Melli-elli
40 RecensionenBadges
Blog link
Recensioner (40)
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Alkuruokana parmesanikeitto sienihöysteillä oli parasta antia Gastonessa.
Pääruokana kotimaista luomunaudan sisäfilettä - oivallisesti paistettu, tarpeeksi medium. Lisukkeet eivät oikein sytyttäneet: ruusukaali kitkerää, sipuli mautonta, kuten myös lankaperuna. Jälkiruoka Creme Brulée OK tasoa.
Melko meluisa paikka, kun paikka on lähes täynnä. Pöydät lähellä toisiaan.
Kaiken kaikkiaan mukava ravintola, käyn varmaan uudelleenkin.
3 ruokalajin kokonaisuus kerrassaan maittava: alkuun pientilalautanen, pääruokana poroa, jälkiruokana puolukkajäädykettä höysteineen. Poroannokseen olisin kaivannut hieman lisää puikulapyrettä, lihaa oli kyllä riittävästi.
Maut taas kohdillaan - Nautinnollista!
alkuun kalaseljankaa tuoreen leivän kanssa - herkullista!
Pääruoaksi blinejä höysteineen, joka oli sopivan kokoinen annos keiton jälkeen. Maut kohdillaan.
Tunnelma ravintolassa on rento, mukava slaavilainen musiikki taustalla.
Alkuruoat porkkanakeitto ja sorsa kummatkin suositeltavia.
Oma pääruokani poroa kahdella tavalla oli erittäin maukas - suosittelen. Avecin annos hanhea oli myös hyvän makuinen ja runsas, mutta hieman annoskateutta oli ilmassa.
Viinit jälleen kerran nappiin!
Leffaillan jälkeen hampurilaisella. Erittäin maittava purilainen, itse tehty leipä, paksu pihvi ja raikkaat lisukkeet. Ranskalaisia iso kipollinen. OK!
Palvelu oli sujuvaa koko illan.
Alkuruoaksi kampasimpukoita - kovin oli pieniä simpukoita. kokilta oli lorahtanut liikaa etikkaa tms. annokseen.
Pääruoan broileriannos oli ok, broileri oli kivan mehevää, kastike hyvä.
Maksa-annos oli messevän kokoinen. Talolla ei ole mitään suositusviiniä maksalle - se kannattaisi hankkia ja tarjoilijoiden suositella. Annoksen syöjä olisi pitänyt annoksesta enemmän, jos siitä olisi jätetty pois puolukka, punaviinikastike ja epäsopivat kasvikset. Niiden tilallte paistettua sipulia perinteitä kunnioittaen. Näin annos olisi parempi - nyt lautasella oli liikaa makuja.
Parin vuoden tauon jälkeen Rafael's oli iloinen yllätys! Alkuruokina kampasimpukat ja valkosip.leipävarras - kumpikin suositeltavia annoksia! Pääruokina karitsa (erittäin hyvä) ja possun sisäfile (ok, mutta kastike ei mieleen). Kasvislisukkeet olivat al dente kuten pitääkin. Ystävällinen tarjoilu.
Maittavaa ruokaa, alkupaloina graavisiikaa ja etanat.
Pääruokavalinta kananpoika oli valitettavasti päässyt loppumaan.... Söimme entrecoten (hyvä liha, vaisut maut ja lisukkeet) ja possunposkea (maukas!).
Hienosti päästiin aivan joen rantaan istumaa viimeisille iltaaurngoille. Käyn toistekin!
Ruoka hyvää: alkuun salaatti päärynällä ja ilmakuivatulla kinkulla. Hyvä balsamico. Ainoa miinus tarjoiluastiasta - kipossa vaikea leikata lihaa.... Pääruokana sitruunapasta savustetulla lohella = Todella herkullista! Suuri ja maittava annos. Ravintolan tunnelma kiva ja tarjoilu pelasi.
Päivälliseksi valittiin hotellin ehdottama menu. Täytyy sanoa, että näin hyvää settiä ei ole pitkiin aikoihin saanut. Alkuruoaksi vasikkaa lisukkeilla - kaunista ja maittavaa. Pääruoan siika oli hyvin paistettu ja suolattu ja kala-annoksen koko oli todella riittävä. Lisukkeina kukkakaalta useammassa muodossa - herkullista. Jälkiruoka maitosuklaafudge lisukkeineen ryyditti menun loppuun. Suosittelen lämpimästi tutustumaan paikan herkkuihin!