mimmim

28 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Nittaya Thai & Laos Restaurant thaimaalainen ravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Hoa Xuan Vietnam-Indian ravintola vietnamilaista,indian

Kaksi lemppariani saman katon alla, vietnamilainen ja intialainen ruoka. Kerran söin paikan päällä, jolloin palvelu oli erityisen ystävällistä. Muilla kerroilla olen ottanut ruokaa mukaan ja toisinaan palvelu on hyvinkin ilmeetöntä. Plussaa kuitenkin maittavasta ruuasta ja nopeasta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 03.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Pikkukiinalainen Nguyen Cao Su kiinalaista
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Torero espanjalaista

Palvelu oli ystävällistä, mutta melko hidasta. Hyvä pihvi, mutta ei mitenkään ikimuistoinen kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 29.07.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Flame amerikkalaista

Minulle käynnistämme tässä ravintolassa jäi suoraan sanoen paskanmaku suuhun. Kaikki meni jo alusta pieleen. Astuttuamme ravintolaan katselimme ympärillemme josko joku tarjoilija tulisi ohjaamaan meidät pyötään tai edes antaisi merkin, että voimme vapaasti valita pöytämme. Hetken silmäiltyämme hakeuduimme vapaaseen pyötään. Odottelimme, että tarjoilija toisi meille ruokalistat ja kun viimeinkin tämä pitkätukkainen lävistetty tarjoilijatar käveli ohitsemme hän kysyi meiltä, että olimmeko tulleet syömään. No mitäs muutakaan? Uimaan? Ei hyvänen aika. Tarjoilijatar totesi meille vain tylysti, että olisi kannattanut moikata tarjoilijaa, että meidät olisi huomattu. Vastasin tähän, että kun ketään ei näkynyt missään, johon tarjoilija suorastaan vittuillen vastasi että "meitä oli kyllä kolme tuolla tiskin takana". Tässä tilanteessa olisi ehkä ollut asiallisempaa pahoitella tapahtunutta ja tarjoilijan niellä ylpeytensä. Mielestäni sen kuuluisi olla osa ravintolan palvelua, että asiakkaat huomioidaan. Missään ravintolassa en ole koskaan eläessäni joutunut ilmoittamaan henkilökunnalle erikseen tulostani. Noh mitä ruokaan tulee, niin tilasimme pippuripihvit. Pihvi oli hyvänmakuinen, hyvin paistettu ja murea, muusta en voisi sanoa samaa. Pekoniperunamössö ei sopinut ruokaan lainkaan, koska oli liian suolaista ja voimakkaan savun makuista. Tykkään savun mausta, mutta tässä sitä oli liikaa, eikä se sopinut ruoka-annokseen, vaan taisteli muita makuja vastaan, joten pippurikastikekaan ei maistunut juuri millekään. Vihannekset eivät olleet edes al dente vaan lähestulkoon raakoja. Kaiken tämän huomioon ottaen 27,90 euroa ruoka-annoksesta ja jäävedestä on mielestäni liikaa. Tampereelta löytyy monia laadukkaampia ja myös edullisempia ravintoloita, joten tässä tapauksessa tälle hinnalle ei ole perusteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 13.03.2011
Arvosana: 7

Ravintola: Wok Up Iso Omena aasialaista

Olin kuullut kehuja paikasta, joten päätin kokeilla, enkä kyllä pettynyt. Alkuun hinnat näyttivät melko korkeilta, mutta jälkeenpäin ajatellen hinta/laatu-suhde sekä hinnan suhde ruuan määrään on kyllä kohdallaan. Annos oli valtava, eikä kaikkea meinannut edes jaksaa. Hyvää wokkiruokaa suomalaiseen makuun. Plussaa siitä, että vihannekset sai valita itse ja niitä sai juuri niin paljon kuin itse halusi. Olen käynyt muutamassa wokkipaikassa ja tämä on kyllä ylitse muiden. Raaka-aineet ovat tuoreita ja niitä on riittävästi. Tälläistä kaivattaisiin Tampereellekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.07.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Chen's kiinalaista

Kaikki annokset maistuvat samalta. Ruuat paistetaan samalla wokkipannulla, eikä pannua pestä ruokien välillä (ei siis sovi joillekin kasvissyöjille/pähkinäallergisille). Raaka-aineet lojuvat pöydällä ja ties kuinka kauan ovat siinä olleet... Annokset ovat rasvaisia. Henkilökunta on aika tylyn oloista, eikä ilmapiiri ole muutenkaan kovin viihtyisä. Mielummin olen nälissäni, kun menen Cheniin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Stefan's Steakhouse, Tampere pihviravintola

Stefan'sissa ensimmäisen kerran käytyäni hykersin onnesta, mutta toisen käyntikerran jälkeen tunne ei enää ollut sama. Kummallakin kerralla tilasin australialaista sisäfileetä vaihtelevilla lisukkeilla. Ensimmäisellä kerralla pihvi oli paistettu aivan täydellisesti ja juuri minun makuuni. Ruuan laatu, maku ja koko ravintola jäi mieleen positiivisessa mielessä ja erottui edukseen muiden pihviravintoloiden joukosta. Olin lähes sanaton, sillä ruoka oli todellakin niin loistavaa. Todennäköisesti siitä syystä toisella käyntikerralla odotukseni olivat varmaankin hieman korkeammalla. En sanoisi, että olin kovin pettynyt, mutta kokemus vain ollut yhtä hyvä. Ruoka oli kyllä hyvää (ei tosin niin hyvää kun ensimmäisellä kerralla). Lisäksi palvelu hieman hidasta ja mitäänsanomatonta ja jostain syystä ruokailun jälkeen tuntui siltä kuin jotain olisi jäänyt uupumaan, vaikka maha oli täynnä. Siitä huolimatta Stefan's on Tampereen ravintoloiden parhaimmistoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 16.09.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Jack The Rooster

Kesällä loistava terassi, iso ja aurinkoinen, mutta ei liian kuuma. Maanantaisin reggaeta ja ilmaista makkaraa sekä lauantaisin ja sunnuntaisin foodstock eli buffetpöydästä hampurilaisia ja wingsejä. Ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä, joskin kesäisin joskus vähän hidasta. Muutoin ei juuri moititavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.05.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Tivoli Smörrebröd & Öl tanskalaista

Ihania ja isoja tanskalaisia voileipiä! Ehdottomasti yksi lempiravintoloistani Tampereella. Nopea palvelu ja viihtyisä sisustus, vaikka ei olekaan vuosien varrella juuri muuttunut. Omistajat ilmeisesti muuttuivat jokunen vuosi sitten, mutta en ole huomannut ruuan hinnassa tai laadussa mitään eroa aikaisempaan. Suosikkejani on Kalastaja Kolstrup Flemmingin (kylmä) lohileipä ja Kauppias Hensenin (lämmin) currykanaleipä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 29.05.2011
Arvosana: 1


Seuraajat