Latest reviews: Helsinki

ollie
1 review

Tarjoilija yhdisti kaksi käytettyä vesikannua yhteen ja antoi sen uusille asiakkaille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.11.2017
Rating: 0
MadeleineT
5 reviews

Petyin sillä odotukset olivat korkealla. Ravintola lähes täynnä tarjoilijat selvästi juoksivat eivätkä huomioineet asiakasta oikein. Pizza Ok.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.11.2017
Rating: 0
MadeleineT
5 reviews

Jos voisi antaa 6 pistettä, antaisin sen. Ehdottomasti lempi ravintolani Helsingissä. Upea sisustus, loistava ruoka ja ainutlaatuinen tunnelma. Saslik ei petä koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2017
Rating: 0
MadeleineT
5 reviews

Kävin testaamassa uudistuneen LaMaisonin ja yllätyin positiivisesti. Osaava henkilökunta ja hyvät maut. Ravintolassa selvästi panostettu viineihin. Usein emme ota viinisuosituksia, tällä kertaa kuitenkin teimme poikkeuksen joka kannatti sillä viinit täydensivät ruokia loistavasti! ehdottomasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2017
Rating: 0
planetroth
1 review

Tuoretta Vietnamilaista ruokaa - todella hyvä palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2017
Rating: 0
Safkakasa
2 reviews

Käyn täällä aina välillä syömässä lounaalla kun tarvitsee vähän tukevamman olon. Purilaisannokset ovat olleet joka kerta hyviä, muuta en ole sitten ottanutkaan. Ranskalaisten mukana tuleva remu dippi on loistavan maksuista. Ranskalaiset itsessään ovat myös maustettu uskoakseni chilillä ja grillimausteella (jotkut eivät kai tykkää mutta omalle kohdalle parempia kuin perus ranut). Ainoa miinus tulee salaattipöydästä jossa kasvikset suht nuhjuisen näköisiä eikä valikoimaa siinä ole hirveästi. Asiakaspalvelu on ollut hyvää joka kerta. Kyllä tästä purilaisannoksesta mielellään maksaa sen kymmenisen euroa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.11.2017
Rating: 0
Shrike
18 reviews

Erinomaista napolilaistyyppistä pitsaa, jonka paistaa italialainen pizzaiolo (seinältä löytyy virallinen sertifikaatti).
Paikkana hieman tylsä, joskin Italialaista yksityiskohtaa löytyy vaikka kuinka paljon.

Peruskänkkylän täyteen tungettuja rieskoja on täältä turha odottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.11.2017
Rating: 0
inkai
8 reviews

Annokset vaikuttivat hyvältä listalla ja ulkonäöltään - juuri tämäntyyppisistä safkoista tykkään! Suerueemme söi pelkkiä tapaksia, kylmiä ja lämpimiä. Otimme niitä 4-7 per henkilö, mikä oli määränä ok. Lämpimät vain saapuivat pöytään kylmänä. Kylmiä ruokia ei esitelty. Kylmissä annoksissa makua sai todella etsiä! Se ei löytynyt edes suola- ja pippurimyllyä käyttämällä. Lisäksi tartar oli suorastaan pahaa.
Mutta pahinta oli palvelu. Tulee todella epäkunnioitettu olo kun tarjoilijoita ei saa hakemaan tilausta, kaiken tuominen kestää ikuisuuden ja lisäksi osaa annoksista ei esitelty lainkaan. Vähän jäi paha mieli ja nälkä. Leipää ei tuoda, se saattaisi pelastaa jotain.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 20.11.2017
Rating: 0
TapaniV
24 reviews

Foodoran kautta tilattu mereneläväpitsa maistui pelkästää huomattavan voimakkaalle makealle chili-kastikkeelle (jota ei edes mainittu), Etna-pitsakaan ei ollut syöjän makuun, salami-paprika-kombo dominoi, katkaravut eivät maistuneet (voi olla makuasiakin). PItsapohjat myös paksuhkot. En usko, että kokeilen uudestaan, on enemmän "etnopitseria" kuin pitseria (jotkut ehkä pitävätkin ;)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.11.2017
Rating: 0
Emmah
5 reviews

Tulimme isolla porukalla syömään ja viettämään iltaa. Paikka oli miljööltään mukava, mutta ruoka oli valitettavasti pettymys. Salamipizzan syötyäni ainakaan minulle ei auennut tämän paikan hehkutus, eikä seuralaisetkaan omia pizzojaan sen enempää kehuneet. Pizzojen omalaatuisuus ei tullut yllätyksenä, mutta jäin kaipaamaan niitä kehuttuja makuelämyksiä. Nyt jäi suuhun maistumaan ainoastaan basilikakastike. Ja rahastuksen maku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.11.2017
Rating: 0