Avautuu 16:00

Roast

rouhea ravintola
Arvosana 4.3 / 5

Roastin ruokalistan suunnittelussa painotettiin korkealaatuisia raaka-aineita ja aitoja makuja kaikenkokoiseen nälkään. Hauskat erikoisuudet, tekevät syömisestä todellisen elämyksen. Laaja juomavalikoima hivelee illanistujan makunystyröitä, ruoan kanssa tai ilman.

Roast on illanviettopaikka, mitä sitten mukavaan iltaan kuuluukin: hengailua ystävien seurassa, hyvää palvelua ja tunnelmaa sekä ruokaa, juomaa tai molempia! Palvelemme totta kai myös isompia porukoita ja yrityksiä: Yksityistilaisuudet ja vaikkapa kokoukset voidaan järjestää viihtyisässä ympäristössä joustavasti erilaisiin tarpeisiin mukautuvassa kabinetissamme.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (85)

Kövin muutama vuosi sitten täällä syömässä hevosen lihaa, ja annos oli parempi kuin naudan sisäfilee, todella murea liha. Nyt kun kävimmä puolison kanssa syömässä heppapihvit, liha oli todella sitkeää. Hävetti kun olin puolisolöe hehkuttanut että nyt kannattaa ottaa heppaa ja molemmat pettyi. Annos on kuitenkin melko arvokas, 28e. Muutenkin tämä paikka on ylihintainen kin vastaavaa ruokaa (ja mureaa lihaa) saa edullisemmin muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.04.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää ruokaa, mutta lista ei ihan vastaa miljöötä. Listalla esim fasaania, mutta pöytään tuotiin ketsuppipurkki. Melko hintava siihen nähden, että pöydät eivät ole katettuja. Minä otin valkoviiniä ja seuralainen olutta, ne tulivat samanlaisessa (viini)lasissa. Kanan kanssa iso kasa ranskalaisia, jotka olivat kyllä hyviä mutta eivät kovin tyylikäs vaihtoehto. Ehkä paikan pitäisi paremmin päättää mitä se haluaa olla. Jos hampurilaispaikka, listalta voisi ottaa kalliimmat asiat sitten pois. Nyt olin hieman pettynyt kokemukseen, halusimme syödä paremmin ja vaikka ruoka hyvää olikin, olin käsittänyt paikan olevan hieman hienompi. Suosittelen siis juhlaillallisia varten menemään jonnekin muualle, samalla hinnalla voi saada kivemman elämyksen helpostikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Olimme menossa Borneoon, mutta se oli täynnä.
Tämän vuoksi poikkesimme Roastiin, eikä ole viimeinen kerta! Palvelu oli erinomaista ja burgerit maukkaita. Söimme chilihampurilaiset, jotka olivat sopivan tuliset. Ensi kerralla aiomme kokeilla jaettavaa annosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: -1

Maukkaat burgerit ja iloisen ystävällinen palvelu - tykkään! Olemme käyneet jo useasti viimeisen vuoden aikana syömässä Roastin maukkaita burgereita. Aurajuustoversio on suositeltava ja itse otan sen aina salaattilisukkeella. Perunavaihtoehtoja useita ja ne ovat myös ihan maistuvia. Poppamiehen lisämausteista jotka pöydissä saa tulisuutta ja potkua burgereihin. Myös makkarapannu testattu. Se meneekin sitten jo miehekkääseen nälkään ja on hintaansa nähden täyttävä. Oluet ovat kalliinpuoleisia, viinivalikoima ihan ok. Ensimmäisellä kerralla jokunen vuosi sitten palvelu oli ihan surkeaa ja töykeääkin mutta onneksi !! annoimme parin vuoden jälkeen sitten kuitenkin vielä mahdollisuuden: ja nyt erityisesti vakitarjoilijat ovat erittäin ystävällisiä ja toiveet on onnistuttu täyttämään aina (vaalea pidempihiuksinen ja tumma lyhyt hiuksinen silmälasien kera ovat ne suosikit) - kiitos teille. Teidän takia on myös kiva tulla uudestaankin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0

Ihan kiva kokemus, kolmen hengen porukalla pyhäinpäivän iltana ruokailtiin myöhään, noin klo 22. Etanat aurajuustolla ja valkosipuliyrttivoilla maistuivat hyviltä, leipää tosin olisi voinut olla enemmän. Lohisalaatti näytti myös maistuvan, samoin maissikana. Vaikka oltiin myöhään liikkeellä, meitä palveltiin ystävällisesti. Tunnelma on kiva, hämärä. Sisustukseen voisi kyllä vielä panostaa. Kaiken kaikkiaan ihan "käytävä" paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Ihan mukava kokemus, ruoka ok ja tajolla mukava valikoima enemmän ja vähemmän tulisia maustekastikkeita, ei tosin mitään itse tehtyä.
Pitää kokeilla joskus toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 0

