tuutikki

7 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (7)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Gastropub Alex

Tiistaina 16. 10. olimme illalla ruokailemassa. Oma annokseni oli Alexin burgeri, kasvisversiona ja seuralainen otti samaisen burgerin tavallisen version.
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ruoka oli erinomaista. Annos oli nuorelle naiselle sopivan kokoinen. Erityisen herkullista oli valkosipulimajoneesi! Illan kuitenkin kruunasi baileys creme brulee, joka suorastaan suli suussa. Ainut miinus siitä, että listalla mainittiin jälkiruuan kanssa tarjottavan lakkahilloa, mutta totesimme kyseessä olevan ennemminkin mansikkahilloa.
Varmasti piipahdan uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 19.10.2012
Note 0

Olimme ystäväni kanssa päivällisellä ja tilasin Daal Tadkaa eli linssipapuja, paistettua sipulia, valkosipulia, inkivääriä, tomaattia ja tuoretta korianteria, keskivahvasti maustettu (kaksi chiliä listassa, annoksen numero 27). Annos sisälsi myös riisiä, raithaa sekä naan -leipää. Ruoka oli erinomaista. Keskivahvaksi ruoka oli vähämausteinen, mutta sopi kyllä minun makuuni. Annoskoko oli erinomainen: ruokaa oli riittävästi eikä tullut ähky olo. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta. Ravintola oli lähes täynnä, mikä loi omaa mukavaa tunnelmaansa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 26.06.2012
Note 2

Restaurant: Habibi (Forum)
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.07.2012
Note 0

Restaurant: Ravintola Borneo

Kahden kaverin kanssa syömässä lauantaina alkuillasta. Tilasimme alkupalaksi katkarapulastuja jokainen. Valikoin pääruuaksi kasvisruuan Kari Sayurin (nettisivuilta tarkastin nimen, kun ei jäänyt mieleen) sekä malesialaista leipää.

Kastike oli hyvin tulista. Taivaallisen makuinen riisi kuitenkin tasoitti hyvin, samoin leipä. Annos oli sopivan kokoinen, ei mikään järkyttävä mättökoko. Palvelu oli mukavaa, tarjoilija oli erityisen ystävällinen ja hyväntuulinen. Tänne tulen uudestaankin jo pelkästään riisin takia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 20.05.2012
Note 3

Restaurant: Bistro Venla

Tilasin eilen lounaaksi savulohi-leipäjuustosalaatin. Annokseen kuului vettä iso lasipullollinen sekä sämpylä. Salaatti oli kyllä maukas, muttei mitenkään erikoinen. Hintaansa nähden olisin kyllä odottanut vähän enemmän. Samanlaisen kokoaisi kotonakin pienellä vaivalla. Sämpylä oli aivan erinomainen ja vieläpä lämmin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.06.2012
Note 1

Restaurant: Fazer Café Tampere

Kävin syömässä lounaaksi katkarapuleivän ja teetä 29. 5.2012. Leipä oli erinomainen, täytteissä ei oltu säästelty. Hinta kuitenkin hirvitti, en olisi ihan noin paljon maksanut kyseisestä leivästä, vaikka hyvää olikin. Paikka sinänsä on ihan miellyttävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.06.2012
Note 1

Restaurant: Watami Sushi

Kävimme ystäväni kanssa lounaalla. Palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Salaattipöytä oli niukka, mutta lounaan hinnan huomioiden se oli tyydyttävä. Sushit olivat hiukan liian suuria, mikä tuntuu olevan yleinen ongelma Tamperelaisissa (ja Suomalaisissa) sushipaikoissa. Sushit olivat kuitenkin hyviä ja pysyivät kasassa. Annos oli aseteltu kauniisti. Talon valkoviini oli pettymys.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 15.05.2012
Note 1


Bilder


Followers