Uusimmat arvostelut: Tampere

ninsq
14 arvostelua

Olen silloin tällöin ostanut 10 euron sushilajitelma A:n, joka on ollut hintansa väärti. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tilasin tuon annoksen ja tajusin, että koot ovat pienentyneet reilusti! Nigirien päälliset ovat huomattavasti pienempiä, avokadot alle puolet entisestä! Kurkkumakit miniatyyrimaisia. Harmillista, hinta-laatusuhde otti melkoisen osuman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Villetpni
2 arvostelua

Amerikan burgeria tarjoushintaan, burgeri itsessään oli maittava ja nälkä lähti. Normaalihinta burgerille on reilut 15 euroa joka on ehkä vähän liikaa.

Paikan miljöö on mainio ja panimon tuotteita suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Villetpni
2 arvostelua

Käytiin syömässä 10€ tarjous pitat jotka olivat maittavia. Hyvät raaka-aineet ja osittain sellaiset mitä aikaisemmin emme olleet maistaneet. Bataattiranskalaiset omnom! ☺️

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Hippokrates
1 arvostelu

Odotin mielenkiinnolla kokemusta, koska en ollut tanskalaisesa voileipä ravintolassa Suomessa. Tilasin kasvisyöjänä toisen listalla olevasta annoksesta. Lautasella oli paljon kiinankaalisalaattia ilman vinegrettiä. Juustoleipä, joka maistui pussisienikastikkeelta. Olin todella pettynyt ja toivon, että hieman panostettaisiin kasvisruoan tasoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2017
Arvosana: 0
elucca
55 arvostelua

Alkuruoksi söin päivän keiton, joka oli kurpitsakeitto ja pääruoaksi päivän pihvi, joka oli hevosen lihaa. Kurpitsakeitosta pidin todella paljon ja myös sen lisukkeena tarjottu leipä oli erinomaista. Se tärkein, eli pääruoka ei ollut kuitenkaan kummoinen. Siitä tuli mieleen lähinnä huoltoaseman ruokala. Todella mauton ja laiha kokemus. Aijon kuitenkin käydä testaamassa ravintolaa vielä toistamiseen, josko pääruokakin olisi seuraavaksi alkuruoan tasolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2017
Arvosana: 0
Arto80
2 arvostelua

Hyvä ruoka, kookkaat annokset

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.10.2017
Arvosana: 0
Tomi0408
1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka. Tarjoilija olisi voinut kertoa ruuista hieman enemmän. Ehdottomasti suosittelen ja menen myös uudestaan. Kolme ruokalajia maksoi 35€, joten ei ollut kallis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0
Kaupparatsu
24 arvostelua

Poikkesin lounaalla. Hyvää ruokaa ja siisti paikka. Mutta missä kaikki muut olivat? Kello oli puoli kaksitoista ja olin ainoa ruokailija..

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0
Paksoi
624 arvostelua

Kolmisen vuotta sitten ovensa avannut Kattila oli meikäläiselle tuntematon suuruus, kun se valikoitui Tampereen reissun lounasravintolaksi. Tai – kun tarkkoja ollaan – kyse ei ollut lounaasta, vaan lauantaisin klo 12–16 tarjoiltavasta brunnerista (20 €). Brunner on tietysti brunssin ja illallisen (dinner) välimuoto.

Malttamattomina kolkuttelimme muutaman muun nälän turruttaman kanssasielun kanssa bistron ovia. Ovet aukesivat kuitenkin sharpisti klo 12, eikä sekuntiakaan liian aikaisin. Meidät ohjattiin ulko-ovesta oikealle avautuvaan tilaan, jonka totesimme hyvinkin ihastuttavaksi.

Brunneriin kuuluu kolme ruokalajia. Alkuruoaksi eteemme kannettiin lehtikaali-myskikurpitsakeittoa, joka avasi tamperelaisen iltapäivän komeasti. Sen täyteläisen pehmeyden kanssa pystyi kilpailemaan vain sen herkullisuus. Kylkeen tuotiin vastaleivotut sämpylät. Pääruoan sai valita kahdesta vaihtoehdosta, jotka olivat joko pariloitua nieriää, tyrni beurre blanc ja kukkakaaligratiini tai karitsavorshmack, punajuurta, smetanaa ja perunapyrettä. Päädyin nieriään, jonka paistopinta paljastuikin täydelliseksi. Kukkakaaligratiini komppasi fisua hyvin, mutta kastike jäi vaatimattomammaksi.

Jälkiruoaksi tuotiin rättänä ja vuohenjuustojäätelöä. Tarjoilija kertoi minulle tietämättömälle, että rättänä on mustikkakukkoa. Se on siis perinteinen savolainen jälkiruokaherkku, jossa mustikkatäyte on ruistaikinan välissä. No niinpä tietysti, dah. Jälkiruoka paljastui suunmukaiseksi päätökseksi. Korkealaatuisesta menusta jäi erityisesti mieleen herkullinen alkukeitto, jota olisi toivonut saavansa lisää sekä taivaallisen pehmeä vuohenjuustojäätelö.

Kattila jätti itsestään erittäin positiivisen kuvan. Hinta-laatusuhde ainakin brunnerin kohdalla hipoo troposfääriä.

Lisää arvosteluja osoitteessa https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 12.10.2017
Arvosana: 0
Minnamarina
8 arvostelua

Syö Tampere -annokset nautittiin kaverin kanssa. Kymmenen euroa oli pieni summa suhteessa hyvän snitzelin laatuun. Lisukkeena hyvät ranskanperunat, hiukan maustekurkkuja ja kantarellikastiketta sesongin mukaan. Kaveri söi kasvisannoksen ja pääosassa ollut munakoiso oli kuulemma hyvin maustettu. Syö Tampere -punaviini oli hyvää ja kohtuullisen hintaista laatuunsa nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0