Senaste recensioner: Tampere

1 Recension

Järkyttävän töykeää asiakaspalvelua ja erittäin törkeä asenne tarjoilijalla. Kysyimme voiko oven sulkea, sillä ulkoa tuli kylmää ilmaa, autojen pakokaasuja ja liikenteen melua. "Ei voida" oli vastaus. Kysyimme uudestaan uskomatta korviamme. "EI voida" oli taas vastaus. Ulkona ei ollut edes lämmin ja ilmastoinnin voisi hoitaa varmaan jotenkin muuten. Olisimme viipyneet ehkä tunnin. En ole ikinä elämässäni törmännyt näin uskomattoman törkeään asenteeseen. Ei ole ihme että palvelua moititaan jatkuvasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2019
Betyg: 0
1 Recension

Parhaat kiinalaiset mitä Suomessa on tullut testattua. Kanaa kääg varsinkin todella hyvä jos tulisuus ei haittaa!
Ruoan mausteisuus vaihtelee aikakausittain millainen chilisato on tullut. Välillä todella tulista ja välillä melko paprikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 23.05.2019
Betyg: 0
1 Recension

Kallis ja yliarvostettu.
Sapuska oli rasvaista ja suolaista. Perunat olivat vetisiä.
Palvelu oli ylimielistä, en suosittele lounaspaikaksi. Ei ihme, että ravintolassa ei ollut jonoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 05.05.2019
Betyg: 0
1 Recension

Nico's special on varma valinta! Baklava mahtava makuelämys jälkiruokakahvin kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.05.2019
Betyg: 0
1 Recension

Kävin aamulla hakemassa kahvin ja ajattelin että syönpä hampurilaisen samalla. Sielä oli vanhempi nainen töissä ja ihan asiallinenkin oli. Taisi olla vain aamu äreä. Jätin tilaamatta kuitenkin. Henkilökunta pamautti raakoja pihviä paljain käsin millä oltiin ensin käsitelty rahoja paistumaan ja sormet täynnä sormuksia. Alkoi kuvottamaan joten jätin tilaamatta ruokaa. Joskus öisin käynyt ja silloin on käytetty asiallisesti pihtejä. Tosin laatu huonontunut viimeisen parin vuoden aikana. Onko sitten uusi valmistustapa vai halvimmat raaka-aineet mitä kaupasta saa. Erinomainen kahvi hintaansa nähden ja tupakatkin saa samalla reissulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.04.2019
Betyg: 0
3 Recensionen

Kövin muutama vuosi sitten täällä syömässä hevosen lihaa, ja annos oli parempi kuin naudan sisäfilee, todella murea liha. Nyt kun kävimmä puolison kanssa syömässä heppapihvit, liha oli todella sitkeää. Hävetti kun olin puolisolöe hehkuttanut että nyt kannattaa ottaa heppaa ja molemmat pettyi. Annos on kuitenkin melko arvokas, 28e. Muutenkin tämä paikka on ylihintainen kin vastaavaa ruokaa (ja mureaa lihaa) saa edullisemmin muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.04.2019
Betyg: 0
1 Recension

Kävin juuri (18. 4) hakemassa lihakebabin- ja broilerikebabin leivällä ja kummatkin annokset olivat kylmiä päästyäni kotia. Matkaa oli kävellen max. 5min verran. Leivät olivat selvästi mössöisestä koostumuksesta päätellen mikrotettuja ja liha haaleata.
Pelkkään kebabiin erikoistuneelta ravintolalta odottaisi hieman enemmän panostusta. Jos jotain hyvää, niin palvelu toimi, mutta uudestaan en mene. Tampereen paras? Ei ole.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Hyvä ja monipuolinen lounas!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 06.04.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Kahvi ok, peruspullaa. Paikassa on järkyttävän huono palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 06.04.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Kaupungin parhaan etanat! Usein saa sitkaita etanoita mutta ei täällä. Pääruoka oli myös hyvää (Härkäruukku), mutta ikävä kyllä ruukkua ei saa ilman sieniä. Tarjoilijat ovat erittäin asiantuntevia ja auttavaisia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.04.2019
Betyg: 0