Alkuun etanat valkosipuli-chiliöljyllä ja aurajuustolla sekä kampasimpukat. Etanoita on vaikea pilata, joten ne olivat toki maistuvat. Tosin öljymäärällä olisi dipannut hyvää hiivaleipaa enemmänkin kuin kaksi pientä palasta, jotka mukaan tulivat. Neljä palaa olisi saanut hyödynnettyä kaiken maun. Kampasimpukat olivat mainiot (3kpl), rucolapedillä ja erikoisella kastikkeella, joka maistui hieman salaatinkastikkeelta. Rapsakampi paistopinta olisi ollut toivottu.

Tässä ravintolassa ei taida olla olut tai siiderihanoja lainkaan, joten pullotuote on suhteettoman kallis. 8 euroa keskilouesta on melko kova hinta... mutta sitten pääruokaan.

Otimme jaettavaksi Roastin Platterin eli hevosen ulkofileetä, makkaraa ja maissikanan rintaa. Lisäksi kauden kasviksia, lohkoperunaa sekä pippurikastiketta ja timjamikastiketta. Platterin makkara oli erittäin turha. Ihan kuin HK sinistä, mutta pienempi annos. Maissikana oli kypsennetty erittäin hyväksi, mureaksi, muttei ylikypsäksi, joten sitä söi mielellään. Hevonen oli medium ja oikein maukasta lihaa... mutta sitten se negatiivinen puoli: suola. Suolaa oli aivan liikaa joka paikassa. Loppuvaiheessa ruoka alkoi tökkimään, koska suolan maku tuli niin ylivoimaisesti läpi. Perunat toki kaipaavat suolaa, mutta nyt sitä oli paljon, Naapuripöydässäkin valitettiin vain suolan liiasta käytöstä ja tämän tarjoilija hoiti hyvin antamalla alennusta (kymmenen prosenttia) ruoasta. Kauden kasvikset olivat positiivisesti itse misattuja, eivätkä valmiista pussista. Sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa olivat ihan jees, vaikka nekin vähän jäivät suolan alle. Kastikkeet melko perustavaraa.

Palvelu oli niin hyvää kuin voi. Yksi tarjoilija koko salissa ja väkeä piisasi. Kaikki kuitenkin sujui. Alkupalat tulivat vartissa ja pääruokakin alle puolessa tunnissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Ensiluokkaista palvelua erityisruokavaliot ja vauva huomioiden

Ravintola Roast ilahdutti ensiluokkaisella palvelulla sekä vastaamalla hienosti vaativiin tarpeisiimme. Kävimme lauantai-iltana perheen kanssa syömässä mukanamme yksi imeväisikäinen vauva. Lisäksi ruokavaliomme oli rajattu: gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja pähkinätön.

Palvelu oli pöydän varaamisesta alkaen erinomaista: saimme pöydän, jonka vieressä oli tilaa vaunuille, imetys onnistui ruokaa odottaessa kabinetissa nahkanojatuolilla (tila lienee toisinaan myös varattuna) ja listan annoksia muunteletiin ruokavalioomme sopivaksi. Vaipanvaihtoonkin sopi miesten vessan WC-koppi omine lavuaareineen. Henkilökunnan kohteliaisuus ja myönteisyys jo sinällään ansaitsee maininnan.

Ruoka itse oli hyvin herkullista, selvästi peruspihviä parempaa ja hintansa väärti. Söimme villisikaa ja ankkaa vaihdetuilla kastikkeilla sekä jälkiruoaksi Tofu Line'in jäätelöä mansikoilla ja espresson. Suurempaan nälkään suosittelemme kokoamaan useamman ruokalajin.

Kiitos siis Roastille, kun teitte ravintolaillastamme ennen kaikkea mahdollisen, mutta lisäksi erittäin nautinnollisen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Miellyttävä miljöö rehellisellä ruoalla, jonka kruunasi erinomainen asiakaspalvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.06.2015
Arvosana: -1

Ruoka hyvää. Palvelu erittäin töykeää ja yli mielistä. " Palvelun" vuoksi en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: -1


Sijainti

Tammelan puistokatu 34, 33500 Tampere - Reitti
01005586
http://www.roast.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita