Senaste recensioner: Tampere

22 Recensionen

Olimme toistamiseen kaksin Ravintola Pyyssä lauantai-ilta. Edellisestä kerrasta on toki vierähtänyt jo muutama vuosi. Edelliselläkin kerralla kokemus oli hyvä, mutta nyt se oli vielä parempi. Tarjoilu oli sujuvaa, ruuat valmistuivat nopeasti, vaikka ravintola oli lähes täynnä ja alkuruuasta-jälkiruokaan ruuat olivat todella maistuvia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 13.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Olimme vakiasiakkaita, pidimme ruuasta paljon, mutta henkilökunta alkoi arvostella ilkeästi ja nyrpeällä naamalla kuinka paljon ruokaa söimme buffetista. Ei enää ikinä tänne.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 29.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Peruskebapilaksi todella hyvä seisovapöytä. Käyty lähinnä sunnuntaisin. Monipuolinen valikoima ja ystävällinen henkilökunta. Seurasin ruokailun ajan, että kävivät useasti mittaamassa ruoan lämpötilaa tarjoilupöydässä. Hanajuomat kuuluvat hintaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 29.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Kävin Linnainmaan subwayssa 28. 9.19. Tilasin gluteenittoman leivän ja kysyin onko täyte gluteeniton sekä maidoton. Työntekijä meni puhtailla hanskoilla katsomaan seinässä olevaa allergiataulukkoa ja totesi " näyttää olevan" Itse olin jo taulukkoa lukenut ja todennut saman :) Gluteeniton leipä on pakkastavaraa ja sulatuksessa taisi mennä joku vähän pieleen. Leipä oli kotiin päästyäni kivasti kovettunut. Täytteeksi otin Beef Tacon, kun tuli aika laittaa nachot niin kysyin onko tuote maidoton. Työntekijä luki tuotteen tuoteselostetta ja vastasi " en nyt kyllä saa selvää onko tässä maitoa, otetaanko nuo pois?" Koska en ollut varma mitä nachot sisältää pyysin poistamaan ne. On hienoa, että Subwayssa on otettu huomioon allergiat mutta henkilökunnan kouluttamisessa on huikeita eroja eri Subwayn toimipisteissä. Toivottavasti työntekijät saavat jatkossa koulutuksia miten selvittää mitä tuotteet sisältää ja osaavat kertoa asiakkaalle ystävällisesti näistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 29.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Aina maittavaa lounasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 25.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Viihtyisä paikka, joka kuhisi pikkukärpäsiä ja ruoka-annoksen tultua, isompikin kaverinsa eksyi paikalle. Ruoka-annos Pulterin pannu oli todella iso, mutta perunat tuntuivat mikrotetuilta, koska olivat aivan tulikuumia. Suuhun pyrkivät pikkukärpäset tekivät kokemuksesta verrattain heikon. Juomavesikin oli huonelämpöistä. Kaverin etanat tuntuivat myös mikrotetuilta. En mene toiste, mutta vatsan todellakin paikassa saa täyteen. Kaverin ranskalaiset oli tosi hyvin maustettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 23.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Perjantai-ilta klo 21, 6 h. Tilasimme pienet iltapalat eli pari kanasalaattia ja loput tilasivat lämpimät voileivät. Odotimme noin tunnin. Yksi meistä kävi kyselemässä keittiössä mikä mättää. Ravintola ei ollut täynnä. Tunnin päästä pöytään tuotiin järjettömän kokoiset toastit. Maku oli ok, mutta annoksen suuruus oli mitoitettu 150-kiloiselle, eli jokaisen lautaselle jäi puolet syömättä. Kanasalaatti ei ollut tilattua Caesar-salaattia, toisen annoksen kana oli palanut mustaksi toiselta puolelta.
Ihmettelimme viivettä. Vastaus: tilaus tuli keittiöön klo 2128 ja saitte sen 10 min myöhässä, jota pahoittelemme. Laatuvalitus (palanut kana) tuotti tuloksen, että annoksessa ei ollut vikaa eikä siitä ollut aihetta saada hyvitystä. Valitus otettiin siis vastaan hyvin tylysti. Ravintola on paikkana viehättävä, mutta leipäannosten koko oli absurdi ja henkilökunta käyttäytyi ikävästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Löysin karvoja/ hiuksia ruuasta, hoitivat tilanteen huonosti. Tarjosivat uutta ruokaa mutta kuka sieltä sen löydöksen jälkeen olisi halunnut syödä. Ja kun näytin mitä olin löytänyt ruuasta vastaus oli, että ei kellään kyllä ole pitkiä hiuksia siellä. Vaikka hiukset olivat erittäin lyhyitä ja niitä oli muutama. Niin ei ollut kauhean hyvä argumentointi. Hyvittivät vain 15% aterian hinnasta. Palvelu oli aika tympeää. En suosittelisi kenellekään kyseistä ravintolaa. Huono paikka kaikin puolin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 06.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Ihana kesänpäätös ravintola viikinsaari ja erityisen hyvä lohikeitto ja siihen tuotiin vielä tuore ja lämmin tummaleipä, lapseni nautiskeli makeaa possua.Annokset olivat erittäin suuret ja ruoka oli kyllä niin hyvää. Jopa Tampereen keskustan ravintoloissa ei saa noin hyvää lohikeittoa !! ja noin ystävällistä palvelua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.09.2019
Betyg: 0
1 Recension

Erinomainen palvelu, todella hyvä ruoka. Tulen uudestaan varmasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.08.2019
Betyg: 1