Küche geöffnet

2H+K Baari & Keittiö

Note 4.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (81)

Perjantai-ilta klo 21, 6 h. Tilasimme pienet iltapalat eli pari kanasalaattia ja loput tilasivat lämpimät voileivät. Odotimme noin tunnin. Yksi meistä kävi kyselemässä keittiössä mikä mättää. Ravintola ei ollut täynnä. Tunnin päästä pöytään tuotiin järjettömän kokoiset toastit. Maku oli ok, mutta annoksen suuruus oli mitoitettu 150-kiloiselle, eli jokaisen lautaselle jäi puolet syömättä. Kanasalaatti ei ollut tilattua Caesar-salaattia, toisen annoksen kana oli palanut mustaksi toiselta puolelta.
Ihmettelimme viivettä. Vastaus: tilaus tuli keittiöön klo 2128 ja saitte sen 10 min myöhässä, jota pahoittelemme. Laatuvalitus (palanut kana) tuotti tuloksen, että annoksessa ei ollut vikaa eikä siitä ollut aihetta saada hyvitystä. Valitus otettiin siis vastaan hyvin tylysti. Ravintola on paikkana viehättävä, mutta leipäannosten koko oli absurdi ja henkilökunta käyttäytyi ikävästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.09.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Asiallinen ja hyvä palvelu. Toinen pääruoka tiuli epähuomiossa hieman eri sisällöllä mitä piti mutta tarjoilija sekä keittio osoitti hienoa palvelua korjaten välittömästi tilanteen etiketin mukaisesti. Maukasta ruokaa ja hyvä tunnelma. Kaupungin Isoimpia toasteja? Tarjoilijan kanssa hyvät "palautekeskustelut" ja suosittelut lähistön ravintoloista puolin ja toisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 29.12.2016
Note 0

Burger perjantai ja lounas. Maku sinänsä ok ja pihvi selkeästi itse tehty mutta... joissain paikoissa burger on kuivaa mutta täällä majoneesia ei säästellä. Liika on liikaa silti, uimallit on uittamista varten. Pihvin koko oli noin puolet sämpylästä, mikä vaikeutti syömistä huomattavasti. Laatu sinänsä oli kyllä kympin hintaan kohdallaan

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.10.2016
Note 0

Pasta ylisuolaista ja jälkiruoat mitättömiä. Muuten lista kyllä houkutteleva ja monipuolinen. Henkilöstön viinituntemus heikohkoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.03.2016
Note 0

Pettymys - ruuan laatu keskinkertaista, mutta jäätävän töykeä palvelu ei kyllä saa meitä enää palaamaan! Tilasimme alkuun antipastilautasen ja pääruoaksi valitsin risoton, seuralainen otti muistaakseni makkarapannun. Viinit tilasimme niin alkaen kuin pääruuan seuraksi. Jouduimme odottamaan lähes varttitunnin kun mitään juomia tuotiin tilauksestamme. Sitten odotimme toisen puolituntia kunnes yhtäkkiä pääruuat tulivat....ennen siis antipasti alkupalaa. Mainitsin asiasta tarjoilijalle, joka toi ruuat pöytään, mutta kun hän ei ollut ottanut tilausta vastaan hän lupasi mennä katsomaan. Jonkun ajan päästä meiltä tilauksen ottanut tarjoilija toi sitten antipastilautasen....kun olimme jo lopettelemassa pääruokaa ja 'tunki' lautasen keskelle sanomatta sen ihmeemmin mitään selitystä ja häipyi ennenkuin olin ehtinyt syödä suuni tyhjäksi. Koitin huikata tarjoilija jonkun aikaa, sillä ei oikeastaan enää tehnyt mieli alkupaloja. Noh seuralaiseni kanssa maistoimme kuitenkin muutamia ihan hyvän makuisia leikkeleitä ja oliiveja lautaselta, ennenkin sain tarjoilijan kiinni ihmetellen, että miten alkuruuaksi tilaamani voi tulla kesken pääruuan. Hän sanoi, kun olimme tilauksessa ensin valinneet pääruuat ja samassa yhteydessä lopuksi kuitenkin päättäneet ottaa alkupalan, on järjestys ollut keittiön tilauksessa sama. Haloo - jos tilaan alkuun annoksen, niin ei kai sillä pitäisi olla väliä missä järjestyksessä ne lapulle kirjoittaa...tuli todella amatöörimeininki mieleen. Toista viinilasillista emme sitten saaneet lainkaan. En edes viitsi sen ihmeemmin tässä ruuasta puhua, kun tarjoilijoiden käytös näytti siltä etteivät asiakkaat oikein ole tervetulleita heidän paikkaansa. Ollaan käyty paikassa aiemminkin ja sama fiilis jäi edelliselläkin kerralla. Harmi, että palvelu pilaa paikan vaikka miljöö olisikin tunnelmallinen ja ruoka ihan ok. Ikävä kokemus, enkä Valitettavasti aio enää antaa paikalle mahdollisuutta (kolmas kerta toden sanoi)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 09.01.2016
Note 2

