Uusimmat arvostelut: Tampere

Hanna-Reetta
2 arvostelua

Kävimme 10 euron tarjousburgereilla. Ruby's burger (lammasburgeri) ja Molly's burger (kanaburgeri) olivat sisältä herkulliset. Kanaburgerissa oli mielenkiintoinen makuyhdistelmä (vuohenjuustoa ja melonia). Leipä oli mautonta ja vaikutti alikypsältä. Ranskalaiset olivat vain OK, Mäkkäritasoa. Kokonaisuutena ihan hyvä, muttei mitenkään erityinen.

Tarjoilija oli hymyilevä ja ystävällinen, ruoat tulivat aika nopeasti. Iso Cokis maksoi 3,80, minusta turhan kallista.

Pubi on tilana viihtyisä ja omaleimainen. Seinillä on hauskasti vanhan ajan rekvisiittaa. Valaistus on hämärä, oli vähän vaikea nähdä mitä söi. TV-ruudut ja kaiuttimista soiva poppi eivät oikein sovi muuhun vaikutelmaan.

Tiedoksi varsinkin muille ylipainoisille: vanhanajan malliset tuolit ovat erittäin kapeita ja muutenkin epämukavan mallisia. Kannattaa valita loosi jos haluaa istua mukavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.04.2018
Arvosana: 0
indigobanana
15 arvostelua

Herkullinen burgeri. Parasta ehdottomasti maku. Pihvi erinomainen ja hyvin paistettu, sämpylä kunnollinen ja lisukkeet maukkaita. Burgeri oli valitettavasti myös niin kasattu, että sitä on ihan mahdoton syödä. Kapea ja korkea, hajoaa saman tien ja lisukkeet ovat paitsi paperissa myös lattialla. Lisäksi hinnoittelu on aivan järkyttävää. 11e hintaan ei kuulu kuin pienehkö burgeri, sekin jo noin tuplasti liikaa ja kaikki muu maksaisi vielä erikseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 16.04.2018
Arvosana: 0
Morphling
64 arvostelua

Sain kunnian osallistua testi-illalliselle ja en voi sanoa kuin wau! Maistelimme läpileikkauksen menusta. Kajo on tulevaisuuden klassikko ja tulee ansaitsemaan paikkansa Tampereen ravintolaskenessä kirkkain arvosanoin. Varatkaa pöytä, rafla on pieni! Viinit, tunnelma, jaettavat annokset, puuhiiligrilli, kaikki on 6/5

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 14.04.2018
Arvosana: 0
Syohyvin
1 arvostelu

Uniikki thairavintola. Herkullinen aito thairuoka. Ihana palvelu. Vahva suositus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.04.2018
Arvosana: 1
elucca
57 arvostelua

Palvelu ensiluokkaista. Asiakas huomioitiin todella hyvin. Alkupala. Hirata Bunia pitää mennä ehdottomasti vielä syömään uudestaan. Sushimenu (18 palaa) oli kyllä pettymys. Niin mautonta ja yllätyksetöntä. Mahtavat alkupalat ja palvelu saavat meidän kuitenkin palaamaan vielä uudelleen ja kokeilemaan jotain muuta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2018
Arvosana: 0
Sienitukka
278 arvostelua

Ravintola yllätti positiivisesti. Söimme 7 ruokalajin maistelumenun joka vei kielen mennessään. Kaikki ruuat todella hyviä. Ja varsinkin liha todella mureaa.. nam!
Palvelu toimi hyvin. Ravintola siisti ja tunnelmallinen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 76€ Lisätty: 02.04.2018
Arvosana: 0
Johannuus
1 arvostelu

Ruoka on kiistatta Tampereen parasta intialaista! Näiden makujen luokse palaisi mielellään kerta toisensa jälkeen, jos kokemus kokonaisuutena olisi ollut edes himpun verran miellyttävämpi. Kaksi kertaa olen täällä käynyt ja molemmilla kerroilla on tullut sellainen olo, että asiakkaat ovat ravintolalle vain pakollinen paha. Henkilökunnasta valitettavasti paistoi läpi joko kiinnostuksen puute, haluttomuus palvella tai varmuus siitä, että mahtava ruoka riittää. No, ainakaan minulle se ei riitä. Hieman ihmetytti maksavaa asiakasta, kun ruokailun jälkeen tiuskaistiin, haluammeko vielä muuta, eli epäsuorasti pyydettiin poistumaan, jotta seuraava seurue pääsisi jo istumaan. Ikävä näitä ruokia tulee, mutta siitä huolimatta siirrän rahani jatkossa toisaalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2018
Arvosana: 0
Kaleva
2 arvostelua

Take away -annoksista riittää helposti kahdelle. Ruuan laatu on erinomaista ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2018
Arvosana: 0
Kaleva
2 arvostelua

Ravintolassa tarjolla laadukasta lähiruokaa. Söimme kolmen ruokalajin illallisen ja kaikki osat olivat erityisen onnistuneita. Peuranlihapata oli erinomainen! Henkilökunta on hyvin asiantuntevaa ja osasivat kertoa hyvin viinilistasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.03.2018
Arvosana: 0
plaineman
1 arvostelu

Aivan mahtavaa Kebabia! Pitkään aikaan syönyt yhtä maukasta settiä kuin täällä ja Tampereella yleensä. En tiedä mitä Helsingin tasolle tapahtunut kun ei saa hyvää kebabeläintä melkein mistään enää! Mahtavaa että Selvi hoitaa homman! Ystävällinen palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0