Opens at 08:00

Ravintola Leo

fresh and organic
Rating 4.2 / 5

Welcome to our tiny restaurant in atmospheric Tampere Market Hall. We serve breakfast, lunch (every day different pasta, soup, salad), Kukkonen-kalakukko (=traditional Finnish oven baked rye bread stuffed with fish, turnips and bacon), yoghurt with Finnish berries and mysli, Finnish bakery, tee, coffee, and refreshment.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Luomu Sämpläri (burger) annos oli maistuva, mutta ylihintainen kokoonsa nähden. Sattumalta löysimme paikan - ohikulkiessa siihen ei välttämättä kiinnitä huomiota. Ruokalistat olivat hieman piilossa ja tiskiltä kysyttiin suositusta. Sämpläriburger oli nyhtöpossua ja erityisen hyvän litteän sämpylän välissä. Lisuke salaatti raikas, mutta koko annos oli mielestämme liian pieni hintaansa nähden. Paikka on himan konstikas ja koska sijaitsee lähellä ovia, oli käytävän pöytien ääressä todella viileää istua ja syödä. Asiakaspalvelu ystävällistä perustasoa, mutta kun kysyivät maistuiko - kehuminen makua, mutta sanoimme että annoskokoa oli mielestämme liian pieni hintaansa nähden - ei tarjoilija sanonut asiaan mitään vaan käänsi selkänsä ja se oli siinä. Ei mitään kiitos palautteesta ja pohdimme asiaa tms ja tervetuloa uudelleen. Vaikka maku olikin hyvä, niin en tiedä menisinkö uudestaan paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.01.2016
Rating: 1

Ruoka oli todella maukasta. Kymmenen euron hinta täyttävästä luomu burgerista oli hyvin kohtuullinen. Paikka on pieni ja viihtyisä. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.11.2015
Rating: -1

Todella herkullisia ruokia, raaka-aineet tuoreita ja hyviä. Palvelu ystävällistä. Mieluinen paikka ostoskierrosten välipalojen nauttimiseen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.05.2015
Rating: -1

Onneksi löysimme tiemme LEOon! Avokadopasta oli erinomainen: pasta oli juuri täydellisen al dente - just eikä melkein - ja ruoka maistui raikkaalta ja ravitsevalta. Annos oli maittavuuden lisäksi myös kaunis, mutta konstailematon. Myös palvelu oli ystävällistä ja konstailematonta, suorastaan leppoisaa. Aion ilman muuta tulla toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.04.2015
Rating: 0

Hyvää ja raikasta päivän pastaa tarjolla. Ruokalistat hankalasti näkyvillä, ohikulkija ei tiedä mitä olisi tarjolla. Sisustus vähän konstikas: irtotyynyt ovat hankalia ja aina väärässä paikassa, pöytälevyt ja istuinlaatikot eri tasoilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.02.2015
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.01.2015
Rating: 0

Menin ystäväni kanssa käymään täällä, sillä olin kuullut Leosta paljon hyvää. Pettymys oli kuitenkin aika suuri kun pääsimme paikalle. Kello oli noin neljä, joten ruoka-aikaa oli jäljellä vielä reilusti. Listasta oli vedetty jo yli kasviscurry (jota kerrotaan olevan aina tarjolla...) ja päivän keitto (pinaattikeitto) loppui juuri nenämme edestä. Listalla ainoat vaihtoehdot olivat siis poropasta, fetasalaatti ja mozzarella salaatti. Kavissyöjänä vaihtoehdot olivat siis varsin juustoiset.
Syömässä ei ollut sillä hetkellä lisäksemme ketään, joten salaatit tilattuamme istuimme odottamaan, ja tuntui että juustosalaattien pyöräyttämisessä kesti yllättävän kauan, en tosin kelloa ymmärtänyt katsoa. Kun viimein saimme salaattimme annokset vaikuttivat päällisin puolin hyviltä: vihreitä salaatteja, kurkkua, tomaattia, kastiketta. Fetasalaatissa oli oliiveja ja marinoitua punasipulia ja mozzarellasalaatissa marinoituja omenasiivuja ja appelsiinia. Annoksia syödessämme piti kuitenkin todeta, että kastiketta oli käytetty todella paljon, lautasen pohjalla olevat salaatit uivat kastikkeessa. 9 euron hinta tuntui kuitenkin hieman korkealta salaattilautasesta ja vedestä, salaatin oheen ei saanut (tai ainakaan kaupattu) leipää tai muuta vastaavaa tuomaan ruokaisuutta (tai proteiinia).
Kun lähtiessämme meiltä kysyttiin maistuiko ruoka, tokaisin, että salaatti oli ihan hyvää, mutta kastiketta oli todella paljon sain vastaukseksi vain myhäilyä ja lähdimme sitten paikalta.
Odotukset olivat suuret, mutta ne eivät oikein päässeet täyttymään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.11.2014
Rating: 0

Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.09.2014
Rating: -1

Keskivertolounas. Lounaslistaa ei valitettavasti taida olla saatavilla etukäteen. Paikan omistaja kertoi aiemmin, että ennen ravintolan paikalla olleen Armaksen erittäin suositut kebab-annokset tullaan pitämään listalla, mutta ainakaan itse en ole näitä annoksia sen koommin Leosta enää saanut.

Hieman harmittaa myös annosten ravintosisältö, johon ei ole taidettu suuremmin kiinnittää huomiota, kun luomuintoilu kiinnostanee ravintolaa enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.02.2014
Rating: 0

Olen herkutellut LEOssa useaan kertaan ja voin lämpimästi suositella
muillekin! Hyvä lounas- ja kahvittelupaikka luomun ja hyvän ruoan ystäville. Nam! Hinta-laatusuhde kohdallaan. Rento tunnelma ja ystävällinen asiakaspalvelu. :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.02.2014 View previous reviews (2)
Rating: -3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Hämeenkatu 19 (Kauppahalli), 33200 Tampere - Route
+358505659216
http://www.ravintolaleo.fi

Options