Käynnistä on jo hieman aikaa, mutta kokemus jäi kaiken kaikkiaan niin ikäväksi että en voi kyseistä ravintolaa suositella kenellekkään.

Palvelu oli kyllä ystävällistä, mutta ei kovin ammattimaista. Saimme esimerkiksi väärät alkudrinkit, koska tarjoilija ei kirjannut tilauksia ylös. Pääruuaksi valitsin risoton ja seuralaiseni pippuripihvin. Risoton valmistaminen on taitolaji, ja suosittelisin että ko. ravintola poistaa annoksen listalta. Riisi oli järkyttävän kuivaa ja raakaa. Pippuripihvi pyydettiin mediumina, saatiin läpikypsänä. Jälkiruuat olivat ok. Ruuan laatuun nähden paikka on järkyttävän ylihinnoiteltu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 08.01.2016
Note 1

Hieman yliarvostettu paikka. Torstai-ilta, paikka ei edes täynnä, silti alkuruoan tulo kesti 45 min. Vaikka alkuruokia ei oltu vielä ehditty kunnolla syömään, tuotiin jo pääruoka.
Possunniska ja kuha maistuvaa ja kuumaa, mutta kylmille lautasille levitetty perunamuusi haaleaa - siitä erittäin suuret miinuspisteet.
Tarjoilu toimivaa, jälkiruoat maistuvia, pääruoka pettymys valitettavasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 21.11.2015
Note 0

Äyriäspasta ja pippuripihvi molemmat erittäin hyviä. Antipastilautanen ihan ok. Paikka tunnelmallinen ja miellyttävä, mutta täydessä ravintolassa puheensorinassa sai pinnistellä kuullakseen seuralaisen puheen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 30.10.2015
Note 0

Vegaanina ensin kauhistuin nähtyäni listan, sillä sillä ei ollut yhtään vegaaniannosta. Se ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä keittiö valmisti minulle kasviksista erinomaisen salaatin. Tarjoilija oli valistunut ja tiesi kertoa minulle, mitkä viinit ovat vegaanisia ja mitkä eivät. En edes ennen tiennyt, että viinin kirkastamisessa käytetään luujauhoa ja kalaliimaa (yäk). Miellyttävä ruokailukokemus, suosittelen !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 28.10.2015
Note 3

Ruoka oli ihan ok, ei mitään yllättävän hyvää missään vaiheessa. Creme bruleessa ei käytetty aitoa vaniljatankoa. Kuha oli kuivahkoa. Palvelu oli hyvää, ikävä kyllä hintaisekseen keittiön pitäisi vastata odotuksiin ja hurmata.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 43€ Hinzugefügt: 05.10.2015
Note 1


Standort

Aleksanterinkatu 33, 33100 Tampere - Route
(03) 2131 131
http://www.2hk.fi

Options