Closed now

Neljä Vuodenaikaa

Note 4 / 5

Bewertungen (94)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Parasta lounasruokaa Tampereella tähän hintaan. Takuulla tuoreista raaka-aineista eli ravintola käyttää hallikauppiaiden tuoreita kalja jne. Tarjoilu välinpitämätöntä kiireisimpään lounasaikaan, mutta kiireajan ulkopuolella ok. Tosin rento tarjoilu ei mielestäni vaadi kirosanojen käyttöä, ehkä "perhanan hyvä" ei siis kuulu asiakaspalvelusanastoon.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 30.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Eilen nautin lounaaksi kalapihvin perunoilla. Todella maukas kalamurekepihvi, joita oivasti täydensi juuri tehdyt paahdetut perunat ja viileä tuorejuustodippi. Oikein ranskalaishenkinen lounaskokemus :-)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 12.05.2016
Note -1

Lauantaina kävimme blinillä, palvelu todellä töykeä, naishenkilö.
Emme tule enään, blini tavallinen ylihinnoiteltu
3 pettynyttä

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.02.2016
Note -5

Mukavasti vaihtelevia ja hyvin ideoituja ruokia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 09.01.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -2

Miljöö kiva, palvelu sellaista keskitasoa. Ruoka oli liian suolaista, eikä mitenkään erikoista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2015
Note -2

Kävin lounaalla syömässä koljaa ja savulohta, paikasta huomaa heti että ravintola ajattelee asiakkaitaan hienosti!
laadukkaat raaka-aineet sekä erinomainen palvelu.
kokemuksena erinomainen sillä mikä sen parempaa kun nauttia hyvä lounas kauppahallin miljöössä. Tulen uudestaan varmasti

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.10.2015
Note 0

Maa-artisokkakeitto oli mukavasti juuri maa-artisokan, eikä pelkän kerman makuinen. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja leipä (briossityylinen?) oli tosi hyvää. Jäi hyvin ja kevyestisyöneen olo ja se savulohi keitossa...ihanaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.10.2015
Note 0

Laadukasta mutta hieman hintavaa lounasta suomalaisittain erikoisessa ympäristössä (tykkäsin). Heppapihvi oli hyvä, lisukkeet ketjuravintolatasoa (miten potusta muuta saa?). Lounaslistan kala oli kuulemma toimiva. Huonoa: Tämä paikka ei ole auki pitkien viikonloppujen tai juhlapyhien aikana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 19.09.2015
Note 0

Grande disappointement. Trés desagreable.

Yritimme seurueeni kanssa lounaalle paikkaan, joka on kehuttu maasta taivaisiin. Satuimme paikalle noin kolme minuuttia ennen lounasajan alkua. Paikka näytti avonaiselta, henkilökunta hääräsi taustalla, ja joku pissaliisa tiskin takana vastasi lounaskyselyihimme: tulkaa takaisin yhdeltätoista. Siis tässä vaiheessa noin 90 sekunnin päästä.

Palvelu siis on erittäin ranskalaishenkistä, mutta tuolla tyylillä hoidetusta ravintolasta en ostaisi edes ranskalaisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.09.2015
Note 1

Kävimme perheen kanssa syömässä lounasta viime launtaina. Olin kuullut paljon hyvää tästä ravintolasta, joten odotin laadukasta ruokaa ja palvelua.

Alkusalaatit saapuivat melko nopeasti, leipä oli maukasta mutta salaatti oli erittäin keskinkertainen. Seurueemme tilasi pääruuiksi paahdettua kuhaa, kalakeittoa ja hevosen ulkofilettä. Ruokien laatu vaihteli laidasta laitaan. Paahdettu kuha oli mautonta, kalan nahka ei ollut rapeaa ja annoksen perunat kylmiä sisältä. Kalakeitto oli maultaan hieman sekava, mutta siinä käytettiin hyviä aineksia. Miinusta keitto saa siitä, että mukana tulleet kaksi palaa crostinia oli asetettu niin, että toinen niistä oli melkein kokonaan keitossa. Eli rapean crostinin sijasta sain märkää mössöä. Hevosen ulkofilee oli annoksista parhaiten valmistettu. Fileen kypsyysaste oli sopiva ja annos kokonaisuudessaan oli erinomainen.

Palvelu oli melko amatöörimäistä. Palvelukieli vaihteli suomesta englantiin vaikka meiltä palveli yksi tarjoilija alusta loppuun. Aterian loppuvaiheessa kun kaksi seurueemme jäsenistä olivat valmiita ja yksi lopetteli vielä annostaan, niin tarjoilija tuli yllätykseksemme hakemaan jo lautasia pois.

Neljä Vuodenaikaa on lounasravintola, josta voisin jatkossa napata hodarin tai salaatin. Koen kuitenkin, ettei tämä ravintola ollut maineensa veroinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.06.2015
Note 0


Standort

Hämeenkatu 19, Kauppahalli, 33200 Tampere - Route
(03) 212 4712
http://www.4vuodenaikaa.fi/

Options