Öffnet um 11:00

Spaghetteria Mamma Maria

Note 2.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (167)

Töykeää ja tympeää asiakaspalvelua vanhemmalta miestarjoilijalta, ikään kuin tarjoilija ei olisi halunnut meitä asiakaiksi. Lähti kesken rahastustilanteen pois ja tilalle tuli toinen yhtä tympeä miestarjoilija.

Joka kerta lounaalla saamme porukalla odottaa jännityksellä kuinka suuri kokoero ruoissa on tällä kertaa. Jopa salaatin annoskokoa pienenee päivä päivältä. Emme enää ikinä asioi Mamma Mariassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 27.05.2019
Note 0

Jatkuvasti täynnä oleva italialaisomisteinen ravintola tarjoaa hyvää italialaista perusruokaa. Annokset eivät ole keittiötaiteen huippua, vaan konstailematonta italialaista pastaa ja pizzaa maltilliseen hintaan. Myös secondo piattoja on tarjolla, mutta ainakin pastojen annoskoot ovat sen verran isoja, että itse en ole "parempiin annoksiin" asti itse koskaan päässyt. Ravintolan oma jäätelö on valehtelematta Suomen jos ei parasta, niin parhaimpia. Suosittelen pöytävarausta etukäteen. Lapset rakastavat tätä paikkaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 10.05.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Hyvää ruoka sopivalla hinnalla. Suositeltava

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 05.04.2019
Note 0

Pasta jossa oli kanaa ja katkarapuja oli pahaa, sillä melkein jokaisessa kanapalassa oli rustoja. Bruschetta Mamma Maria jossa siis on mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, tomaattiviipaleita ja paahtoleipää oli hyvää. Palvelu oli hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.03.2019
Note 0

Ruoka kohtuu ok vaikka vois sen välillä tuoda lämpimänä pöytään. Palvelu, mikä palvelu? Meinaan joskus kokeilla josko pystyy koko aukioloajan istumaan pöydässä ilman että henkilökunta kertaakaan käy kysymässä että mitäpä pistettäisiin...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 28.09.2018
Note 1

palvelu yliolkaista. ruoka risotto kanttarelli joka oli meidän makuun suolatonta ja mikä pahinta kanttarellit isoja limaisia purkista parhaaseen sesonkiin (: pizza pohja kova mauton kaikki päälliset purkista mitäänsanomaton , pettymys

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 27.07.2018
Note 2

Miksi tämä ala-arvoista ruokaa ja palvelua tarjoava paikka on yhä illasta toiseen täynnä asiakkaita?
Viimeksi oli pastat jääneet osittain raaoiksi (haarukka ei pystynyt niihin) mutta vuosien jälkeen ajattelin antaa uuden mahdollisuuden ravintolalle.
Pastaa en uskaltanut ottaa, joten pizzalla mentiin. Lapponia valikoitui lautaselleni, mutta pettymys tämäkin. Pizza oli niin kuiva, että pöytä oli välittömästi sotkuinen sinkoilevien pohjanpalasten takia. Päädyin leikkaamaan isoja paloja jotka söin käsin.
Vettä kului jotta suupalat sai jotenkin pehmenemään suussa.
Täytteen pakastekanttarellit sen sijaan olivat vetisiä ja sitkeitä. Erittäin huonosti valmistettu mauton kokonaisuus, tälle ravintolalle en kolmatta mahdollisuutta anna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 27.02.2018
Note 1
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Loistava trattoria! Tälläisiä ei Suomessa ole montaa. Alkupaloista tuli mieleen Genovassa testattu sivukujan paikallisten suosima pikku-trattoria. Itsetehdyt jäätelöt kruunasivat aterian.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 09.03.2017
Note 0

Otin alkuun bruschette diavolon (4,70 €), mikä paljastui pian jonkinlaiseksi virheeksi kahdella tavalla: se ei ollut erikoisen hyvää ja sen perään tuotiin automaattisesti pieni vihersalaattiannos ja valkosipulileivän siivu. Ilmakuivatulla kinkulla ja parmesaanilla höystetty leipäni toki voitti automaattiannoksen paahtoleipineen, mutta alkuruoista jäi kuitenkin pettymyksen ja keskinkertaisuuden väljähtynyt maku.

Mamma Marian ruokalista on pitkä kuin nälkävuosi, mutta oli selvää, että haluan testata paikan pizzan (joita listalla on peräti 36 erilaista). Niinpä sijoitin säästöni Salsiccia E Peperoni -pizzaan (12,80 €). Se sisälsi spesiaalitäytteinä itsevalmistettua italialaista täyslihamakkaraa, paprikaa ja fetaa. Pizza ei ollut tavanomaisimmasta päästä sillä harvoin – jos koskaan – on tullut syötyä tällaista täyslihamakkaraa pizzassa. Vaikea sanoa, sopiko se pizzaan aivan täydellisesti, mutta kyllä se kivana kuriositeettina toimi. Ravintolan itsetehty italialainen jäätelö oli oikein maistuva päätös aterialle ja siinäkin vaihtoehtoja riitti.

Ravintolan henkilökunta on kansainvälistä, minkä pystyi helposti huomaamaan. Palvelu sujui iloisesti ja kohtuullisen ripeästi lähes täydessä ravintolassa. Mamma Marian miljöö on ehtaa mennyttä maailmaa enkä jaksa uskoa, että sitä on freesattu vuosien varrella yhtään. Kaikkine kliseineen se toimii vain, jos ravintolan sisustusta ei ota liian vakavasti – tuskin henkilöstökään siihen sortuu.

Mamma Maria on käsite Lahden ravintolakentässä. Suuruuden päivät vaikuttaisivat kuitenkin oman käyntini perusteella olevan vahvasti menneisyydessä, mutta se ei tahtia haittaa – asiakkaita tuntuu silti riittävän tavallisena arki-iltapäivänäkin miltei ruuhkaksi saakka.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 21.08.2016
Note 0

5min odotellen pöytiinohjausta. Henkilökunta (useampi kävelee ohi) ei tervehdi eikä huomioi millään tavalla. Ruokakokemus jää arvoitukseksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.01.2016
Note -2


Standort

Vapaudenkatu 10, 15110 Lahti - Route
(03) 751 6716
http://mammamaria.fi/

Options