Uusimmat arvostelut: Tampere

lertto
1 arvostelu

Kesähelteillä ruoanlaitto ei kiinnostanut ja teki jotain uutta pitseriaa mieli testata, suuntasimme Tammelan pitseriaan.
Paikka oli siisti ja sympaattinen. Kattotuulettimet ja kylmäkaapit hurisivat - perusmeininkiä siis. Meidät otettiin avopuolisoni kanssa erittäin ystävällisesti vastaan ja tilaus sujui nopeasti ja vaivatta, ruokalista oli selkeä.
Ruokaa sai jonkin verran odotella, mutta se oli sen pienen odottelun arvoinen!
Tilasin aurakebabrullan. Pitseriassa käytetyn kebabin tiedot ravintoarvoineen ja lihan alkuperineen oli seinällä luettavissa, erittäin iso peukku siitä! Rullassa oli reilusti kebabia, todennäköisesti oikeaa Aura-juustoa, eikä pötkön kokokaan jättänyt nälkäiseksi - kahteen syöntikertaan meni. Myöskin rullassa käytetty kastike oli mielestäni parempaa mitä yleisimmin Tampereen alueen pitserioissa, oma annokseni oli siis täydellinen positiivinen yllätys! Rullan taikina oli ihanasti paistettu päältä rapsakaksi, ja tuoreus maistui tässäkin.
Avopuolisoni tilasi sisäänleivotun pitsan, joka sai kehuja myös äärettömän paljon. Tuore, maukas taikina päältä rapeaksi paistettuna, tuoreet täytteet ja mukava kotitekoinen meininki vallitsi tässäkin annoksessa.
Kaiken kaikkiaan Tammelan pitseria on tästä lähin meidän go-to-pitseria, erittäin iso suositus! Paras pitseria hinta/laatu-suhteeltaan Tammela-kaleva-keskusta-akselilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.07.2018
Arvosana: 0
Himmeli25
1 arvostelu

Hieno paikka miljöönä. Jalat ei tosin meinanneet mahtua kunnolla pöydän alle. Ruoka oli hyvää ja maukasta, hintaa tosin pyöristettiin hiukan ylöspäin laskussa mikä tuntui erikoiselta. Tilattiin kolmeen henkeen 10 pikkuruokaa. Ruoat olivat maistuvia, mutta yksi annos meinasi jäädä kokonaan pois, siitä oli kysyttävä erikseen tarjoilijalta. Tarjoilu hieman kömpelöä, liekö helteet vaikuttaneet asiaan.. Yhtä annosta jouduimme hiukan arvuuttelemaan kun kokki unohti sen esitellä, mutta se ei haitannut. Erikoisia pikkuruokia, pienet annokset, tulipahan maisteltua! Hyviä makuja mutta en ehkä menisi uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 20.07.2018
Arvosana: 0
Pizzafani
1 arvostelu

Super mehukkaat pizzat. Kana oli yllättävän pehmeää ja maku paikallaan. Aurajuuston aromi ei ollut liian voimakas eikä mieto. Myös todella ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.07.2018
Arvosana: 0
TreRavintola
1 arvostelu

Tänne ei kenenkään pidä mennä ainkaan pitsalle. Huonoin koskaan ravintolasta ostamani pitsa. Myös muilla samanlaisia kokemuksia ettei ollut yhden kerran epäonnistuminen. 15 € euron pitsalta voi jo jotain odottaakin, mutta täydellinen epäonnistuminen, roiskeläpät on parempia. Sinänsä harmi, koska ravintolan sijainti on hyvä ja mahdollisuuksia olisi hyvään ravintolakokemukseen myös viihtyisyyden puolesta, mutta ruoka on todella surkeaa- valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.07.2018
Arvosana: 0
ttiiaa
2 arvostelua

Erittäin hyvä buffet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.07.2018
Arvosana: 0
hasan
1 arvostelu

ok

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.07.2018
Arvosana: 0
MorriKasa
2 arvostelua

Ensiluokkaista sushia mielenkiintoisessa ympäristössä kohtuuhintaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.06.2018
Arvosana: 0
MorriKasa
2 arvostelua

MAILMAN PARASTA SAHI PANEERIA

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.06.2018
Arvosana: 0
Hemmuli
8 arvostelua

Kokemus ei juuri moitteen sijaa jättänyt. Alkupaloiksi tilatut tartar-pihvi ja porsaanposki olivat erinomaisia, samoin pääruoat eli entrecotet lisukkeineen. Pihvien tarjoiluun voisi kuitenkin vielä kiinnittää huomiota, ruoka viileni vähän turhan nopeasti sinänsä kauniilta vadeilta tarjottuna. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 16.06.2018
Arvosana: 0
elucca
59 arvostelua

Teurastajan burgeri oli maistui kamalalta. Lihaa oli paljon, mutta makua ei yhtään. Jotenkin niin halvan eineksen makuinen kuin olla ja voi. Burgerin värit olivat harmaa ja musta. Ranskalaiset ja sipulirenkaat maistuivat vain suolalta.

Paikan sisustus oli kuin ulkomaalisten pizzeriasta, paitsi että hirveämpi. Hämyistä ja havalla tehdyn oloista. Sistustus yhtä mauton kuin ruoka.

Lisäksi paikassa soi kamala juottola-musiikki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 16.06.2018
Arvosana: 0