rustholkarhu

2 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Neljä Vuodenaikaa

Ravintola on tuo erittäin miellyttävää vaihtelua perinteiseen lounastamiseen tuomalla ranskalaista ruokakulttuuria keskelle Tamperetta. Erikoinen sisustus luo tiiviin ja puheensorinaltaan eurooppalaisen ruokailutunnelman.

Ruokien puolesta ravintolan yksi bravuureista, ranskalainen kalakeitto, on parhaimpia ruokia mitä olen syönyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 08.04.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Henriks

Päätimme ystävien kanssa tutustua Sasu Laukkosen (Ravintola Chef & Sommelier, Helsinki) erikoisvierailuun Henriksissä. Sasun luomupainotteinen menuu (Menu 1) sisälsi kalaa, karitsaa, härkää ja suklaata. Annokset olivat kauniita ja hyvän kokoisia, ei jäänyt nälkä kurnimaan. Olemme aiemminkin käyneet syömässä Henriks menuun, joka ei myöskään ole jättänyt kylmäksi.
Sasun menuusta etenkin härkä ja suklaa olivat täydellisiä. Ruokailuun elämyksellisyyttä toi Sasun tyyli tarjoilla itse ruoka pöytiin ja viimeistellä se asiakkaiden edessä. Kun kuulee aidon intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kokin suusta annoksen raaka-aineiden alkuperän ja valmistuksen tarinan, voi hyvillä mielin todeta kokemuksen hipovan täydellisyyttä. Mainittakoon vielä että sattumalta Food is art -tapahtumaan liittyen seinillä olleet Kaj Stenvallin taulut toivat lisää keskustelunaiheita iltaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 07.02.2012
Note 5


Bilder


Followers