Opens at 11:00

Pispalan Pulteri

pub
Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (43)

Viihtyisä paikka, joka kuhisi pikkukärpäsiä ja ruoka-annoksen tultua, isompikin kaverinsa eksyi paikalle. Ruoka-annos Pulterin pannu oli todella iso, mutta perunat tuntuivat mikrotetuilta, koska olivat aivan tulikuumia. Suuhun pyrkivät pikkukärpäset tekivät kokemuksesta verrattain heikon. Juomavesikin oli huonelämpöistä. Kaverin etanat tuntuivat myös mikrotetuilta. En mene toiste, mutta vatsan todellakin paikassa saa täyteen. Kaverin ranskalaiset oli tosi hyvin maustettu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 23.09.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Äitienpäivä"lounas" maistu kunnolla.

Käytiin äitienpäivänä täällä ja kokemus oli hyvä. Itse tuli vedettyä pippuripihvi ja se oli vähän kallis, mutta muu hintataso oli kohdillaan listan mukaan ( n. 15-20 € per annos).

Annos oli muuten kohdillaan, mutta "lohkoperunat" oli todella isoja (kokonainen peruna halkaistu neljänneksiin), joten kuori-peruna-suhde jäi todella pieneksi ja syöntikokemus lähenteli uuniperunaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 14.05.2017
Rating: 0

Kasvishampurilainen oli oikein hyvää. Se vähän ihmetytti, että meidät laitettiin pelikoneen viereiseen pöytään, kun pelikoneella viihtyi muutama "kantiksen" oloinen kaveri ja meillä porukassa lapsiakin. Saimme kyllä vaihtaa pöytää rauhallisempaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.06.2016
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.04.2016
Rating: 0

Odotukset olivat aika korkealla kehutun Pulterin suhteen, mutta petyin kyllä pahasti. Ruoka ei maistunut miltään muulta kuin suolalta ja rasvalta. Parsa ja vihannekset olivat vetisiä, mauttomia löllöjä. Bataattiranskalaiset maistuivat suolalle ja rasvalle, eikä bataatin oma makeus tullut ranuista ollenkaan esiin. Sianlihapihvi oli ihan ok, samoin valitsemani kastike, mutta taisi olla valmiskastiketta. Safkaamisen jälkeen olo aivan järkyttävä koko illan, kun ruoka oli kaikessa mauttomuudessaan niin rasvaista ja suolaista. Vieläkin puistattaa. Palvelu oli sinänsä hyvää ja ystävällistä sekä miljöö ihanan pubimainen ja rento.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 07.02.2016
Rating: 1

Ennen takuuvarma pihvipaikka, mutta enää en voi todellakaan suositella! Superpihvi muuttunut sianlihaksi. Kasvikset vetisiä, ehkä pakkasesta otettuja. Alkuruokaa ei tullut. Oletimme, että sitä ei enää sitten kuulukaan annoksiin, kunnes näimme muihin pöytiin sitä tarjoiltavan. Asiasta kysyttyämme leipäkori sitten tuotiin siinä vaiheessa, kun ruuatkin oli, noin tunnin odottelun jälkeen, pöydässä. Siitäkin olisi voinut etukäteen vaikka mainita, että juuri nyt on ruuhkaista ja ruuassa kestää tunnin verran. Punaviinilasillinen maistui siltä, että pullo ollut avattuna päivän jos toisenkin. Laskussa oli ensin laskutettuna yksi ylimääräinen viini, mistä piti huomauttaa. Poistuttuamme ravintolasta, kaiken kruunasi avoimesta keittiön ovesta kuulunut kommentti: "Jos en olisi ollut täällä töissä, olisin sylkenyt niitten päälle ja sanonut että syökää ruokanne muualla".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 17.10.2015
Rating: 0

Pari kertaa tullut nyt käytyä syömässä ja tulee takuuvarmasti käytyä myös jatkossa. Hyvää itsetehtyä ruokaa ja annoskoot ei jätä nälkäiseksi. Ikäni olen asunut Tampereella, mutta jotenkin mieltänyt paikan pelkäksi pubiksi. Kaverien kanssa onneksi eksyin kerran syömään ja tästä tuli ehdottomasti yksi vakiopaikoista. Hyvä ruoka ja hyvä palvelu, niin sen pitääkin olla ja siitä myös maksaa mielellään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 08.09.2015
Rating: -1

Jos jonkun mielestä 300g EMAKON sisäfilettä (mikä maksaa 21€) on kallista niin voi morjes! Olen monesti käynyt syömässä ja ikinä en ole pettynyt.. sinä joka valitat superpihvin lihasta, tilaa se naudan pihvillä.. hintaa tulee lisää mutta on se sen arvoista.. ei kun niin 21€ KOLMESATASESTA sisäfileestä on liikaa.. parempi kun menet mäkkäriin ja syöt euron juuston.. Hyvä Pulteri jatkakaa samaan malliin! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 26.08.2015
Rating: -4

Kantapaikka mutta nyt on tullut suuri virhe. Superpihvi on muuttunut sianlihaksi. En palaa ennen kuin klassikko muuttuu entiselleen. Muuten kyllä yksi viihtyisimmistä paikoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.07.2015
Rating: -1

Superpihvi oli hyvää mediumiksi paistettuna ja pippurikastikkeen kera. Lohiannos oli iso ja kasvisannoksetkin isoja ja hyvän näköisiä. Muusin vaihto esim. juureksiin onnistui hyvin. Lapset saivat annoksensa puoleen hintaan ja suurikokoisina. Ainoa miinus oli toisen lapsen tilaamat lihapullat: kivikovia, kärähtäneitä ja mahdollisesti pakasteesta otettuja. Yhteenveto: hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja kiva ilmapiiri - älä tilaa lihapullia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.02.2015
Rating: 1

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Pispalan valtatie 23, 33250 Tampere - Route
050-4523465
http://www.pispalanpulteri.fi/

Options