Uusimmat arvostelut: Tampere

2 arvostelua

Sisään tullessa tarjoilija oli valpas ja ystävällinen sekä ohjasi mutkattomasti miellyttävään loosiin. Palvelu oli moitteetonta ja kysymyksiin vastattiin kärsivällisesti ja ammattotaitoisesti. Viinisuositukset osuivat nappiin ja niiden esittely seikkaperäinen mielenkiintoisella tavalla. Otimme pääruoka-annokset joihin kuului loistava salaattipöytä sekä juustomaistelu piste joka sopi hyvin jälkiruuaksi. Ruoka oli (kala sekä kasvis) erinomaista ja makuvivahteet jäivät suuhun viipyilemään niin kivasti että oli melkein sääli ottaa jälkiruokaa. Sitten seurasi upea yllätys, ystäväni jälkiruokaa varten tarjoilija toi körryn jossa liekitettiin hänen tarjoilema fantastinen mansikkajälkiruoka.
Kaikin puolin miellyttävä kokemus, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2019
Arvosana: 0
14 arvostelua

Astor on ollut paikallaan Keskustorin laidalla ties kuinka kauan ja kieltäytyy kaikin tavoin uudistumasta. Tämä koskee niin sisustusta kuin ruokalistaakin. Sen vuoksi olen viime vuodet vältellyt paikkaa, koska sama karitsan paahtopaisti ei ikuisesti sytytä. Tiesin kuitenkin paikan pippuripihvin oivalliseksi, joten osasin suositella sitä pihvinhimoiselle seuralaiselle. Astorin suhteen saisi taatusti olla varma siitä, ettei ruuassa olisi turhia kikkailuja. Eikä ollut.

Asiakkaita ravintolassa oli vain kourallinen. Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa. Seuralainen otti alkupalaksi etanoita Roquefort-juustolla, minä tapaslajitelman. Lajitelma oli valikoima leikkeleitä ja juustoja sekä oliiveja, ne olivat oikein hyviä mutta kieltämättä sellainen ’’suoraan pakkauksesta’’ -olo siitä jäi. Lisäksi annoksen päälle oli jostain syystä lisätty kourallinen suolapähkinöitä, jotka eivät makunsa eivätkä syötävyytensä puolesta sopineet annokseen ollenkaan. Seuralaisen etanat olivat hyviä.

Pääruuaksi seuralainen otti valkosipulihärkää, joka oli naudan sisäfileetä kermaisten valkosipuliperunoiden kera. Minä otin pippuripihvin. Perinteistä, konstailematonta, hyvää, ja pihvini kypsyysaste rare oli täydellinen. Pihvin lisukkeena oli tuorejuustotäytteinen uunipottu.

Jälkkäriksi sitten minulle creme brülé ja seuralaiselle suklaakakkua. Oivallisia molemmat.

Tasaista, perinteistä, muuttumatonta,varmaa, ja niin....en tiedä... niin viime vuosisataa? Mutta hyvää, ja hinta-laatusuhde erinomainen. Enää kuitenkaan tuskin tulee mentyä, kyllä tuo on nyt nähty. Ravintola on jymähtänyt tanakasti kasari-ysäriin ja on nyt tehnyt selvääkin selvemmäksi, että siellä se aikoo myös pysyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Food was nice, worst customer service I've experienced. Indian restaurant that serves beef doesn't sound too authentic but I would not combine hockey and finnish pop music with indian food either. Concept is really messed up
Took a long time to get food, forgot to bring our lassi and did not even apologize. We were the only customers present. Coughed as an answer without covering mouth when asking questions.

Ruoka tosiaankin oli ihan hyvää, mutta keski-ikäisen Arvoisan Leidin tarjoama palvelu oli kyllä törkeän huonoa. Arvoisa Leidi puhui puhelimessa n. 5 minuuttia antaen asiakkaiden odotella että hän morjestaisi saatika antaisi listan luettavaksi. Kun antoi listan, hän ei antanut juuri aikaa lukea sitä. Kysyttäessä jotain hän yskäisi kohti suojaamatta suutaan eikä oikeastaan vastannut kysymykseen.

Annokset hieman pieniä verrattuna esim nanda deviin, riisiäkin n. puolet liian vähän.
Kesti n. 30 min saada ruoka vaikka olimme ainoat asiakkaat paikalla. Unohtivat tuoda mangolassit ja eivät edes pyytäneet anteeksi, saatika antaneet mitään alennusta mokansa vuoksi.

Ravintolan konsepti ja asiakaspalvelu on _TÄYSIN_ hukassa. Gosh darn se on intialainen ravintola joka tarjoilee nautaa, soittaa Sannia ja näyttää telkkarissa lätkää ja formulaa.

Kyseinen tila on muutenkin todella hankala ja jos Wanhan Tapin tasoinen firma ei sitä saanut tuottavaksi, tuskin Bombaykään siinä kauaa pysyy.

