Sienitukka

349 reviews

Uusia makuja ja ruoka elämyksiä etsimässä. Jossain tv ohjelmassa sanotaan hyvin: Jos se näyttää hyvältä SYÖ se! ....email:sienitukka@hotmail.com http://www.sienitukka.com

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes
Hero: Updated vast amounts of information

Reviews (345)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Stefan's Steakhouse, Tampere steakhouse

Ravintola yllätti positiivisesti. Söimme 7 ruokalajin maistelumenun joka vei kielen mennessään. Kaikki ruuat todella hyviä. Ja varsinkin liha todella mureaa.. nam!
Palvelu toimi hyvin. Ravintola siisti ja tunnelmallinen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 76€ Added: 02.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Etelän Kebab House

Nam! Olipa hyvää.. positiivinen yllätys! Paikka remontoitu tulipalon jälkeen täysin ja taidettu ruokaankin panostaa. Ulkonäöltään paras kebab annos mitä on vastaan tullut. Liha hyvää ja kastike (medium) erinomaista. Mukava yksityiskohta, että kastike oli erikseen pienessä kannussa.
Ystävällinen palvelu ja pöytiin tarjoilu. Astetta parempi kebab mesta! Iso plussa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.01.2018
Rating: 0

Restaurant: Bengol Curry

Lauantain lounas. Monesti pitänyt täällä käydä, mutta jostain syystä jäänyt väliin. Lounas tarjoilu hieman tavallisesta poikkeava, kassalla kysyttiin iso vai pieni lautanen ja mitä laitetaan vaihtoehdoista, kana, liha, kasvis... vai kaikkea.
No kaikki mahdolliset tietysti ja eikun syömään. Sanotaan että ihan ok maku, lihassa oli potkua, kun taas kana oli todella mietoa. Määrällisesti reilu annos!
Siisti paikka ja palvelu ystävällistä. Saatan käydä toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Borneo

Erilaista hyvää verrattuna muihin etnisiin. Söin annokset "Ayam Madu Limau" ja "Rendang" eli lyhyesti kanaa ja naudanlihaa. Molemmat hyvänmakuisia ei mitenkään tulisia. Mukavaa vaihtelua muihin etnisiin makuihin. Hinta mielestäni hieman ylihinnoiteltu annoksiin nähden. Muuten ok. Käyn toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.10.2016
Rating: 1

Restaurant: Classic Pizza Tampereen kylpylä italian, pizza

Ravintola ei siis mikään pikaruoka pizzeria. Palvelu erittäin hyvää ja ystävällistä siitä iso plussa. Pizzat myös.. sanoisinko hieman hienomman oloisia kuin perus noutopizza paikoissa. Itse en nyt kuitenkaan niin erikoisena pizzaa pitänyt. Hinta/laatu omasta mielestäni hiukan yläkanttiin. Myös pizzan puolituksesta otettava 1e lisähinta on mielestäni turha tällaisessa paikassa.
Omassa pizzassa myös hiukan liikaa aurajuustoa muihin täytteisiin nähden.
Ihan ok, mutta ei ihan heti tule uudestaan käytyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2015
Rating: -2

Restaurant: Friends & Brgrs

Maukas burgeri. Ihan testimielessä nappasin mukaan pari Friend's Brgr ateriaa. Tilaus kassalle ja piippari hälytin kouraan. Hetken kuluttua härveli jo pirisikin ja ateriat sai nouto pisteestä. Vain burgerit ja ranskalaiset oli pakattu pussiin ja juomat pitää itse ottaa hanasta. Tästä pieni miinus, itse ainakin tykkään että nouto ruuassa kaikki on pakatta valmiiksi ja eikun menoksi.
Burgeri jollainlailla "kotitekoisen" oloinen. Ehkä hivenen pieni. Mutta raaka-aineet hyvät ja maku kohdallaan. Ranskalaisissa omaan makuuni liian vähän suolaa.
Palvelu vielä toistaiseksi hieman hapuilevaa mutta ystävällistä. Ruoka valmistui kohtuu ajassa. Itse ravintola siisti ja valoisa.
Eiköhän täällä tule käytyä uudelleenkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 26.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Chicago Food Park

