Köket är öppet

Ravintola Borneo

Betyg 3.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (104)

Buffet hyvää ja onnistunut makujen puolesta. Paikka on hieman pieni mutta palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.03.2018
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounastarjonta monipuolinen ja laadukas. Lista toki vaihtuu harvakseen että ei ihan joka viikko tule käytyä... saattaa olla samat vaihtoehdot buffet pöydässä 6kk päästäkin. Rento lounas paikka ja erittäin suosittu joten usein tupaten täynnä 11 - 12 välillä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 19.09.2017
Betyg: 0

En ole eläessäni saanut niin huonoa palvelua kuin Borneossa.

Pöydässämme kävi ensimmäistä kertaa tarjoilija puolen tunnin odottamisen jälkeen. Tarjoilija ei tervehtinyt vaan tiuskaisi olemmeko valmiita jo tilaamaan. Omalla kohdallani tiedustelin annoksen sisällöstä kahteen (2) kertaan, ja oletin, että tämä tilaus meni oikein perille. Tunnin odottamisen jälkeen juomat paiskottiin pöydälle niin että juomat läikkyivät, myös alkuruoka heitettiin pöytään.

Minun tilaamani annos sisälsi ainesosia joita siinä ei tarjoilijan mukaan pitänyt olla. Ilman pahoitteluja väärä tilaus napattiin pöydältä ja meille kerrottiin, että se vaihdetaan "heti". Todellisuudessa tämä tarkoitti sitä, että minä jouduin odottamaan 20 minuuttia ennen kuin ilmoitimme, että annosta ei tarvitse tuoda ollenkaan. Odotin ruokaani siis yhteensä n. 1,5h ja edelleenkään en kuullut minkäänlaista pahoittelua. En tiedä olisinko saanut ruokaani ollenkaan vaikka olisin odottanut siinä koko illan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Erilaista hyvää verrattuna muihin etnisiin. Söin annokset "Ayam Madu Limau" ja "Rendang" eli lyhyesti kanaa ja naudanlihaa. Molemmat hyvänmakuisia ei mitenkään tulisia. Mukavaa vaihtelua muihin etnisiin makuihin. Hinta mielestäni hieman ylihinnoiteltu annoksiin nähden. Muuten ok. Käyn toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 15.10.2016
Betyg: 1

Uusi lempparipaikka Tampereella! Sekä tofunuudeli että tamariinikana vallan loistavia ja maustettu uskottavasti. Paljon ihmisiä osti suoraan ulos, mutta annosten odotusaika oli kohtuullinen. Tänne uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 13.08.2016
Betyg: 1

Ei ihan vakipaikka, mutta silloin tällöin tulee käytyä. Lounas omalaatuisuudessaan ok, muttei mitään tekoa malesialaisruoan kanssa. Jänniä virityksiä täkäläisistä raaka-aineista ('malesialainen' nakkimunakas oli koomisuudessaan herkullista), liharuoissa reilusti lihaa jne. Kandee käydä, jos ei osaa kaivata 'oikeita' makuja. Ja muutenkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.02.2016
Betyg: -1

Sambal tumis ayam ratkaisi mereneläviä rakastavan ja toisaalta proteiinia lautaselleen kaipaavan urheilijan dilemman: Kana syleili katkaraputahnaa ja riisin sai pyydettäessä jättää pois. Tilalle oli ihanasti laitettu kurkkuja.

Myös vegaanivaihtoehto löytyi ja annoskoko oli vaikuttava. Claypot saapui tosin aika myöhään, joten ruokaiijoista täysi ravintola toimi hiukan kaoottisesti. Tunnelma oli tiivis ja musiikki lintuineen unohdutti ulkomaailman hetkeksi. Tiger kanlja li huurteinen ja aistejamme hemmoteltiin, joten mikään ei jäänyt hampaankoloon. Paitsi ehkä jonotusaika, ilmeisesti viisi henkeä oli jo paikalle liikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 05.02.2016
Betyg: 2

Lounas ehdottomasti yksi Tampereen parhaista hinta/laatu-suhteeltaan.

Voi suositella etnisistä/aasialaisista-ravintoloista pitäville. Poikkeaa omasta mielestäni selkeästi raaka-aineiltaan Tampereen muista aasialaisista ravintoloista.

Ainoa miinus ahtaista tiloista, jotka paikan suosion myötä ovat pari kertaa pakottaneet kiiressä lounasaikan kääntymään ovella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: 1

Palvelu on ystävällistä, tila on siisti ja toimiva, ruoka on hyvin laitettua ja maukasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0

Aina yhtä iloista ja asiakaslähtöistä palvelua, vielä ei ole tullut vastaan ruokaa jossai olisi sanomisen varaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.10.2015
Betyg: -1


Läge

Itsenäisyydenkatu 15, 33100 Tampere - Route
0453401722
http://www.ravintolaborneo.fi/

Options