Latest reviews: Helsinki

1 review

Sopivan letkeä ja tunnelmallinen pikku Italialais-ravintola. Lapsiystävällinen paikka, ja ruoka oli erinomaista. Lasten mielestä parasta oli spaghetti bolognese. Tullaa toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.02.2020
Rating: 0
1 review

Ruokia on runsaasti ja herkullisia, paitsi vähän kalliita

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.02.2020
Rating: 0
25 reviews

Ruoka oli erittäin maukasta, tosin snitselissä oli liikaakin 70-lukulaista historiallista mauttomuuselämystä. Veriappelsiinijälkiruoka oli aivan loistava. Pieni toiveidemme mukainen muutos viiden ruokalajin menuseen onnistui sujuvasti. Viinit olivat erinomaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2020
Rating: 0
83 reviews

Frida's on mukavan moderni, muttei tarjoile mitään erityistä. Sisustus on Kungfu Kitchenin jälkeen päivitetty hieman eteläamerikkalaisemmaksi, ja jotenkin samalla melutaso on noussut hieman. Ravintolan tilat ovat edelleen mukavat, rennon tyylikkäät ja sisustus on suunniteltu moderniksi pienillä väriläiskillä.

Valitsin alkuun house guacamolen, joka muuten kannattaa jakaa! Maissilastuja tulee niin valtava kulhollinen, että se kävisi jo pienestä pääruoasta. Guacamole itsessään on oikein hyvää ja raikasta ja sopii maissilastujen kanssa juuri niin hyvin kuin kuuluukin. Pääruoaksi tilasin queso fundidon kasvisversiona, muita kasvispääruokia listalta ei löydy. Se on samanhintainen kuin lihaa sisältävä annos, muttei sisällä mitään proteiinia juuston lisäksi! Chorizon ja sienten sijaan annokseen on vaihdettu tulisempaa paprikaa ja maissia. Kaikessa juustoisuudessaan ruoka on hyvää (ja tulista!), mutta olisin ehdottomasti kaivannut jotain jännittävämpää vegesisältöä. Edes niitä sieniä! Tässä muodossaan ruoka on vain tylsä kasa juustoa.

Alku- ja pääruoan jälkeen olimme niin täynnä, ettemme tilanneet jälkiruokia. Viinivalikoima on ihan mukava ja paikan verdejo oli erinomaisen raikas valinta. Tarjoilu oli erittäin miellyttävää ja ystävällistä, ja tunsin oloni todella tervetulleeksi aidolla tavalla. Hinnoiltaan Frida's on helsinkiläistä keskiluokkaa, ja liharuoissa saa varmasti hieman enemmän vastinetta rahoilleen. Kasvissyöjälle tämä ravintola ei kuitenkaan tuo juuri mitään erikoista verrattuna moneen muuhun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.02.2020
Rating: 0
1 review

Kävimme syömässä lauantai-iltana ja vaikka ravintola oli täynnä niin ruoka tuli kohtuullisen nopeasti ja oli maukasta. Mukava tunnelma Helsingin kattojen yllä. On tullut käytyä aikaisemminkin ja on aina ollut mutkaton palvelu ja visiitti. Tästä puheen ollen, täältä löytyy ehdottomasti valloittavin tarjoilija ikinä! Mieletön asiakaspalvelu mikä nostaa muuten mukiinmenevän paikan pisteitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.02.2020
Rating: 0
1 review

Palvelu oli ontuvaa. Ainakin kaksi tarjoilijaa puhui ainoastaan englantia. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa opetella ymmärtämään tilaukset ja esimerkiksi sanomaan kiitos tai ole hyvä suomeksi.
Viini oli lämmintä ja siitä huomautettuamme saimme uudet lasilliset. Ruoka tuli melko nopeasti, mutta laskua jouduimme pyytämään kaksi kertaa kun ensimmäisellä kertaa sen tuominen unohtui.
Ruoka oli hyvää, mutta ei mieleenpainuvaa. Tällä hinnalla (pizza m. 15 eur) odottaisi hyvää ka mutkatonta palvelua ja asiakkaan parempaa huomioimista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.02.2020
Rating: 0
4 reviews

Pieni mutta sopivasti pippurinen ja tiivis tunnelma! Eli hyvin maustettu alkukeitto, 3 pääruokalajin lounas, ei krumeluureja. Ahtaaseen tilaan syöjät joutuvat, siitä tiivis tunnelma! Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.02.2020
Rating: 0
1 review

Freessi, avara ja valoisa sali, tilaa riitti mainiosti vaikka koirakin pääsi kokeeksi mukaan koiraystävälliseen ravintolaan (perjantai, melkein täynnä). Piiitkä baaritiski joka jatkui avokeittiöksi. Mahtava mezze-tyyppinen herkkusalaattipöytä! Kookoskanakeitto vei kielen. Lounastoveri ( mies) söi itsensä melkein täytteen pelkästä salaattibuffasta. Söimme pääruokana melanzanea ( just oikein maustettu), paneroitu kalafilekin olisi kuulunut settiin ( liian täynnä maistamaan). Lämpöhauteet itselleni hieman hankalan korkealla. Lounasbuffan hintaan nähden aivan tajuton määrä ja valikoima mahtavan makuista ruokaa! (Parilla lisäkolikolla olisi voinut tilata keittiöstä päivän pitsan/ pastan/ risoton.) Tee ja kahvi sisälty, irtoteevalikoima.
Uusimme käyntimme a la carten aikaan mahdollisimman pian!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 09.02.2020
Rating: 0
1 review

Very nice atmosphere, good and fast service, food was excellent for the price, a great variety of dishes, also for vegans. The restaurant was very nice and neat. Would come back.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.02.2020
Rating: 0
37 reviews

Yliopistonkadun Caverna oli minulle uusi tuttavuus vaikka se on kuulemma ollut siellä jo vuosia.
Heti kun astuu ravintolaan sisään huomaa että on tullut hieman korkeamman tason paikkaan. Ravintola on todella avara ja sisustus on tyylikästä. Buffet-pöydissä on vaikka minkälaista ruokaa, tässä tulee suorastaan runsaudenpula. Ja kaikki tämä hintaan 39 € (poislukien alkoholijuomat).
Oman kokemukseni perusteella tämä on yksi Helsingin parhaista ravintoloista. Ruokaa on vaikka millä mitalla ja kaikki on maistuvaa. Grillipöydässä ruoat jopa noukitaan raakoina ja ravintola paistaa ne asiakkaalle paikan päällä. Henkilökunta on todella palvelualtista ja ystävällistä.
Miinusta tulee vähän siitä että ravintolan sisäänpääsy ei ole kovin esteetön, päästäkseen koko ravintolaan täytyy kävellä kahdet portaat alaspäin. Ravintola on myös aika kallis, vaikkei söisikään kovin paljon, hinta on silti vähintään 39 € per henkilö.
Kaiken kaikkiaan loistava kokemus mutta täällä ei viitsi käydä kovin usein.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 02.02.2020
Rating: 0