Latest reviews: Helsinki

1 review

Hyvä lounas! Oikein avulias palvelu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.12.2019
Rating: 0
1 review

Offerilla tarjous buffettiin. Ravintolalla ei ole oIva-raporttia, vähän pelotti syödä susheja. Sushit sinänsä olivat hyvänmakuisia. Toivottavasti ei tule ruokamyrkytystä. Lämpimien ruokien lämmityslaite oli mennyt pois päältä ja ne olivat buffetissa haaleita. Kun kommentoin ruokien haaleudesta, tarjoilija vastasi "Sorry, Sorry!" Ei kovin asiakaspalveluhenkistä. Ei enää ikinä tänne.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 08.12.2019
Rating: 0
1 review

Todella rento meininki. Ruoat todella maukkaita ja reilun kokoisia sekä hinnoittelu kohdallaan. Tullaan toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.12.2019
Rating: 0
1 review

Huonot kasvisruuat. Kukkakaali ja porkkana annokset köyhiä. Pari koristetta lisäksi, ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.12.2019
Rating: 0
1 review

Hidas palvelu,ruoan hinta-laatu suhde huono

     
     
     
Experience: Lunch Price: 35€ Added: 28.11.2019
Rating: 0
1 review

Otettiin pakastimesta ja sulatettiin mikrossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.11.2019
Rating: 0
1 review

Ruoka oli ala-arvoista, lammas sitkeää ja mautonta. Pasta kuulemma myös mauton. Jäi rahastuksen maku, samaa mieltä oli koko seurue.
Jälkiruoka oli hyvä ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 25.11.2019
Rating: 0
1 review

Lauantai iltana mieheni kanssa nälkäisinä kävimme kyseisessä ravintolassa. Tilasimme listalta jotain nopeaa eli frittiruokaa jossa oli kanaa, jalopenoa, mozzarellaa jne, jossa ei pitänyt olla kalaa. Mieheni on pahasti allerginen kalalle. Puolet ruuasta syötynä, mieheni sai allergisen kohtauksen kun kurkku turpoaa umpeen. Tarjoilija oli pahoillaan, antoi ruuasta maksetun hinnan käteisellä takaisin. Frittiruuan kanssa täytyy olla tarkkana, ei samassa öljyssä voi fritata taikka käyttää samaa taikinaa. Tai edes samaa työtasoa. Oli hengenlähtö lähellä. Äkkiä ensimmäiseen taksiin ja apteekkiin hakemaan lääkettä ettei mieheni kuole. Oli kokemus erittäin syvältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 24.11.2019
Rating: 0
29 reviews

Varovaisesti toteutettua hyvää ruokaa. 4/5 pistettä helposti kokoon. Täydellisyyttä hipovalla tavalla tavalla toteutetuja aika perinteisä ruokia. Ei Suoranaista ilotulitusta,mutta oikein nautittavaa. Alkuruokina otimme naudan kielen: mieto,perinteisesti keitetty /haudutettu, jopa laimea. Lohi oli erinomainen ja sen lisukkeiissa jo onnistunutta kokeillua havaittavissa. Tuolloin listalla oli flank steak ja sitä molemmille pääruuaksi. Erinomaisen murea liha juurio sopivan medium miinus sisältä ja sen seurana perinteiset punaviinikastike ja peruna ( oliko myös palsternakkaa?) sose. Tätä juuri tarkoitan kun puhun täydelleisesti toteutetusta perinteisestä ohjeesta! Jälkiruuaksi jaoimme kvitteni-roobois-herukka pläjäyksen: sopivan raikas ja pieni. Viineissä "mielenkiintoisia" suodattamattomia luomuviineja tarjolla. Elävästi sali-isännän/tarjoilijan kuvaamia.
Aivan loistava hinta-laatusuhde kokonaisuudella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 22.11.2019
Rating: 0
23 reviews

Perustason paikka, ruoka oli ok muttei herättänyt intohimoja; naan oli hyvää, varsinkin valkosipuliversio upposi. Paikan tunnelma oli melko ankea ja melutaso korkea. Plussaa tulee ruokien esittelystä ja palvelualttiudesta. Hintaa oli liikaa ruoan tasoon nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 20.11.2019
Rating: 0