Senaste recensioner: Porvoo

76 Recensionen

Visiittini sijoittui alkukeväiseen arki-iltaan, jolloin liikkeellä ei ollut hirveästi ihmisiä. Tulimme pöytävarauksella ja meidät ohjattiin ystävällisesti pöytään tyylikkääseen ja hyvällä maulla sisustettuun ravintolaan. Neljän ystävän seurueemme tilasti pelkästään pizzaa, itse valitsin bastardon omavalintaisilla täytteillä. Pizzoja sai odotella melko kauan vähistä asiakkaista huolimatta, mutta hyvä palvelu paikkasi tämän aukon.

Itse pizza saapuessaan ei valitettavasti säväyttänyt juurikaan, enkä voi sanoa että se olisi mitenkään keskivertoa parempaa. Täytteitä oli sopivasti, mutta varsinainen maku ja wow-efekti puuttui. Listan muita ruokatyyppejä ei tosiaan tullut testattua, mutta pizzoista emme olleet erityisen vakuuttuneita. Varsinkin hyvin korkean hintansa vuoksi lättyjä en välttämättä voi suositella. Palvelu oli välitöntä ja miellyttävää, ja listalta napattu perus-riesling myös oikein mainiota.

L'amour tarjosi perushyvää ravintolameininkiä, ja mahdollisesti myöhemmin tulee testattua myös a la carte -listan muut osapuolet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 04.08.2019
Betyg: 0
1 Recension

Skulle till subway efter gymmet men det var stöngt trots det står på dörren samt deras nätsida på google att den skall öppna klockan 09.00.( gick dit klockan 09.15)

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 30.04.2019
Betyg: 0