HCFoodie

12 reviews

Hyvässä ravintolassa palvelu on rentoa mutta kohteliasta, ruoka maukasta ja hyvin valmistettua. Se minkä keittiö mokaa, voi sali pelastaa ja toisinpäin. Ruokalistalta valitsen kasvis-, kala- tai äyriäisannoksen, ja arvostan ravintoloita, jotka käyttävät sesongin mukaisia raaka-aineita sekä luomua.

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Roast

Olimme puolisoni kanssa syömässä täällä toistamiseen ystävänpäivänä. Pöytävarauksestamme huolimatta jouduimme ravintolan pienimpään pöytään johon hädin tuskin ruokamme ja juomamme mahtui. Tilasimme siikaa ja vasikan poskea. Ruoka oli suussa sulavaa ja lähes täydellisesti valmistettua. Puolisoni vasikanposkiannos oli täyttävä ja lisäkkeenä tarjottuja juureksia oli riittävästi. Oma siika-annokseni oli kuitenkin aivan liian pieni ja nälkä jäi. Katselin sitten vielä listalta alkuruokia pääruoan lisäksi, mutta pieneen nälkään ei ollut tarjota mitään järkevän hintaista. Olutvalikoimakin on mielestäni tämän tyyppiseen ravintolaan liian suppea ja hintava. Päätimme siis siirtyä toiseen ravintolaan jatkamaan iltaa oluen ja pikkusuolaisen merkeissä. Tarjoilijamme vaihtui kertaalleen, mikä hieman harmitti, emmekä saaneet minkäänlaista reaktiota kertoessamme kalaruoan olleen liian pieni. Ja kumpikin annos maksoi täsmälleen saman verran, 24 euroa. Ruoka kuitenkin on ollut täällä niin maittavaa kummallakin visiitillämme, että aiomme tulla uudestaan. Suosittelen kaikille jotka ovat valmiita maksamaan hieman keskivertoa enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 14.04.2014
Rating: 1

Restaurant: UkkoMetso

Tulimme tänne seuralaiseni kanssa muistaakseni eräänä sunnuntai-iltana, aiemmin testatun edullisen (5€) ja maukkaan olutlautasen perässä taltuttamaan pikkunälkää. Olutlautasen sisältämä juusto, makkara, paistettu peruna, suolakurkku ja dippi ajoivat kuulemma oikein hyvin asiansa pikkunälän karkottajana ja nimensä mukaan sopii täydellisesti oluen seuraksi. Itse tilasin etanat valkosipulilla ja aurajuustolla sekä rapuleivän. Rapuleipä oli oikein hyvin tehty ja maukas, mutta etanoissa oli outo sivumaku. Viimeistä etanaa sitten haarukoidessani, juuston alta paljastui pekonia. Ikävä yllätys asiakkaalle joka ei ole punaista lihaa syönyt yli kahteenkymmeneen vuoteen. Yritin saada tarjoilijan huomiota tovin tässä rauhallisessa ravintolassa, mutta jouduin lopuksi palauttamaan lautasen itse tiskille. Tarjoilija oli tapahtuneesta kovin pahoillaan, mutta laskua tuodessaan vähensi vaivaiset 10% annoksen hinnasta. Muuta hyvitystä en tästä epämiellyttävästä kokemuksesta saanut. Sääli, sillä ruoka on hinta-laatusuhteeltaan Tampereen parhaimmistoa. Aion antaa UkkoMetsolle vielä mahdollisuuden pekonilipsahduksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi oluen ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.04.2014
Rating: 2

Restaurant: Shawarma Jahala

Runsaan positiivisen palautteen innoittamana päätimme puolisoni kanssa lähteä testaamaan kyseistä paikkaa. Saavuimme tyhjään ravintolaan lounasajan jälkeen. Tilasin munakoisoruoan ja puolisoni shawarma -kebabia. Palvelu oli hyvin jäyhää ja ilmeetöntä. Kebab oli kuulemma Tampereen kärkikastia, mutta kasvisruoka hieman mitään sanomatonta, mikrossa lämmitettyä ja paikoin jääkylmää. Söin ruoan kuitenkin enempiä mukisematta, koska olin nälkäinen. Annokset olisivat olleet todella täyttäviä ilman salaattipöytää ja keittoakin. Yhteenvetona sanoisin ruoan olleen maultaan keskivertoa kebab -tasoa, palvelun tavallista nihkeämpää ja annoskokojen runsaita. Kebabin ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.04.2014
Rating: 1

