Closed now

Pyynikin näkötornin kahvila

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (33)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tunnelmallinen ja sympaattinen paikka! Gluteenittomat munkit olivat erittäin hyvä positiivinen yllätys, maku ja rakenne olivat kohdallaan. Usein gluteenittomat versiot perusleivonnaisista ovat jotain sinnepäin, mutta näitä voi ehdottomasti suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.12.2015
Note 0

Kahvilan munkit ovat vertaansa vailla, parempia ei ole missään vastaan tullut! En tiedä missä öljyssä munkkinsa paistavat, mutta ei ole sellaista tyypillistä lihapiirakan makuvivahdetta. Munkkien koostumus- ja makutuntumat ovat kohdillaan, pinnasta ihanan rapeita, sisältä suussasulavan pehmeitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.07.2015
Note 0

Suomen paras munkkirinkilä kera maitolasin, ah autuutta! Aina ystävällinen palvelu kiireestä huolimatta. Tulen aina ohikulkumatkalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 21.04.2015
Note -1

Harmi, että maine on kiirinyt jo Mansesta muuallekin, kun mekin tungemme autoinemme ja läskiperseinemme täältä länsirannikolta pari kertaa vuodessa munkkikahville... Mutta kyllä se vaan niin hyvältä maistuu! Munkki on makoisa, sopivan sitkeä ja maukas, kahvi hyvää, henkilökunta sopivasti nuorta ja opiskelijamaista, ja paikka hauskan pikkuruinen. Mukava pysähdyspaikka, helppo tulla läpikulkumatkallakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 0

Hyvät munkit :D ja kiva miljöö. Usein jonoa, joten kannattaa käydä muulloin kuin sunnuntaina klo 16.

Torniin ei ehkä kannata mennä, jos on korkeanpaikankammoinen :) ylemmät portaat ovat kiikkerät ja ylhäällä taivasalla on ampiaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 24.10.2014
Note -1

Pyynikin näkötornin seutu on aiemmin ollut rauhallinen idylli. SIellä ei ole ollut juurikaan autoja. Se on ollut kävelijöiden ja muiden liikkujien suosiossa.
Nyt siitä on tullut typerä turistirysä. Jokainen tulee omalla autolla. Tien varren polutkin on täytetty autoilla. Ja tämä luonnonkaunis, ainutlaatuinen miljöö on pilattu vain, jotta läskiperseautoilijat voivat nauttia munkkirinkiläkahviaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.08.2014
Note 0

Edulliset hinnat, ystävällinen ja reipas palvelu, hieno sijainti, tänne tullaan toistekin :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.08.2014
Note -1

Alle viidellä eurolla kahvi ja tuore munkki, upeassa paikassa olevassa kahvilassa. Koirankin voi ottaa terassille jakamaan herkkuja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.02.2014
Note -1

Hyvät tuoreet pehmeät munkit. Upealla paikalla Pyynikin harjulla. Voin suositella kaikille Tampereella käyville turisteille. Ruuhka aikaan kannattaa varautua jonottamaan. Kahvilan sisätilat pienet ja huokuvat nostalgista tunnelmaa. Ulkoa löytyy terassi. Palvelu ystävällisen rentoa.
Kahvi ja munkki.. sekä jotain pientä purtavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.12.2013
Note 3

Maine on todellisuutta parempi. Miljöö on ihana, munkit tuoreita ja tavallinen kahvi ja tee ihan normaaleja. Mutta palvelu on liukuhihnamaista ja koskapa paikka on pieni, tulisi henkilökunnan huolehtia pöytien siivouksesta ja astioiden poisviemisestä koko ajan, muuten ei riitä tilaa uusille tulijoille. Puoli-ilmainen koululaistyövoima vaikka hommiin jos ei muuhun voi investoida.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.12.2013
Note 1


Standort

Näkötornintie 20, 33230 Tampere - Route
(03) 212 3247
http://www.munkkikahvila.net/

Options