Käyttäjät

Ravintola puuttuu! Miten lisään sen?

Kirjaudu sisään, ja klikkaa sen jälkeen sivun ylälaidassa olevaa "Lisää ravintola" linkkiä.

Voinko muokata vanhoja arvosteluja?

Et, mutta voit lisätä uuden arvostelun, joka korvaa vanhan arvostelusi. Vain uusin arvostelu vaikuttaa keskiarvoihin ja näytetään arvostelulistauksessa.

Mitä "muistilista" on?

TÄMÄ TOIMINTO ON TULOSSA!

Ajattelimme, että olisi kätevää jos olisi joku tapa merkitä ne ravintolat, jossa et ole vielä käynyt, mutta jossa haluaisit ehkä joskus käydä. (Tämä toiminto näkyy vain rekisteröityneille käyttäjille.) Kun lisäät ravintolan musitilistalle, se näkyy erikseen kartalla ja myös listalla profiilisivullasi.

Mitä "huippuarvostelija" tarkoittaa?

Tällä hetkellä huippuarvostelijat ovat ne, jotka ovat kirjoittaneet niin monta arvostelua että ovat ylimmän 5% joukossa. Uskomme, että käyttäjämme, joilla on niin laaja ravintolakokemus, ansaitsevat enemmän näkyvyyttä. Heidän arvosteluihinsa voi yleensä luottaa enemmän kuin satunnaiseen, tuntemattomaan arvostelijaan.

Millaisia paikkoja otatte sivustolle?

Tämä sivusto on suunnattu ennen kaikkea ihmisille, joilla on nälkä, ei niinkään jano. Baari- ja klubisivustoja on netti pullollaan. Haluamme varmistaa, että kun ravaat Eat.fi:n vinkin perusteella lumimyrskyn halki kaupungin toiselle laidalle, odottaa perillä kunnon lämmin ateria eikä kipollinen oliiveja. Emme halua Eat.fi:hin näitä vain chilipähkinöitä tarjoavia baareja, vaikka ne olisivat kuinka viihtyisiä. Jos paikka on kartalla, ruokalistalta pitäisi löytää tavaraa jolla lähtee nälkä.

Jos huomaat chilipähkinäbaarin, ilmoita siitä meille, niin poistetaan se.

Miksi kategorioita on näin vähän?

Jos kategorioita on hirveän monta, voi ravintolaan lähteminen tuntua äkkiä ylivoimaiselta. Varsinkin jos nälkä hämärtää jo ajatteluprosesseja. Uskomme myös, että harva etsii prikulleen tiettyä ravintolatyyppiä. Kun olet poistanut valituista vaihtoehdot, joita et ainakaan halua, kiertele hiirelläsi karttaa. Löydät varmasti jotain sopivaa.

Kategorioiden selitykset:

Aasialaista ruokaa: Kiinalaista, japanilaista, korealaista, intialaista, nepalilaista, thaimaalaista...
Eurooppalaista ruokaa: Amerikkalaista, italialaista, ranskalaista, suomalaista...
Muuta etnistä ruokaa: Turkkilaista, kreikkalaista, lappilaista, tex-mex (teemaravintolat) ja muuta erikoista...
Baari/pubiruokaa: Baarit jotka tarjoavat ruokaa.
Fine dining: Korkealaatuinen ravintolaelämys. Ruoka on gourmeeta ja lautasliinat kangasta. Tekee vaikutuksen seuralaiseesi.
Kahvilat: Ei-alkoholikeskeinen seurustelupaikka, jossa lähtee pieni nälkä.
Pikaruokaa: Kebabmestat, pizzeriat, ketjut. Halpaa ruokaa nopeasti ja usein saatavissa myös mukaan.

Miksi ravintolan saa arvostella vain kerran?

Olemme huomanneet, että joskus jonkun ravintolan kilpailija on yrittänyt lisätä monta huonoa arvostelua peräkkäin, jotta sen keskiarvo laskisi. Tämän estämiseksi olemme pitäneet yllä "yksi ravintola, yksi mielipide" -periaatetta.

Miksi en saa kirjoittaa tänne ruokamyrkytyksestä / veropetoksesta / pizzasta löytyvästä sormenpalasesta?

Jokaisella asiallisella ravintola-arvostelusivustolla on tällainen sääntö. Nämä ovat niin vakavia syytöksiä, niin mahdottomia todistaa ilman virallista tutkimusta, ja niin helppoa kirjoittaa anonyyminä nettiin, että niitä käytetään helposti "ydinaseena" ravintolaa vastaan, esim. kilpailijan tai muuten vaan vihaisen asiakkaan toimesta. Yksittäinen mielipidehän ei vaikuta ravintolaan lopullisesti, mutta tällaiset huhut, tällaisen sivuston "virallistamana" voivat kaataa ravintolan muutamassa viikossa, olisivat ne totta vai ei. Kehoitamme aina ottamaan yhteyttä suoraan viranomaisiin jos on tullut vastaan joku vakavampi tapaus, jotta alan ammattilaiset voisivat tarkistaa asian kunnolla, ja jopa tehdä asialle jotain. Koska luotettavuutta on miltei mahdotonta varmistaa sataprosenttisesti netissä, emme jätä tällaista sisältöä sivulle vaikka kertoisit olevasi itse paikan päällä käynyt terveystarkastaja.

Unohdimmeko jotain

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautelomakkeella.