Kitchen is open

La Toore

Rating 1.8 / 5

Reviews (12)

Pitakebabin hinta-laatu-suhde oli kunnossa ja ainekset tuoreita. Liha oli perustukkukebabbia, mutta kypsää ja tuoretta. Nopea ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.04.2016
Rating: -1

Sunnuntai-ilta. Nälkä. Rupes tekeen mieli rullakebabia, joten ei kun portaat alas ja La Tooreen, josta sitä oon ennenkin hakenu. Pizzat oon ko. paikassa jo aiemmin todennu onnettomiks, joten ne kipasen nykyisin vieresestä Eiffelistä ja Mardinista (joista etenkin Eiffel on kyllä joka mittarilla valovuosia edellä tätä mestaa). Tällä kertaa asiakaspalvelu ei ollu aivan yhtä paskaa ku aiemmin, mutta heikkoa kuitenkin. Safkat tuli n. viidessä minuutissa, ja jäähtynyttähän se saatana oli. En enää viittinyt mennä valittamaan ku oli niin hirmunen nälkä. Annoskoko edelleen hyvä, mutta ei kait kukaan nyt söis paskaakaan, vaikka sitä ois viis kiloa? Jatkossa sit ne kebabitkin muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2015
Rating: 0

Tänään muutto avuksi lupauduttu ja muuton päätteeksi ruuat tarjottiin. Kävimme hakemassa La toresta Tampereella 31.10.2015 kebab ristikoilla ja pitsan. Ruoka oli ihan ookoon makuista eikä sitä siinä huomannut.
No n. 2 tunnin kuluttua, mitään muuta päivän aikana syöneenä mieheni alkoi oksentaa 2 kertaa ja maha meni todella sekaisin.
Asiakaspalvelu puhelimessa ok mutta kun paikan päälle menee niin aivan työhönsä kyllästyneitä. Asiakkaita oli pöydissä n. 8 henkilö meidä ruuat tulivat myöhässä puoli tuntia. Meille puhelimessa sanottiin 15 minuuttia
kestää tulemmeko hakemaan.
Täällä sitä oksennuksen ja mahan sekaidin menemisen kourissa ollaan.
En todellakaa suosittele menemään!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mentiin tyttöystävän kanssa hakemaan yksi perhepizza mukaan. Ensin väliinpitämätöntä ja ylimielistä palvelua ja sähläystä hinnan iskemisen kanssa. Meidän jälkeen tuli yksi 4 hengen porukka ja sen perään lipui muutamia yksittäisiä ihmisiä sisään pikkuhiljaa. Siinä sitten katseltiin kun muut ihmiset saivat pizzojaan pöytiin 5 minuuttia tilauksistaan. Menin huomauttanaan tilausajasta ja sieltä vihainen solkotus vastaukseksi että kohta uunissa. Pyörivät pöydissä väärien pizzojen kanssa muillekkin ihan arpapelillä. 55 minuutin odottelun jälkeen kun oltiin katsottu meidän jälkeen tulleiden asiakkaiden jo poistuvan ravintolasta saatiin sitten se lätty sanoin vielä että melkein tunti meni, ärsyyntynyt vastaus: on ruuhkaa... Eipä näyttänyt muille olevan, oli sentään oikeet täytteet ja jopa se valkosipuli mistä maksoin euron. Kotona mässättiin puoliksi tämä pizza, noin tunti tämän jälkeen veti molemmilla mahat sekasin ja kammottavan ällöttävä olo, tyttöystävä oksensi kahdesti, itse pystyin nieleskelemään. Älkää käykö koskaan, jos vaan mikään muu paikka on auki koko suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2014
Rating: -1

Ruoka saapui kylmänä ja pizzalaatikko oli kostea, oikeastaan jopa märkä. Ristikkoperunat todella huonot, kuivat ja myöskin päältä märät (ilmeisesti ensin kuumana laitettu laatikkoon ja jäähdyttyään höyry muuttunut vedeksi). Auradippi oli järkyttävän makuista, eikä sisältänyt aurajuustoa tai muutenkaan maistunut etäisestikään siltä. Lisäksi ruokien tulossa kesti reilu tunti (viikolla ja puolilta päivin).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.12.2014
Rating: -1

Aina on ollut mahtavat ruuat ja asiakaspalvelijat. Suosittelen ehdottomasti. Pizzat tulevat nopeasti vaikka asuisit kaukana keskustasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.06.2014
Rating: -1

Suosittelen jos tekee yömyöhään mieli pitsaa, ihan sama mitkä aukioloajat netissä lukee puhelimeen vastaa aina joku ja pitsat on n. puolen tunnin päästä ovella vaikka ei keskustassa asuisikaan. Muy bien!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 790€ Added: 12.05.2014
Rating: -1

Kotiinkuljetuksella oli tarkoitus saada kaksi ruokaa, toinen pitsa ja toinen falafelannos. Online-tilauksesta oli kulunut 1,5 tuntia kun soittelin ravintolaan tilaukseni perään. Puheluun vastannut kertoi tilauksen lähteneen ajat sitten, ihmetteli tilauksen saapumatta jäämistä ja lupasi soittaa kohta takaisin. Kun sitten soitti, sanoi hyvin ärtyneen kuuloisena että kuski on soitellut pihalla useaan otteeseen, ilmeisesti väärään puhelinnumeroon. Nyt kuski on jo palannut ruokien kanssa ja kuljettavat ne kylmänä uudestaan lisämaksusta. LISÄMAKSUSTA? Pitserialle oli annettu tarkka osoite ja asunnon numero, eikä kuski vaivautunut soittamaan summeria! Paikan ruokaa siis en päässyt maistamaan, eikä ole tarvetta kokeilla jatkossa. Harvinaisen surkeaa palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.05.2014
Rating: 1

Kotiin kuljetuksella kesti kaksi tuntia ajaa 1,5km kotiini kysyin vielä että meneekö kauan ja vastaus oli puolituntia. Kun pitsa saapui se maksoi huomattavasti enemmän kun puhelimessa oli hinnaksi ilmoitettu. Kuski soitti että tule tuke kiire kiire ja jouduin odottamaan pihassa häntä kuitenkin vielä minuutteja. Kaiken kukkuraksi pitsassa oli väärät täytteet ja kun soitin asiasta sain vihaista huutoa, EN SUOSITTELE

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Iskenderi on lähialueen paras ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.01.2013
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Itsenäisyydenkatu 7-9, 33100 Tampere - Route
0440100868
http://www.latoorepizza.fi