Tursula

11 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (11)

Restaurant: Ravintola Näsinneula

Olimme kaksin syömässä lauantai-iltana. Otimme Finlandia menun. Ruuat olivat maistuvia ja tulivat nopeasti. Erityisesti pääruokana ollut poron vasa, oli todella herkullista. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, vaikka tarjoilijoita oli useampia. Hinnat ovat hieman korkeat ja menu aika suppea, mutta kokemuksena ravintola näsinneulaa voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 66€ Tillagt: 29.06.2019
Betyg: 0

Restaurant: Lakeus Matador

Olimme 9-hengen porukalla syömässä. Ruoka oli kaikkien mielestä hyvää tai todella hyvää. Erityisesti annoksien perunat saivat ylistystä, mutta osan porukasta pihvit olivat liian kypsiä, vaikka mediumina tilattiin. Asiakaspalvelu oli loistavaa ja erityisesti seurueemme pienin huomioitiin erityisen hyvin. Tarjoilija esimerkiksi kertoi, että voi lapsen kanssa käydä katsomassa leikkipaikkaa, että vanhemmat saavat syödä rauhassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 30.03.2019
Betyg: 0

Restaurant: Kievari Kahdet Kasvot

Olimme kolmistaan syömässä lauantaina iltapäivällä. Kievari oli rauhallinen, tilaamamme Kapsalonit maistuvat ja palvelu oikein hyvää. Isoon nälkään en annosta suosittelisi, mutta muutoin annoskoko oli sopiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 10.03.2019
Betyg: 0

Restaurant: Amarillo

Olimme kaksin syömässä ja otimme puoliksi Amarillo Samplerin. Tarjoilija kertoi ruuassa menevän liki tunnin, koska asiakkaita ja tilauksia oli paljon. Tämä oli meille ihan ok. Ruoka oli hyvää, mutta asiakaspalvelussa on parantamisen varaa. Tarjoilija oli kireä, meiltä ei tultu kysymään miltä ruoka maistuu ja laskua oli vaikea saada.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 10.02.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Pyy

Tunnelmallinen paikka, ruoka oikein hyvää ja annoskoko kohdillaan. Tarjoilija hieman sähelsi, mutta oli ystävällinen. Otin tarjoilijan suosituksesta pvän ruuan, valittavana oli iso ja pieni vaihtoehto ja pienestäkin tuli vatsa täyteen, myöskin pvänruoan hinta oli edullinen. Alkuruoat, pääruoat ja jaettu jälkiruoka kahdelta ihmiseltä yht.55e.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.01.2018
Betyg: 0

Restaurant: Golden Unicorn

Ruoka on aikaisemmin ollut oikein hyvää, varsinkin friteeratut kanapallerot ovat olleet todella hyviä. Tänään otimme take awayna kanapalleroita ja kanaa, herkkusieniä ja bambua ja ruoka ei ollut hyvää. Kanapallerot olivat melkein jopa syömäkelvottomia, täysin kuivia ja haisivat oudolta, liha oli huonoa. Hinta oli edullinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 21.01.2018
Betyg: 0

Pizza oli mehukas ja siinä oli paljon täytteitä, sekä syömistä, jopa niin paljon, että loput täytyi ottaa kotiin mukaan. Söimme paikan päällä, ihan ok tunnelma, peruspizzeria.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Bar Bronco

Tilasimme pizzat, jotka olivat maultaan hyvät, myös erityistoiveet oli huomioitu. Täytteitä ajatellen hinta oli ok (paljon täytteitä/"erikoisia" täytteitä), mutta annoskoko oli todella pieni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 05.11.2017
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pizzeria Napoli

Kehujen perusteella odotin ravintolalta päräyttävämpää kokemusta. Ruoka oli hyvää ja odotusaika maltillinen, vaikka ravintola oli täynnä. Salaattipöytä oli suppea ja palvelu olematonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Grill It!

Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa. Söimme pääruoaksi pihvit puuhiiligrillistä, kypsyys juuri oikea ja maku kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 02.07.2017
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites