Uusimmat arvostelut: Tampere

Ruokailijasirkka
2 arvostelua

Elämäni paras kananmuna-alkupala. Sekä tarjoilija, että kokki tekivät loistavaa työtä ja ruoka oli todella herkullista. Aion käydä täällä uudestaan. Ainoastaan pieni ja täynnä ollessaan meluinenkin tila ei ollut ihan mieleeni, vaikka kotoisa olikin. Mutta ehkä tämä kuuluu asiaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0
Ruokailijasirkka
2 arvostelua

Erittäin hyvää fine diningia. Ruokalajit tulivat nopealla syötöllä pöytään, vaikka olimme kiireisenä ystävänpäivän iltana asiakkaina. Kivoja yllätyksiä oli mm. Keittiön tervehdys ja paletinpuhdistaja. Asiakaspalvelijat vaihtelivat, mutta tämäkin sujui jouhevasti. En antanut ruuan laadusta täysiä pisteitä ihan vain siksi, että vertaan joihinkin todella tasokkaisiin fine dining -ravintoloihin, joissa olen aiemmin käynyt. Vaikka täällä ruoassa ei ollut moittimista, päinvastoin, niin ruoka ei ollut kuitenkaan niin tajunnanräjäyttävää kuin se ehkä voisi olla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 66€ Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0
ninsq
15 arvostelua

Mitäänsanomatonta. Tilasin cheese-chili-burgerin 15,20e. Olihan se ihan syötävää, mutta ei mikään makuelämys. Lapsi söi kids burger -aterian 6,90e. Tykkäsi ainakin pahviautosta jossa annos tuli. Eipä siinäkään burgerissa hurraamista, cheddarsiivu oli laitettu kylmänä väliin ja vieläpä keskeltä taittuneena. Ranskikset huonolaatuisia, mustia päitä jne ja punertava mauste ei kovin hyvää. Tilasin chilidipin kylkeen, virhe. Oli pahaa ja jäi syömättä (makeaa). Paikassa ei sinänsä valittamista, loossit mukavia istua. Mutta. Se mikä jäi kunnolla nyppimään on vesilasin hinta 1e/kpl. Kiitos ja hyvästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0
past0ri
54 arvostelua

Aivan mielettömän hyvät ruoat ja palvelu. Helsingistä ei löydy tämän tasoista thairavintolaa. Valitettavasti. Tulemme uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.02.2018
Arvosana: 0
Petepete
1 arvostelu

Tilasimme hippasen hiprakassa ristikkoperunat. Palvelu oli hyvää mutta itse annos melko kehno. Ei paljoa odotettukkaan tämän hintaluokan tuotteesta, mutta suolaa oli valitettavasti aivan liikaa ja tilaamamme valkosipulidippikin oli vain omituisesti sekaan heitetty... noh mutta saatiinpahan ainakin vatsamme täyteen! On se aina mukavaa kun läheltä saa ruokaa. Tullaan toistekkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.01.2018
Arvosana: 0
hoohi
9 arvostelua

sunnuntaina päivän menu, a 25e
alkuun kukkakaalikeitto: ihanan pehmeä maistuva, mutta liian suolainen.
pääruoka: minulla kasvis-pähkinämureke ok
ehkä liikaa maistu joku härkismaku.
miehelläni paisti, siinä hän sai repiä rasvariekaleita pois. uunijuurekset+ kukkakaaligratiini peruskamaa.
jälkiruoka: taatelikakku (muffins joka ei maistunu taatelilta)+ kinuski+ jäätelö aina hyvä.

ravintola on ahdas ja minua paleli

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.01.2018
Arvosana: 0
Kulinaarivaari
1 arvostelu

Kävin syömässä Syö-viikoilla Ohranjyvän perinteisen Puerto Ricon pannun. Maku oli maineensa veroinen eli hyvä.
Ohranjyvän sisustus näyttää pysyneen samanlaisena jo pitkään, ehkä uudesta asti. Turha tyylikästä on vaihtaakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.01.2018
Arvosana: 0
KirsiS
1 arvostelu

Olen tilannut kotiinkuljetuksen monta kertaa: pizzaa, kebabia, salaattia, falafelia. Ruoka tulee aina kuumana perille. Toimitus on nopea. Maku on ihan perus hyvä, kasvikset tuoreita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 28.01.2018
Arvosana: 0
Tursula
7 arvostelua

Tunnelmallinen paikka, ruoka oikein hyvää ja annoskoko kohdillaan. Tarjoilija hieman sähelsi, mutta oli ystävällinen. Otin tarjoilijan suosituksesta pvän ruuan, valittavana oli iso ja pieni vaihtoehto ja pienestäkin tuli vatsa täyteen, myöskin pvänruoan hinta oli edullinen. Alkuruoat, pääruoat ja jaettu jälkiruoka kahdelta ihmiseltä yht.55e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2018
Arvosana: 0
Tursula
7 arvostelua

Ruoka on aikaisemmin ollut oikein hyvää, varsinkin friteeratut kanapallerot ovat olleet todella hyviä. Tänään otimme take awayna kanapalleroita ja kanaa, herkkusieniä ja bambua ja ruoka ei ollut hyvää. Kanapallerot olivat melkein jopa syömäkelvottomia, täysin kuivia ja haisivat oudolta, liha oli huonoa. Hinta oli edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.01.2018
Arvosana: 0