Latest reviews: Tampere

1 review

Lauantaina klo 17 tulimme (avoinna klo 20) mutta iso osa susheista oli jo loppu eikä henkilökunta tehnyt uusia. Länpöisista kaksi loppu ja kahvi haaleaa seisonutta. Lounasaikaan toimii vaan ei iltaisin koska ruoat loppu ja henkilökunta seurustelee vain keskenään. Täysi hinta kuitenkin otetaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 30.11.2019
Rating: 0
2 reviews

Vahva suositus: Menkää mihin tahansa muualle jos haluatte mukavan ravintolakokemuksen.
Mistähän edes aloittaisin... Tarjoilija oli täysi amatööri, kurkotteli pöydän yli, kaatoi viiniä lasin ohi pöydälle. Annokset niin pieniä, että kolmen ruokalajin jälkeen poistuimme nälkäisinä. Mikään ei oikein maistunut miltään (anteeksi: perunat oli ihan ookoo) ja "lysti" maksoi kahdelta hengeltä yli 120 euroa. Mainittakoon vielä, että loppulaskun arviointi etukäteen on tosi haastavaa ja esimerkiksi viinilasillisen hintaa ei kerrottu tilatessa lainkaan. Miljöö on pelkistetty, suorastaan karu ja "näyteikkunaan" läiskityt lihakimpaleet eivät tilannetta paranna.
Jäi tosi huono fiilis - ei enää ikinä uudestaan tänne :-(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 20.11.2019
Rating: 0
1 review

Herkullinen buffet, jossa maukkaat lämpimät ruuat ja hyvänmakuiset, mehevät ja raikkaat sushit. Myös takeaway-kasvisannokset ovat olleet myönteinen kokemus! Tunnelma on rauhallinen ja palvelu saa olon tervetulleeksi ja kotoisaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 17.11.2019
Rating: 0
1 review

Ruoka perus hyvä, mutta palvelu todella töykeää. Kun asiallisesti kerroin että ranskalaiset olivat raakoja myyjä sanoi että kannattaa ensi kerralla pyytää palaneita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2019
Rating: 0
1 review

Kebab-liha ja kastikkeet hyviä, hinta/laatu-suhde parhaimmasta päästä Tampereella. Palvelu ripeää ja ystävällistä. Paikka ei myy minkäänlaisia pizzoja tai muuta vastaavaa, vaan keskittyy vain ja ainoastaan kebab-annoksiin erilaisilla variaatioilla. Voin suositella kaikille hyvän kebabin ystäville.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 31.10.2019
Rating: 0
1 review

Hyvät makkaraperunat hinta voi olla eri en nimittäin muista

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 17.10.2019
Rating: 0
22 reviews

Olimme toistamiseen kaksin Ravintola Pyyssä lauantai-ilta. Edellisestä kerrasta on toki vierähtänyt jo muutama vuosi. Edelliselläkin kerralla kokemus oli hyvä, mutta nyt se oli vielä parempi. Tarjoilu oli sujuvaa, ruuat valmistuivat nopeasti, vaikka ravintola oli lähes täynnä ja alkuruuasta-jälkiruokaan ruuat olivat todella maistuvia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.10.2019
Rating: 0
1 review

Olimme vakiasiakkaita, pidimme ruuasta paljon, mutta henkilökunta alkoi arvostella ilkeästi ja nyrpeällä naamalla kuinka paljon ruokaa söimme buffetista. Ei enää ikinä tänne.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 29.09.2019
Rating: 0
1 review

Peruskebapilaksi todella hyvä seisovapöytä. Käyty lähinnä sunnuntaisin. Monipuolinen valikoima ja ystävällinen henkilökunta. Seurasin ruokailun ajan, että kävivät useasti mittaamassa ruoan lämpötilaa tarjoilupöydässä. Hanajuomat kuuluvat hintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 29.09.2019
Rating: 0
1 review

Kävin Linnainmaan subwayssa 28. 9.19. Tilasin gluteenittoman leivän ja kysyin onko täyte gluteeniton sekä maidoton. Työntekijä meni puhtailla hanskoilla katsomaan seinässä olevaa allergiataulukkoa ja totesi " näyttää olevan" Itse olin jo taulukkoa lukenut ja todennut saman :) Gluteeniton leipä on pakkastavaraa ja sulatuksessa taisi mennä joku vähän pieleen. Leipä oli kotiin päästyäni kivasti kovettunut. Täytteeksi otin Beef Tacon, kun tuli aika laittaa nachot niin kysyin onko tuote maidoton. Työntekijä luki tuotteen tuoteselostetta ja vastasi " en nyt kyllä saa selvää onko tässä maitoa, otetaanko nuo pois?" Koska en ollut varma mitä nachot sisältää pyysin poistamaan ne. On hienoa, että Subwayssa on otettu huomioon allergiat mutta henkilökunnan kouluttamisessa on huikeita eroja eri Subwayn toimipisteissä. Toivottavasti työntekijät saavat jatkossa koulutuksia miten selvittää mitä tuotteet sisältää ja osaavat kertoa asiakkaalle ystävällisesti näistä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 29.09.2019
Rating: 0