli myös hyvän makuinen ja runsas, mutta hieman annoskateutta oli ilmassa.
Viinit jälleen kerran nappiin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 16.11.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (4)
Note 0

Viiden ruokalajin menu. Ruoka oli hyvää ja ylöspano kaunis.
Pääruokana olleessa karitsa-annoksessa kaikki yksittäiset komponentit hyviä mutta kokonaisuus huono. Ensimmäisenä jälkiruokana tullut "pyöriikö puolukka" oli todella hyvä. Palvelu asiallista ja tila kaunis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Vastaanotto hyvä ja asiakkaan huomioiva. Päivän kala suoraan verkosta, eli siika oli oikein hyvä, mutta muut lisukkeet olivat raakoja ja hankalasti paloiteltavia. Annos niukka aikuiselle miehelle. Talon leipä ok, mutta miksi voi pitää erikseen suolata?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 23.07.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

sunnuntaibrunssi ylitti odotukset
Palvelu erinomainen
Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 14.09.2015
Note 0


Standort

Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo - Route
0103228140
http://www.sinneporvoo.fi

Options