Uusimmat arvostelut: Tampere

1 arvostelu

Perjantai-ilta klo 21, 6 h. Tilasimme pienet iltapalat eli pari kanasalaattia ja loput tilasivat lämpimät voileivät. Odotimme noin tunnin. Yksi meistä kävi kyselemässä keittiössä mikä mättää. Ravintola ei ollut täynnä. Tunnin päästä pöytään tuotiin järjettömän kokoiset toastit. Maku oli ok, mutta annoksen suuruus oli mitoitettu 150-kiloiselle, eli jokaisen lautaselle jäi puolet syömättä. Kanasalaatti ei ollut tilattua Caesar-salaattia, toisen annoksen kana oli palanut mustaksi toiselta puolelta.
Ihmettelimme viivettä. Vastaus: tilaus tuli keittiöön klo 2128 ja saitte sen 10 min myöhässä, jota pahoittelemme. Laatuvalitus (palanut kana) tuotti tuloksen, että annoksessa ei ollut vikaa eikä siitä ollut aihetta saada hyvitystä. Valitus otettiin siis vastaan hyvin tylysti. Ravintola on paikkana viehättävä, mutta leipäannosten koko oli absurdi ja henkilökunta käyttäytyi ikävästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.09.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Löysin karvoja/ hiuksia ruuasta, hoitivat tilanteen huonosti. Tarjosivat uutta ruokaa mutta kuka sieltä sen löydöksen jälkeen olisi halunnut syödä. Ja kun näytin mitä olin löytänyt ruuasta vastaus oli, että ei kellään kyllä ole pitkiä hiuksia siellä. Vaikka hiukset olivat erittäin lyhyitä ja niitä oli muutama. Niin ei ollut kauhean hyvä argumentointi. Hyvittivät vain 15% aterian hinnasta. Palvelu oli aika tympeää. En suosittelisi kenellekään kyseistä ravintolaa. Huono paikka kaikin puolin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.09.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ihana kesänpäätös ravintola viikinsaari ja erityisen hyvä lohikeitto ja siihen tuotiin vielä tuore ja lämmin tummaleipä, lapseni nautiskeli makeaa possua.Annokset olivat erittäin suuret ja ruoka oli kyllä niin hyvää. Jopa Tampereen keskustan ravintoloissa ei saa noin hyvää lohikeittoa !! ja noin ystävällistä palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Erinomainen palvelu, todella hyvä ruoka. Tulen uudestaan varmasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 1
2 arvostelua

Hyvä ruoka ja palvelu, Suositelen rulla kebab ja kebab Iskender

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Kävimme syömässä ruokaa täällä, ja se oli tosi hyvää. Suosittelemme teitä käymään siellä. Palvelu oli myös tosi hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Aikamoinen ryöstö, Huono palvelu ja kebab mautonta. JOS ON JOTAIN ERITYISRUOKAVALIOITA ÄLKÄÄ TODELLAKAAN MENKÖ TÄNNE!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

The worst restaurant I have ever visited. The service was very offensive and they got my order wrong 2 times and when i asked for a refund they refused and they didn't even make me a new order for the same price.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Olen käynyt viisi vuotta tässä paikassa ja ruoka on aina ollut hyvää ja ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

töykeää ja ammattitaidotonta asiakaspalvelua

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.08.2019
Arvosana: 0