Restaurant: La Toore

Kotiinkuljetuksella oli tarkoitus saada kaksi ruokaa, toinen pitsa ja toinen falafelannos. Online-tilauksesta oli kulunut 1,5 tuntia kun soittelin ravintolaan tilaukseni perään. Puheluun vastannut kertoi tilauksen lähteneen ajat sitten, ihmetteli tilauksen saapumatta jäämistä ja lupasi soittaa kohta takaisin. Kun sitten soitti, sanoi hyvin ärtyneen kuuloisena että kuski on soitellut pihalla useaan otteeseen, ilmeisesti väärään puhelinnumeroon. Nyt kuski on jo palannut ruokien kanssa ja kuljettavat ne kylmänä uudestaan lisämaksusta. LISÄMAKSUSTA? Pitserialle oli annettu tarkka osoite ja asunnon numero, eikä kuski vaivautunut soittamaan summeria! Paikan ruokaa siis en päässyt maistamaan, eikä ole tarvetta kokeilla jatkossa. Harvinaisen surkeaa palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Bar Burrito

Testasimme burritot ystäväni kanssa. Aluksi huomiomme kiinnittyi erikoiseen sisustukseen, tämän jälkeen asiakaspöytien vähyyteen joka loi hyvin askeettisen tunnelman. Valitsin kääryleeni täytteeksi vuohenjuustoa, vaikka se mielestäni kuulosti hassulta yhdistelmältä meksikolaisten makujen ja riisin kera. Vegaaneille ei löytynyt vaihtoehtoa päätäytteistä ja jos totta puhutaan, olisin mielummin itsekin valinnut vaikkapa tofun vuohenjuuston sijaan. Burrito oli kuitenkin yllättävän maukas höysteineen. Miinusta repeilevästä letusta ja burriton kylmyydestä. Kaverini otti kanatäytteellä ja piti kyllä mausta, mutta hänkin olisi paljon mieluummin syönyt lämpimän burriton. Plussaa luomuolesta, joka ei ollut edes kovin tyyris. Suosittelen testaamaan pikkunälkään, koska lisukkeita ei käsittääkseni ollut tarjolla ja burrito ei itsessään ollut kovin täyttävä. Ravintola on kuitenkin oiva lisä Tampereen pikaruokatarjontaan ja palvelu on pirteää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Kerho

Saavuimme vappuna lähes täyteen ravintolaan kirrettyämme ensin pari muuta täpötäyttä gastropubia. Saimme pöydän kahdelle hetken seisoskelun jälkeen. Ensimmäisenä huomiomme kiinnittyi siihen, että tarjoilija oli yksin töissä ja valmisti ruoat tiskin takana oluen myynnin ja pöytien siistimisen ohella. Ruoat tulivat kuitenkin suhteellisen nopeasti. Tilasimme hampurilaisen, etanat aurajuustolla ja kolmen juuston toastin. Annoskoot olivat valtavat, emmekä jaksaneet syödä kaikkea. Kasvissyöjälle oli huonosti vaihtoehtoja, mutta lista olikin lyhyt ja yksinkertainen, pubiin juuri sopiva. Ruoka oli osittain omien valintojenkin vuoksi hyvin juustoista. Vaikka juuston ystävä olenkin, olisi sitä riittänyt vähempikin, nyt se jähmettyi paksuksi massaksi etanoiden päälle ja pursusi toastin välistä yhtenä könttinä. Maku ja koostumus muilta osin oli hyvä. Jyväinen leipä myöskin oli maistuvaa ja rapeaa. Tämän tyyppinen ruoka on juuri sitä, mitä oluen kanssa tekee mieli, eikä hintakaan ole paha. Palvelu oli kiireestä huolimatta oikein sujuvaa. Suosittelen pubitunnelmasta ja simppelistä ruoasta pitäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Näsinneula

