Küche geöffnet

Villisika

Note 4.2 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (51)

Ruoka oli todella hyvää. Salaattipöytä hyvä ja leipä tuoretta.
Hinta liian korkea, taisi ruokajuomana olla pelkkä vesi. Tuohon hintaan joku jälkiruoka olisi hyvä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 05.01.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounasruuan laadussa tuntuu vaihteeksi taas pientä parannusta, valmiseineen tunne ei enää vaivaa kuten jokin aika sitten. Salaattipöytä on edelleen ihan hyvä ja leipä tuoretta. Ruokajuomaksi ei saa kotikaljaa tai mehua eikä lounaaseen kuulu varsinaista jälkiruokaa, keksi sentään yleensä kahvin kanssa. Tarjontaan ja tasoon nähden hinta alkaa olla yläkantissa.

Illalla kokeiltuna "Mansen parhaat ribsit" (24 e) olivat todella pehmeät, ylikypsät ja maukkaat. Eivät ehkä perinteisessä mielessä juuri oikeanlaiset, mutta niita kyllä syö mielellään uudestaankin. Tosin lisukkeina toimi nyt pelkkä aioli ja ranskalaiset, jotain mielenkiintoisempaakin lautaselle voisi lisäksi eksyä eikä pieni salaattikaan haittaisi. Seuralaisen tilaama salaattiannos oli myös onnistunut. A la carte:lle ruuan laatu voisi siis antaa ainakin tähden lisää lounaaseen verrattuna.

Palvelussa ei valittamista, paitsi sama pieni asiakkaan unohtaminen pääruuan jälkeen kuin niin monessa muussakin ravintolassa - eikä paikka ollut läheskään täynnä. Ruokailun lopettaminen pitäisi kyllä näkyä selvästi tarjoilijalle, jos tämä viitsii ja muistaa sitä yhtään tarkkailla. Vaikkei turhaa odotusaika olisi kuin viisi minuuttia, siinä tulee jo tunne, ettei ehkä enää viitsi jälkiruokaa tilata, kun kerran noin kauan kestää pelkkä tarjoilijan paikalle tulo - kauanko sitten jälkiruokaa saisi vielä odottaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.06.2017
Note 3

Tarjoilijaa sai odotella turhan kauan, ei käynyt kertaakaan kysymässä miten pöydässä menee, otettaisiinko lisää juomista ja laskunkin saamiseen meni kohtuuttomasti aikaa. Juomavalikoima oli myös hyvin rajallinen, kahteen perusjuomatilaukseen vastauksena tuli "ei oota" esim. päärynäsiideriä löytyy vain lightina. Ruoka oli ok, mutta annos olisi voinut olla hieman isompi eli nälkä jäi ja lisäksi se minkä palautteen voisi antaa kaikille ravintoloille, kasvisten/salaatin määrä aterioissa on ihan onneton, vaikka annokseen piti kuulua talon kasvikset - niitä ei ollut nimeksikään

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 03.04.2017
Note 0

Usein olen käynyt lounaalla. Runsas salaattipöytä.Tuoretta ananasta ja hedelmäsalaattia ja n. 15 muuta tuotetta salaattipöydässä.Tuoretta ruisleipää ja vaaleaa leipää .
Tosi hyvä muusi ja lohi.
Ennen oli myös maukkaita keittoja lounaalla.
Jälkkärina kahvi /tee ja pikkuleivät.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.12.2015
Note -1

Kahden hengen illallinen lauantaina onnistui hyvin. Pöytävaraus oli ja hyvä niin, koska saapumisemme jälkeen alkoi väkeä tulemaan enemmänkin. Olisin ottanut Possun potkaa, mutta sitä olisi joutunut odottamaan kauemmin kuin muita ruokia, koska oli vielä muhimassa. Otin siis aurajuustoleikkeen ja kumppani tilasi maksaa. Leike oli todella iso ja maultaan ihan ok. Ilman aurajuustoa se olisi ollut keskivertoleike. Maksa kuulemma maistui hyvältä, mutta parempaakin on syöty. Samoin maksa-annos olisi saanut olla suurempi. Pakko myöntää, että odotin ehkä vähän enemmän ruokien kuvausten perusteella makua ja "äijäilyä". Ravintolana Villisika on viihtyisä ja mukavasti sisustettu. Tilaa on hyvin pöytien ympärillä. Palvelu perinteistä. Possun potka - annos on joskus pakko vielä päästä testaamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 24.05.2015
Note 0

Kävin mieheni kanssa lounaalla Villisiassa ja en voi suositella ikävä kyllä. Lounas oli harmaata mössöä. Odotin paljon enemmän tältä paikalta! Meille sattui liisteröityä perunamuusia ja mauttomia lihapullia, toinen vaihtoehto oli plössöt ja mauttomat kanankoivet. Vaihtoehtoja oli vain vähän ja salaattipöytäkään ei mikään ihmeellinen. Paljon olisi kehitettävää vielä. Ikävää oli myös se, että pahimpaan ruuhka aikaan tiskin takana oli vaan yksi työntekijä joka myös yritti kerätä astioita pois, kertoi olevansa yksin töissä. Kaikki pöydät notkui likasia astioita. En mee uudestaan ennenkun saadaan maistuvampaa ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 14.05.2015
Note 0

Tilasin villisikaa kermaperunoiden kera. Liha oli mureaa ja ihan hyvää. Perunat sen sijaan olivat jääneet raa'oiksi sekä minulta että seuralaiseltani. Olisin myös toivonut, että tarjoilija olisi osannut kertoa hieman juomalistan punaviineistä mikä niistä olisi ollut täyteläisin vaihtoehto. Viini jäi siis tilaamatta. Ravintola oli ihan mukavasti sisustettu, mutta kokemukseni jäi valitettavasti hieman keskinkertaiseksi palvelun ja raakojen perunoiden vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 26.12.2014
Note -1

Äijämäista ja täyttävää ruokaa, joka ei laadulla pröstyäile. Tunnelma hieman kolkko ja yökerho tekee siitä vielä rauhattoman.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 30.11.2014
Note -1

Söimme ravintolassa lehtipihvit. Liha oli ok mutta lisukkeenä tarjottuja ranskalaisia ja uunikasviksia oli erittäin pieni määrä, ilmeisesti raaka-aineet olivat loppuneet kesken.. Lisäksi perunat ja kasvikset lilluivat rasvassa. Huoltoasemaltakin saa usein laadukkaamman lehtipihviannoksen..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 04.10.2014
Note 0

Kohtuullisen monipuolinen buffet, bonusta keskivertoa paremmalle salaattipöydälle. Muutama lämminruokavaihtoehto jotka pääsääntöisesti ovat varsin ok lounasruuaksi. Henkilökunta on toisinaan kadoksissa eikä aina oikein huolehdi astioiden riittävyydestä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.09.2014
Note -1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Verkatehtaankatu 3, 33100 Tampere - Route
010 4233 243
http://www.ravintola.fi/villisika_tampere

Options