Söin varmasti huonoimman pizzani ikinä. Harmi etten lukenut täältä arvosteluja etukäteen :(
Tilasin "Hangover" pizzan jota odotellessa sai salaatti pöydästä hakea alkupalaa. "Salaattipöytä" oli todella onneton. Sitten saapui pizza, ihan ok ajassa ja kuumana pöytään. Pizzan ulkonäkö ok. Nimen ja hinnan perusteella odotin jotain tuhtia ja rasvaista, mutta pizza oli suoraan sanottuna mauton eikä oikein rasvainenkaan :) ..huono!
Kaverin tilaama lehtipihvi annos oli ulkonäöltään ihan ok, mutta kuulemma todella suolainen. Alkoi jo loppua kohden tökkimään.
Hinta/laatu ei kohdannut ollenkaan. Todella ylihinnoiteltu.
Tarjoilu oli pirteää todella pirteää, ehkä jo näin suomen mittakaavassa liiankin pirteän teennäistä!
En voi suositella muille! - en käy toista kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Juvenes-Ravintola Ziberia student restaurant

Siitä olikin hetki vierähtänyt, kun täällä viimeksi olin käynyt kuten tuosta alempaa näkee. Eipä paikka tuohon aiempaan kokemukseen verrattuna oikeastaan ollut muuttunut. Tällä kertaa söin lounaaksi jotain possua ja siihen lisukkeet ja kyllä täytyy sanoa, että oli mautonta! Ei edes suolaa! Mukava että buffetista saa ottaa sitä sun tätä mutta kyllä ruuassa saisi makua olla. Palvelu kuitenkin iloista ja ystävällistä. Taitaapa vierähtää taas hetki ennenkuin tänne uudelleen eksyn.

2.12.2010
Lounas buffet perus opiskelija/työmaaruokamainen kokemus einesmäisistä aineksista. Valikoima buffetissa kuitenkin aika monipuolinen siitä plussaa, salaatit, leivät, muutama ruoka vaihtoehto ja kahvia ja keksiä jälkkäriksi. Paikka tunnelmaltaa ehkä hiukan parempi kuin jokin perus työmaaruokala. Lounas aikaan aika ruuhkaisen oloinen paikka,
Ruokailu kokemuksena ihan ok, eli saatan käväistä jopa uudestaankin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.03.2016
Rating: 2

Restaurant: Stefan's Steakhouse, Tampere steakhouse

Lihaa, Lihaa, Lihaa! Ravintolan ensivaikutelma hyvä, sisustus miellytti silmää. Mukava tunnelma. Palvelu ystävällistä ja mukavaa. Ruokien tulo pöytään kesti mielestäni aivan liian kauan. Itse söin annoksen "Asian trio of Pork" (makkaraa, possunkylkeä, ribsejä) Erittäin hyvät lihat ja varsinkin ribsit suli suussa, nam! Kaverin Grillattu sisäfilepihvi oli murea ja hyvä, mutta mielestä pihvi annoksen hinta / maku / koko ei kohdannut, kun lisukkeet ja kastikkeetkin maksaa erikseen. Myös punaviinikastike oli täysin mauton. Lisukkeeksi otetut Parmesan ranskalaiset oli hyvät!
Hyvä ruoka, palvelu, miljöö mutta omasta mielestäni ylihinnoiteltu. Luulenpa kuitenkin että löydän täältä itseni toistekin :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 31.05.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravintola New York american

Tunnelmallinen ravintola hämyisässä kellarissa. Palvelu oli ystävälistä ja ruoka tuli sopivassa ajassa. Alkuun Mozarella Triangles joka oli ihan ok. Pari mozarella kolmiota ja hiukan makeahko dippi sekä jotain kasviksen tynkää. Itse pääruuaksi otin "The House Reuben" annoksen. Tällaista ei ole muualla tullut vastaan joten piti kokeilla. Eikä lainkaan hassumpi. Reilu satsi haudutettua naudan paahtopaistia ja juustoa. Ainakin omaan makuuni eirttäin hyvä. Leipä siivut olisi saanut olla hieman ohuemmat mutta sehän on maku asia. Annoksen ranskalaiset myös hyvät.
Varmasti tulen uudelleenkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 28.02.2016
Rating: 0


Followers