Latest reviews: Helsinki

2 reviews

Lounas 6 hengen ryhmässä perjantaina päivällä, jolloin ei edes ruuhkaa. Tilasimme lounaat lounaslistalta. Ruoan odotus kesti 45 minuuttia ravintolan sisätiloissa, ei ilmastointia. Keittiön ovi oli auki ja kaikenlaisen näköistä sakkia ramppasi pöydän ohi ulkoa keittiöön kärryineen ja ilman kärryjä. Ruokailuvälineet retroa. Lohi oli täysin ylikypsää - 80 luvun uunilohi tuli mieleen. Osa paahdetuista perunoista kivikovia. Lisämausteet olisivat olleet tarpeen mutta pöydässä ei ollut suolaa ja pippuria tarjolla. Jälkiruokana oli jäätelöä, pari marjaa päällä. Jäätelön annosteleminen lautasille kesti 20 min. Yilihinnoiteltu ruoka. En suosittele ravintolaa muuhun kuin juomameininkeihin terassilla hyvän sään aikana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2024
Rating: 0
1 review

Aivan toivotonta.
en susosittele .
paikka likainen .
Ruoka onneksi kuumaa ettei saa ruokamyrkytystä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.05.2024
Rating: 0
1 review

Lounaalla Hakiksen Memphis laittaa askan odottelemaan. Vaikkei jonoa.

Lounasmenu lupasi chorizopullia. Selvisi ettei ollut kuin tavallisia. Miksi myytte mitä ei ole tarjota?

Salaattipöydän astiat tyhjiä, ja saliemäntä kuutamolla tilasi vain yhteen niistä täydennystä. Että 5 min. kurkkua odotellessa, ja ravintolatyön opettelua odotellessa? Varmaan harjoittelevat vielä monta viikkoa.

Selvästi ei ollut homma hanskassa, jouduin vaatimaan rahat takaisin. Harmi, lounasaikaa hukkaan.

Eli ruoan arvioin sitä koskaan saamatta 3. Asiakaspalvelu OK, suht siistit tilat.

Perusideat lounasbuffetista ja salin hoitamisesta hukassa, tai ei vain kiinnostanut. Lounastauolla ei voi asiakas odottaa kun tilataan kokilta yksitellen.

Koomistahan se on kun emäntä jättää buffan tyhjää ammolleen, paitsi nälkäiselle lounastajalle. Siitä yleisarvosana 1/5, ajan hukkaa Memphis Hakaniemi näin toukokuussa 2024.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 16.05.2024
Rating: 0
1 review

Vuosia sitten saatujen hyvien kokemusten jälkeen Salve tuotti valitettavan pettymyksen. Ruoka oli pakasteesta äkkiä sulatettua, lämmitettyä ja rankasti ylihinnoiteltua. Ainut hyvä asia käynnissä oli nopea ja kohtelias palvelu..aikaa kun henkilökunnalla on koska ruuan laatui näytti jo näkyvän asiakkaiden määrässä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.05.2024
Rating: 0
1 review

Jälleen kerran erinomainen (täydellinen) ateria viihtyisässä miljöössä. Ihana lämmin tunnelma.
Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.04.2024
Rating: 0
1 review

Ensimmäinen kerta- ja kyllä, todellakin kannatti. Kymppi plus tarjoilijan ystävällisyydestä, ihanasta fenkolileivästä ja maittavista rapupasta ja tryffelirisotto annoksista. Myös alkupalabruchetta oli herkullista. Ainoa mikä harmittaa on se ettemme ole aiemmin käyneet. KIITOS <3

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.03.2024
Rating: 0
22 reviews

Lauantaina syömässä pöytävarauksella. Ruuat tulivat pöytään nopeasti, palvelu oli ystävällistä ja maut kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 10.03.2024
Rating: 0
8 reviews

Kävin Pancho Villassa ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Tilasin lounaslistalta kanahampurilaisen ananaksella. Plussaa siitä, että kerrottiin odotusaika eli 25min. Kun sain annoksen eteeni, mietin hetken kuvataanko minua piilokameraan, että oliko annos vitsi. Hampurilaisen kanapihvistä oli leikattu puolet pois, eli sisällä on vain parin sentin levyinen suikale pihviä. Pihvi peitti 1/3 sämpylästä, muuten sai syödä pelkkää sämpylää pienellä määrällä jotain kastiketta. Ihmettelin myös missä se luvattu ananas oli. Löysin lopulta pari 2mm paksuista palaa! Ranskalaisten tilalle otin salaatin. No sitä oli vähän lautasella ja se oli aika ankea salaatti. Hampurilainen oli mauton eikä siinä ollut juuri täytteitä eli söin enimmäkseen salaattia sämpylällä. Valehtelematta huonoin hampurilainen mitä olen koskaan syönyt! Olisin halunnut lisää vettä, mutta vesikanisteri vietiin lounasasiakkailta pois, joten kuivin suin sai olla. Ikinä en ole lähtenyt ravintolasta pois aiemmin niin pettyneenä, kiukkuisena ja nälkäisenä kuin tänään. Ihmettelen kovasti mitä liikkuu ravintoloitsijan päässä, kun myy tuollaisia sekunda-annoksia, kun viereiset ravintolat myyvät samaan hintaan huomattavasti parempia ja runsaampia hampurilaisannoksia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 23.02.2024
Rating: 0
1 review

Palvelu hidasta, vaikka asiakkaita vain kahdessa pöydässä. Pizza huono ja ceasar salaatti mössöä. 1/5.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.02.2024
Rating: 0
1 review

Laaja valikoima ja maukkaat annokset! Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Mukava tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.01.2024
Rating: 0