Kävimme illallisella ylistävien kommenttien innoittamina. Ilta alkoi hyvin, näkymä oli huikea ja palvelu loistavaa. Kateleivät maistuvat ja tarjoilijan suosittelemat oluet osuivat nappiin. Ruoka kuitenkin oli harmittava pettymys. Kaikessa kauneudessaan annoksemme olivat liian tasapaksun ja yllätyksettömän makuisia. Emme syöneet kumpikaan alku- tai pääruokiamme loppuun, vaikka olisivat kyllä kokonsa puolesta mahtuneet. Esim. pastramissa oli aivan liikaa suolaa, siikaballotiini pahaa ilman mitään kastiketta, toisen pääruoan juurekset olivat raakoja (eivät al dente, kuten tarjoilija sanoi) ja kokonaisuus oli vain jotenkin tunkkainen. Enemmän makuja ja kontrastia kiitos, niin ravintolakokemus olisi hinnan mukainen. Illasta jäi kuitenkin hyvä mieli, koska palvelu oli ensiluokkaista ja huomioivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 01.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Zarillo tex mex

Zarillossa jo vuosia käyneenä, voin sanoa havainneeni paikan tason laskeneen. Ruoka on myös kanssaruokailijoideni mukaan ollut hyvinkin epätasalaatuista pitkään. Esimerkiksi hampurilaisten pekonille on välillä vain näytetty pannua ja joskus etanat taas on kypsennetty kumiksi. Kahdella viimeisellä kerralla söin tarjoustiistain kasvishampurilaisen. Ensimmäisellä kerralla burgeri oli suht maukas mutta kuitenkin tylsä kokemus, jälkimmäisellä oli välistä unohdettu tofu ja hampurilainen sisälsi ainoastaan falafelpihvin ja kastikkeen. Vitosen päivänä ja nälkäisenä en vaivautunut palauttamaan, vaan söin "tyytyväisenä" nälkääni. Tilaamani hanaolut oli tällä kertaa laihaa ja hiilihapotonta, joten sain vaihtaa sen veloituksetta pullo-olueen. Palvelu on yleensä hyvää; pöytään ohjataan ja tilaukset otetaan rivakasti, mutta asiakkaiden tyytväisyyttä ei juuri tarkistella. Joten jos tilaus on puutteellinen tai haluat lisää jotakin, saa tarjoilijan huomiota hakea. Tarjousburgereiden lisäksi olen myös käynyt listan aika hyvin läpi kasvis- ja kalaruokien osalta, mutta ikävä kyllä olen kerta kerran jälkeen pettynyt ruoan laatuun, kun vielä muutama vuosi sitten Zarillo oli varma valinta esim. krapulasyöpöttelyyn tai arkiruokailuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.04.2014
Rating: 0

Restaurant: Vanha Monttu

Täällä on varmasti suurin osa tamperelaisista joskus poikennut. Ruokaa ei täältä tulla hakemaan, mutta oluen seuraksi kyllä saa tilata - lähinnä kai verensokeria nostattamaan - joitakin mikrotettavia eineksiä, kuten nuudeleita, lihapyöryköitä jne. Mutta "ruokaakin" ala-arvoisempaa on esimiesasemassa olevan naishenkilön käyttäytyminen. Kyseinen henkilö on valinnut väärän alan, ihmisten parissa työskentelyyn ei sovi lainkaan. Jokainen toki tehkööt omat päätelmänsä asiakaspalvelun tasosta, mutta omasta tuttavapiiristä löytyy ihmisiä, joita on perusteettomasti nöyryytetty tiskillä tämän ikävän naishenkilön toimesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2014
Rating: 2

Restaurant: Abu Fuad

Legendaarinen Abu Fuad on mitä ilmeisimmin vaihtanut omistajaa. Ruoka ei ainakaan yltänyt maineensa tasolle. Falafelit olivat kuivia pieniä pakastepullia ja kebab leikattu paksuiksi siivuiksi tukun valmisköntistä. Lisukkeena olleet ranskalaiset olivat ohuen ohuita ja uivat kastikkeessa mössönä. Raastesalaatti oli tavallisen tylsä. Valtava pettymys, en suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.04.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites