Senaste recensioner: Tampere

1 Recension

Sunnuntai-buffan valikoima oli niukka, mutta ikävintä oli sen todella heikko laatu. Ruoka oli varsin mauton ja rasvassa keitetyt eltaantuneen makuisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 19.01.2020
Betyg: 0
1 Recension

25. 12 .2019 Söin käristeen ja täyslihahampurilaisen. Kaikki pahanmakuisia eikä mikään tuoretta. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 26.12.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Ei maistunut miltään :(

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.12.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

ei mitään erikoista

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.12.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Salaattibuffet oli hieno. Heillä oli myös välimeren mezet (josta tykkään kovasti) valikoimassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 25.12.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Lounas oli herkullista ja edullista (vain 9 euroa).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 25.12.2019
Betyg: 0
1 Recension

I've been visiting a lots of cat cafes and this is one of the best! The cats are great, staff was nice (and telling stories about the kitties) and food was amazing (especially the chocolate cake and wonderfull kitty shape cappuccino)! I higly recommend! Even though you don't like cats so much is still a good place to visit. Atmosphere were very wellcoming, like you came to a friends home.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 19.12.2019
Betyg: 0
24 Recensionen

Olimme perjantai-iltana syömässä pöytävarauksella. Ravintola oli kiireinen, mutta tarjoilu oli todella ystävällistä ja ruuat tulivat nopeasti. Ruoka oli maistuvaa, ei tajunnräjäyttävää, mutta hyvää. Alkuun otimme yhteisesti etanat valkosipulikastikkeessa, pääruoaksi otin sesongin suosituksena hunajaista kananpojanrintaa, joka oli annoskooltaan mielestäni hieman pieni, seuralaiseni grillipihvi oli hyvän kokoinen annos ja oikein maistuva pihvi. Yhteiseksi jälkiruoaksi ottamamme suklaakakku oli mielestäni hieman kuiva, ei vastannut minun käsitystäni mehevästä suklaakakusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 14.12.2019
Betyg: 0
1 Recension

Lauantaina klo 17 tulimme (avoinna klo 20) mutta iso osa susheista oli jo loppu eikä henkilökunta tehnyt uusia. Länpöisista kaksi loppu ja kahvi haaleaa seisonutta. Lounasaikaan toimii vaan ei iltaisin koska ruoat loppu ja henkilökunta seurustelee vain keskenään. Täysi hinta kuitenkin otetaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 30.11.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Vahva suositus: Menkää mihin tahansa muualle jos haluatte mukavan ravintolakokemuksen.
Mistähän edes aloittaisin... Tarjoilija oli täysi amatööri, kurkotteli pöydän yli, kaatoi viiniä lasin ohi pöydälle. Annokset niin pieniä, että kolmen ruokalajin jälkeen poistuimme nälkäisinä. Mikään ei oikein maistunut miltään (anteeksi: perunat oli ihan ookoo) ja "lysti" maksoi kahdelta hengeltä yli 120 euroa. Mainittakoon vielä, että loppulaskun arviointi etukäteen on tosi haastavaa ja esimerkiksi viinilasillisen hintaa ei kerrottu tilatessa lainkaan. Miljöö on pelkistetty, suorastaan karu ja "näyteikkunaan" läiskityt lihakimpaleet eivät tilannetta paranna.
Jäi tosi huono fiilis - ei enää ikinä uudestaan tänne :-(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 20.11.2019
Betyg: 0