Avautuu 13:00

Stefan's Steakhouse, Tampere

pihviravintola
Arvosana 3.9 / 5

Amerikan Top Chef -kilpailun finalisti Stefan Richter on avannut ravintolan Tampereelle, idylliseen Kehräsaareen.

Stefan's Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla ja raikkaalla otteella.

Kuten steakhouse nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Esimerkkeinä mainittakoon talon erikoisuus, Wagyu-härän ulkofileepihvi Kobe-style. Eli kyseessä on hienointa ja laadukkainta pihvilihaa kobe-tyyliin erikoisjalostetusta ja ruokitusta karjasta. Tarjoilemme myös vapaana laidunnettua ja jyväruokittua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa.

Muissakin raaka-aineissa on panostettu laatuun. Se näkyy ja mikä tärkeintä maistuu. Mitään ei ole jätetty puolitiehen. Ruokaan sopivat viinit on valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla.

Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja
nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian
monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen, tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (101)

Ravintola yllätti positiivisesti. Söimme 7 ruokalajin maistelumenun joka vei kielen mennessään. Kaikki ruuat todella hyviä. Ja varsinkin liha todella mureaa.. nam!
Palvelu toimi hyvin. Ravintola siisti ja tunnelmallinen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 76€ Lisätty: 02.04.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Syötiin 5 ruokalajin maistelumeny viineineen ja oli kyllä erinomainen kulinaristinen kokemus! Viinit oli hyvin valittu ja ruoka oli suussasulavan ihanaa! Palvelu oli myös todella hyvää. Todellakin voimme suositella. Iso peukku !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 0

Täällä oli maukas kotimainen black angus-pihvi ja hyvät perunalohkot valkosipulikastikkeella. Bearnaisekastiketta en olisi tarvinnut. Arki-iltana ei ollut ruuhkaa ja palvelu oli hyvää. Terassi-ikkunoiden vieressä on hieman viileämpää näin syksyllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 29.10.2016
Arvosana: 0

Kävimme perheen kanssa syömässä. Kokonaisuutena ihan ok kokemus. Pihvit ja punaviinikastike oli oikein hyvät. Hampurilainen ei oikein maistunut pojalle ja kasvisruoka cannelonit oli vähän mauton. Saatetaan joskus käydä uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 04.06.2016
Arvosana: -1

Olimme puolisoni kanssa ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Ensivaikutelma oli hyvä, sisustus miellyttävä ja kokkien työskentelyä oli mielenkiintoista seurata. Olimme kaukana ovesta ja aivan keittiön vieressä, mutta vähän väliä kävi kylmä veto ovilta. Viereisessä pöydässä oleville tuotiin viltti harteille. Alkuruuat olivat ok (rapukakku, sienikeitto). Tilaamassani sisäfilepihvissä maku oli hyvä, mutta kiinnikkeiden vuoksi osa ei mennyt alas. Puolison ulkofilepihve oli aivan onneton. Syömättä jäi kalvoisuuden takia kolmasosa. Ranskalaiset onneksi maistuivat. Kaiken kaikkiaan olisimme odottaneet sadan euron laskulle huomattavasti enemmän vastinetta. Laskun tuonut miestarjoilija ei kysellyt maistuiko ruoka eikä toivottanut hyvää illan jatkoakaan. Ystävällisempää palvelua on saanut pikaruokapaikoissakin. Tulipahan testattua tämäkin paikka, mutta tuskin tulemme toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 2

Ilta vaimoni kanssa Steakhuosessa alkoi huonosti. Meidän ohjattiin pöytään, joka oli terassille vievän oviaukon edessä. Aukosta puhalsi jäätävää ilmaa (ulkona -17 astetta) ja vilunväristykset alkoivat välittömästi. Onneksi saimme vaihdettua pöytää sen jälkeen kun olin tarjoilijalle valittanut asiasta kahdesti.

Otimme seitsemän ruokalajin maistelumenut, jotka olivat ihan ok viinipakeketin kanssa. Ei nyt mitään ällistyttävän hyvää, mutta menetteli. Hinta kuitenkin selkeästi yläkantissa. Illan mittaan seurasin mielenkiinnolla "jäähdytyspöydän" eli meidän alkuperäisen pöydän menoa. Paikkaan sjoitettiin vielä toinenkin onneton pariskunta, jotka leikkivät jonkin aikaa piirileikkiä pöydässä vaihdellen istuinpaikkkoja keskenään ja loppujen lopuksi istuivat vierekkäin. Ravintolan muissa pöydissä olisi ollut hyvin tilaa. Aika ihme asenne asiakkaita kohtaan, sillä en itse ainakaan halua maksaa sormet kangistuneena 240 euron ravintolaskua kahdelta hengeltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: 1

Pihvit olivat hyviä ja lisukkeeksi tilatut ranskalaisetkin olivat ihan ok. Hintataso on aika kova, mistä kertoo esimerkiksi alle 20 euron alkon pullon lähes 70 euron hinta ravintolassa. Kate lienee siis lähellä 400%. Ei ihan huonosti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Pihvi (suomalainen marmorifilee) ehkä yksi parhaista,jonka olen syönyt. Lisukkeet ja kastike (uuniperuna ja sienikastike) myös erinomaisia.Alkuun otettu rapukakku ehkä hiukan tylsä.Edellisellä kerralla syömäni "prässätty possu" alkuruoka oli paljon kiinnostavampi annos.Jälkiruoka (triple chocolat) aika lailla täydellinen.Suosikki ravintoloiden joukossa jatkossakin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 61€ Lisätty: 16.09.2015
Arvosana: 1

Olimme hyvissä ajoin paikalla mutta pöytää joutui odottamaan yli 10 min. vaikka olimme varannut pöydän useampi viikko sitten. Sekaannusta, noloa odottelua seurasi pöytä joka oli hätäisesti katettu ja nuhjuinen, tulimme pukeutuneena ja varautuneena pitämään pitkän kaavan mukaisen hyvän illallisen. Tilanteen yleisen kehnouden takia teimme päätöksen hypätä suoraan pääruokaan, joka oli pettymys sekin. Pihvien kanssa tarjoiltu punaviinikastike oli etikkaista ja bearnaise kastike juoksettunutta. Lisukke sienet olivat hädin tuskin lämpöisiä ja täysin mauttomia. Pihvi itsessään oli ok mutta karun pieni ja ok ei ole enään tarpeeksi hyvä kun kaikki muu ympärillä on kehnoa. Jätimme siis myös jälkiruuan väliin ja siirryimme jäätelökioskille paikkaamaan tilannetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 0

Kikki lisukkeet maksoivat erikseen, jopa ns. perunat! Ranskanperunoita sentään oli tarpeeksi, niistä riitti kaverillekin, jonka lisuke oli minimaalinen kasvislisäke.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Kehräsaari, 33200 Tampere - Reitti
+358 104233240
http://www.ravintola.fi/stefans

Vaihtoehtoisia ravintoloita