Latest reviews: Helsinki

lyme
42 reviews

Palasimme tähän ”japanilaiseen” ravintolaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Niin kuin edellinen arvostelu kertoikin, tämän kauempana ei japanilaisesta ruuasta ruoka voi olla ja japanilaisen ruuan ystävien suosittelen kiertämään tämän ravintolan. Raaka-aineet eivät olleet tuoreita, eikä laadukkaita. Riisi luokatonta ja kanasuikaleet maistuisvat pahvilta. Sitä ei pelastanut tarjoilijan ylenmääräinen kysely, miten asiakkaat viihtyvät. Olisi tietysti pitänyt ensimmäisen lusikallisen jälkeen kertoa, että ruoka on huonoa, eikä se maistu. Mitenköhän tuollaisessa tapauksessa olisi toimittu. Tämän ravintolan lasken vastedes vallilan ravintolatarjonnan ulkopuolelle

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2018
Rating: 0
Ripasso
27 reviews

Herkkuhaarukassa otetaan lounas kerran kesassa, ruuan laatu on parantunut vuosi vuodelta. Todella hyvaa, kaikki annokset olivat todella maukkaita ja salaattipoyta verrattuna perus nepsuun oli runsas. Oltiin terassilla, sisatila on pikkusen ankee.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 17.08.2018
Rating: 0
Eatme1
1 review

This woman is not polite. I don't go there.Never.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 16.08.2018
Rating: 0

Herkullisia kasvisruokia valtavasti niin että on vaikea valita. Se johtaakin sitten siihen että valitset vähän kaikkea ja annoksen paino kasvaa salakavalasti, mikä taas lisää kilohinnoitteluna veloitettavan annoksen hintaa. Ihan hyvä siinä että oppii samalla vähentämään ahmimista ja välttämään tuhlaamista.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.08.2018
Rating: 0
Felix5000
1 review

Ylihinnoiteltua neljän juuston hampurilaista joutui odottamaan täyteen ahdetussa honosti suunnitellussa tilassa tunnkkaisessa ja kosteassa sisäilmassa 30 minuuttia. Valitettavasti ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 13.08.2018
Rating: 0
Ripasso
27 reviews

Sattui kohdille, ihan ok, nopea palvelu, red curry tofulla 15 egee.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.08.2018
Rating: 0
Pormestari
1 review

Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu oli ystävällistä. Annokset ovat hyvän kokoisia isoonkin nälkään! Taustamusiikki on kaunista. Käyty samassa ravintolassa kymmenen vuoden ajan ja taso on aina ollut erittäin hyvä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.08.2018
Rating: 0
kuutamoe
1 review

Tilasin lammaskebablautasen. Annos oli todella vetistä muhkua, ja, ironista kyllä, kebab itsessään oli kuivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.08.2018
Rating: 0
Specsa
27 reviews

Ystävällinen palvelu ja hyvä meininki sekä Helsingin huonoin sushi. Mikään ei ollut pilaantunutta tai muuten syömäkelvotonta, mutta makumaailma ei ollut edes sushiksi tunnistettavaa. Plussaa vegaanisista vaihtoehdoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.08.2018
Rating: 0
lavas
15 reviews

Korean Bipimpap. Best.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.08.2018
Rating: 0