Emmie

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Villisika

Viihtyisä, tunnelmallisesti sisustettu paikka. Tarjoilijapoika hieman liiankin vitsikäs mutta osasi suositella ruokia ja viinejä hyvin. Hinta-laatusuhde hyvä, arkena klo 17-21 pihviannoksisia 10e hintaan mikä on todella kohdallaan. Omassa lehtipihvissä kaikki muut maistui erinomaisesti paitsi "vanhanajan maalaisperunat" olivat vain tavallisia pakasteranuja.. Ja annoksen hinta kuitenkin 18e. Suosittelen iltapäiväklä/alkuillasta käymään sillä vieressä sijaitseva yökerho/baari voi pilata tinnelman.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.04.2014
Note 0

Kävimme arki-iltana syömässä joten asiakkaita ei ollut lisäksemme montaa ja palvelu tämän ansiosta nopeaa ja mutkatonta. Ruoka oli hyvää ja herkullista mutta ehkä hieman ylihinnoiteltu.. Kuitenkin mukava ja vatsantäyttävä kokemus :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 22.02.2014
Note 0

Kyllä vatsa tuli täyteen mutta ylihinnoiteltu annos. Pihvi kohtalainen (plussaa että saa valita oman pihvinsä grammamäärän) mutta lisukkeet surkeat; kaalisalaattia yhdellä kurkkuviipaleella ja tomaatinpuolikkaalla höystettynä sekä ranskalaiset maistui eilisiltä. Ok ruokapaikka kun päivänpihvi edullinen (9,90).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 02.01.2014
Note 1

Restaurant: Amarillo Flamingo

Lauantai-ilta ja ravintola tupaten täynnä, saimme kaksin pienen pöydän nurkasta joka vedetty erilleen neljän hengenpöydästä joka ihan ok mutta ruoka oli melkoinen pettymys. Annokset tuli melko nopeasti mutta ei oltu nähty vaivaa vaan heitty tavarat lautaselle ja tuntui siltä ettei annos kuvastanut listan kuvausta. Huonoin Amarillo-kokemukseni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.11.2013
Note 0

Restaurant: Chico's Tikkurila

Hyvä ja asiallinen palvelu, mutta ruoka oli pettymys. Pienehköt annokset, ylihinnoiteltua ja kokilla hieman liian innokas maustekäsi chilin kanssa.. Poikaystäväni lautaseltq puuttuivat kasvikset ja annoksemme olivat haaleita..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 06.11.2013
Note 0


Bilder


Followers