Latest reviews: Helsinki

1 review

Pihvi ei ollut meedium vaikka tilasin meediumina

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 24.05.2020
Rating: 0
5 reviews

Positiivisesti perinteistä suomalaista ruokakulttuuria edustava ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2020
Rating: 0
20 reviews

Ravintolakokemus oli ala-arvoinen

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2020
Rating: 0
1 review

Hain Resq:n kautta rullakebabin. Rulla oli yksi pienimmistä ikinä syömistäni rullista, ja osa täytteestä maistui pilaantuneelta.

Intialaiset ruuat Resq:n kautta ovat täällä hyvää perustasoa, mutta naan-leipä ei ole kunnollista, ja viimeksi muutenkin pettymyksekseni selkeästi uudelleenlämmitetty naan oli täysin poltettu toiselta puolelta ja näin ollen syömäkelvotonta.

Tyypillistä helsinkiläistä, asiakasta aliarvioivaa tasoa. Valitettavasti lähistön kilpailijat eivät ole sen kummoisempia. Huom. ilmoittamani hinta on hinta Resq:sta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2020
Rating: 0
6 reviews

Kello oli 16 ja päätin testata viikko sitten avatun Sellon Naughty Brgrin. Tilasin Back to Bacon burgerin. Kassa sanoi tilauksen kestävän yli 15 minuuttia. Edelliset kaksi tilausta olivat valmiit 10 minuutin kuluttua ja minä sain omani 17 minuuttia tilauksesta.
Pihvi oli ylikypsä ja sämpylä kuin vaahtomuovia. Juusto ei ollut osunut pihvin päälle vaan sivuun ja oli sulanut möykyksi burgerin kylkeen. Pihvin päällä oli käsittämätön pläjäys makeaa hilloa jota pursui yli joka haukkauksella. Pihvin alla oli pihviä paksumpi kerros tosi suolaista kärähtänyttä pekonia.
12 ekeä annoksesta, jossa ylikypsä pihvi överimakean hillon extrasuolaisen pekoninipun vaahtokumipullan välissä.
Ilmeisesti kokkeja ei kiinnostanut burgereiden teko, koska juttelivat keskenään, yksi paistoi pihvejä ja kaksi muuta käveli edestakaisin. Eipä tarvitse käydä toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 28.04.2020
Rating: 0
1 review

Ihanaa kakkaa hihihii mikko mallikas leikkikentälläääää

     
     
     
Experience: Lunch Price: 50000€ Added: 27.04.2020
Rating: 0
1 review

Olemme tilanneet täältä pizzaa, burgeria ja kebappia nyt useamman kerran. Aina on tullut oikeat ruuat alle tunnissa, kun netistä tilaa (suomentaito on näillä vähän kehno). Keskitasoa vähän maukkaampaa känkkyläkokemusta, burgerit täyttäviä ja perushyviä. Pyysin koronaepäilymme takia jättämään ruuat oven taakse, sujui hienosti, jätti ruuat ja soitti ovikelloa ja poistui paikalta. Aina tulee pientä kaupanpäällismakeista tai limua ruuan lisäksi. Suosittelen, jos etsit hyvää perusmättöä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 26.04.2020
Rating: 0
1 review
Ani

Hyvää takuu varmaa Turkkilaista. Lapset tykkäsivät lihapullista ja ruoasta kovin. Aikuiset myös:)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.04.2020
Rating: 0
1 review

Ruisvuoka on mehevin ruisleipä mitä olen maistanut. Ehdoton ykkönen on juusto-tomaattisämpylät! Perunaleivos myös hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 13.04.2020
Rating: 0
9 reviews

Olen tilannut täältä kahdesti Fattah -annoksen mukaan: kana shawarma ja lammas kofta. Annokset tulevat riisin, leipäpalojen ja päällä olevan kastikkeen kanssa. Lisäksi mukana 4 pientä kippoa joissa on tzatzikia, hummusta, baba ganoushia ja pieni salaatti. Molemmat annokset olivat todella maukkaita ja tulen käymään jatkossakin. Erityispisteet lammas koftalle. Hienoa, että tällä alueella saa vihodin laadukasta katurokaa, ja edullisesti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.03.2020
Rating: 0