Uusimmat arvostelut: Tampere

jesusshaves
9 arvostelua

Itsenäisyyspäivän ruokailu onnistuneesti hyvässä seurassa, hyvän ruoan ja juoman yhdistelmä sekä ammattitaitoinen henkilökunta niin salissa kuin keittiössä. suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 57€ Lisätty: 11.12.2017
Arvosana: 0
Gordon2
28 arvostelua

Palvelu oli aika nuivaa, selvästi kiire painoi. Meidän pöytäämme palvellut nainen oli asiallinen ja piti huolta pöydästämme mutta tiskillä oli eri meininki.
Törkesti ylihinnoiteltu, pienet etanat maksoivat 13,50€ , leipä ei ollut kummoista. Hyvän makuinen annos oli onneksi.
Simpukat 350g / 16,50€ oli todella pettymys, simpukat ylikypsiä, liemi oli kurjaa ja samaa mitään sanomatonta leipää niiden kanssa. Olen antanut monta mahdollisuutta Tuulensuulle ja jokainen kerta on pettymys ruuan suhteen.
Viinillä voin käydä koska juomavalikoima on hyvä ja hämärä huone.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.12.2017
Arvosana: 0
nurmala
1 arvostelu

Pääruoan tulo kesti todella kauan ja tästä syystä emme ehtineet 2 (! ) tunnin pöytävarauksemme aikana tilata jälkiruokaa lainkaan (koska pöytään oli toinen varaus meidän jälkeemme). Lisäksi pääruoka oli lopulta tuotaessa hiukan haaleaa (kaikissa kolmessa annoksessa). Annoimme palautetta tarjoilijalle, joka vain toisteli ettei voi asialle mitään, mutta sanoi kuitenkin olevansa varma, että ruuat eivät olleet "varronneet tiskillä" ja siksi haaleita. Mitään perusteluita hän ei tälle väitteelle antanut. Jäi vähän sellainen fiilis, että koko palautteemme ei tainnut mennä perille. Niin työhönsä kyllästyneeltä tarjoilija vaikutti. Lisäksi tarjoilija perusteli viivästystä sillä, että ravintola on täynnä. Sanoimme, että pääruuan tilausta tehdessämme ravintolassa oli vasta muutama pöytäseurue meidän lisäksemme. Tähän tuli taas vain turhautuneisuutta puhkuva toteamus, että hän ei voi asialle mitään, eikä hän ollut työvuorossa silloin kun ruoka tuotiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 06.12.2017
Arvosana: 0
neerajpant
2 arvostelua

Todella maukasta Nepalilaista ruokaa, isot annokset ja hyvä hinta. . Tosi hyvä palvelu ja mukava paikka!! Suosittelen ehdottomasti!! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2017
Arvosana: 0
Ruokailija123
3 arvostelua

Viihtyisä paikka, ruoka ja juoma on hyvää. Ongelmia jälleen palvelun kanssa. Tarjoilija tuli kysymään ruokatilaustamme pitkän ajan jälkeen, jouduimme tässä kohtaa erikseen pyytämään juomalistaa. Ruoat tulivat, ja kerroin niitä tuovalle henkilölle ettei meiltä oltu edes kysytty juomia vielä, ja hän tokaisi vain työskentelevänsä keittiössä, ja ettei hän hoida tilauksia. Olisi kenties silti voinut huikata tarjoilijalle.. Lopulta tilasimme juomat tiskiltä itse, ettei tarvinnut syödä kuivin suin. Lautasia oltaisiin kyllä sitten tultu keräämään pois liian aikaisin.

Harmillista, viihtyisä paikka mutta palvelu ei koskaan pelaa täysin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 03.12.2017
Arvosana: 0
Woops
1 arvostelu

Puhtaat, tuoreet maut täydellisessä tasapainossa. Viihtyisä ympäristö. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Täydet pisteet!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.11.2017
Arvosana: 0
adlercreutz
1 arvostelu

Lounaalle ei kannata mennä. Olimme odottamassa tunnin, vaikka sanottiin että menee 20min. Meidän jälkeen tulevat saivat kyllä ruokaa. Vasta kysyttäessä että missä safka on, tarjoilija syytti keittiötä huonosta arvioinnista. Hassua että silti kaikki muut sai ruokaa. Otimme pizzat mukaan kun ne saimme lopulta. Niissäkin täytteet väärin. Onneksi tajusivat edes

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.11.2017
Arvosana: 0
lavas
36 arvostelua

Kiva paikka ja hauska yllätys menu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 58€ Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0
switchup
5 arvostelua

Söin Becon hampurilaisen (sen nimi oli oikeasti Becon), joka oli mauton peruspurilainen. Ranskalaiset tarjoiltiin kertakäyttölautaselta grillimausteen ja ketsupin kera. Parhaimmillaan annokset ovat kahden promillen humalassa nautittuna.

Annokset tulivat nopeasti, mistä plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0
Ormolu
11 arvostelua

Mukava ja kotoisa pieni paikka. Alkuillasta kissat olivat melko uneliaita, mutta heräiltyään oikeen kivoja ja leikkisiä, tosin osasta kissoja huomasi että ovat jo hiukan kyllästyneitä jatkuvaan hiplaukseen. Kissat ovat selvästi pääasia täällä. 5€ pääsymaksulla olisi odottanut edullisempia hintoja ja nopeampaa palvelua. Päivän keitto sattui olemaan vegaaninen, muuten en tiedä onko vegaanista suolaista mahdollista saada. Palvelu oli mukavaa mutta hiukan häsläystä, meitä palveli 3 eri tarjoilijaa jotka tulivat kaikki vuoron perään kysymään samoja kysymyksiä. Joku muu ratkaisu kuin pöytiintarjoilu olisi voinut toimia paremmin, en tiedä onko syy kissoissa vai miksi oli päädytty listaratkaisuun. Mikään luksuskahvila Kurnauskis ei kyllä ole. Ruokaa sai odottaa ainakin 30 min. Keitto oli normaalin lautasellisen kokoinen bataattikeitto ja ihan hyvää kotiruokaa, mukaan luvattu "Tampereen paras leipä" oli viipale ihan tavallista marketin paahtoleipää. Levite ei riittänyt koko viipaleelle. Jälkiruoka ('Vegeherkku') oli selvästi (rutikuivaa) valmispaketin suklaakakkua ja Pirkan vegejäätelöpallo ja vadelmakastiketta. Ensimmäinen satsi kahvia oli jääkylmää. Kahvi maksoi yli 3€, mutta sitä sai rajattomasti.
Keitto, jälkiruoka ja kahvi maksoivat yhteensä 20€. En suosittelisi ruokapaikkana, kissojen kanssa seurustelusta kyllä maksaa mielellään sen vitosen ja kahvin hinnan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.11.2017
Arvosana: 0