Ruoka tosiaan oli top 3 tampereen intialaisia ravintoloita kylläkin, ja jos ottaa ruoan takeawayna hintakaan ei ole kalliimpi kuin Nanda devi(uskoisin että kaikki voivat sen allekirjoittaa ehdottomaksi ykköseksi). Jos nepalilaiset lasketaan mukaan sijoitus laskee toki huomattavasti.

En tule asioimaan tässä ravintolassa ennen kuin asiakaspalvelu on parantunut huomattavasti. Sääli että tämä firma tulee kaatumaan pian, sillä olen intialaisen ruoan suuri ystävä ja tämän tasoista ruokaa on hervantaan pitkään odotettu.

Postaan tämän uusiksi koska jostain syystä vaihtoi 19e hinnan 16 euroksi postatessa ensimmäisen kerran.

P.s. Naan kallista tarjottuun määrään suhteessa. Yleensä saa noin tuplamäärän tuolla hinnalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 11.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Take a way laitetaan rasiaan tieskuinka kauan seisoneena noutopöydästä. Ainakin 3 krt näin käynyt friteeratuille kanapalleroille.Kylmiä kun pääsee kotiin.Tänään vielä ostin.Kotona avasin rasian,jossa aivan litteä suilaleiksi leikattu file.Kylmää sekin..Ei ollut palleroa nähnytkään.Jäi nälkäkin.En mene enään ikinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

We had lunch buffet during the weekend with my friends. The dishes are amazingly tasty and nice atmosphere. Strongly recommend to have lunch buffet! They also have student discount. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 25.12.2018
Arvosana: 0
30 arvostelua

Kävin Ohranjyvässä pubivisassa ja samalla ruokailemassa koska lista näytti herkulliselta.

Päädyin tilaamaan Ohranjyvän Puerto Ricon pannun koska annoksen sisältö (kahta eri lihaa, herkkusieniä ja mausteita) kuulosti herkulliselta. Niin päätyi koko muukin seurue paitsi yksi joka otti wieninleikkeen.

Kun annokset saatiin pöytään aloin katumaan päätöstäni. Olisin sittenkin halunnut wieninleikkeen tai jopa pippuripihvin.

Söin kuitenkin sen Puerto Ricon pannun, ja se oli kyllä ihan hyvää. Liha ja herkkusienet olivat maittavia, mutta olisin kaivannut niitä lisää. Seurueen toinen jäsen kehui kastiketta "jumalalliseksi" mutta minun mielestäni se oli vain herkullista.

Kolmas seurueen jäsen otti jälkiruoaksi lettuja, ja hänen mukaansa annos oli hyvän makuinen, mutta liian pieni. Itse en ottanut mitään jälkiruokaa.

Bonusta mukavasta ilmapiiristä, hyvästä olutvalikoimasta ja ystävällisestä henkilökunnasta.

Jos joskus näin ei-manselaisena eksyn Ohranjyvään uudestaan taidan tilata jonkun pihvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 17.12.2018
Arvosana: 0
30 arvostelua

Tampereen rock-henkinen ja burger-painotteinen ravintola.

Koska olimme paikallla talvella, emme edes vaivautuneet terassille vaan menimme suoraan sisätiloihin ruokailemaan.

Ravintolasta saa kuulemma Suomen tulisimman hampurilaisen mutta sitä en uskaltautunut edes kokeilemaan, sen verran muistoja on Helsingin Gringos Locosista.

Sen sijaan otin Pastaller Universe -pastan jossa mainittiin olevan chiliä. No, ei se chili siinä tuntunut lainkaan. Lisäsin mukaan Barbados-chiliä ja Satan's Revenge -chiliä ja vasta sitten alkoi polte tuntumaan.

Toinen seurueen jäsen söi Mastodont-hampurilaisen ja kuulemma piti siitä oikein kovasti.

Oman kokemukseni mukaan ihan mukava ravintola muttei mitenkään erikoinen. Bonusta rock-henkisestä sisustuksesta ja ystävällisestä henkilökunnasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 17.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Käytiin sunnuntaina syömässä listalta annokset ja oltiin todella tyytyväisiä. Palvelu ja ruoka olivat ensiluokkaisia. Hinta myös kohdillaan.

Toivon että hommaavat itselleen isommat tilat paremmalle sijainnilla ja hommaavat muutamaa astetta tunnelmallisemman sisustuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Työpaikkani muutti ja olen sen jälkeen pari kertaa käynyt lounaalla. Riemastuin kun lounaslistalta löytyi myös vegaanivaihtoehto. Ekalla kerralla ruoka oli ihan ookoo, mutta toinen kerta ei vakuuttanut. Annos oli ihan mauton. Salaattipöytä on hyvä ja henkilökunta ystävällistä.
Isoin syy siihen, miksi en mene enää uudelleen on siinä, että vegaanille ei kummallakaan kerralla ollut jälkiruokavaihtoehtoa. Ei siinä mitään - voin kyllä olla ilmankin jälkiruokaa mutta en siinä tapauksessa, että joudun maksamaan vajaasta lounaasta saman hinnan kuin nekin, joille jälkiruoka on annoksen hintaan laskettu.
Teen jatkossa eväät töihin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.12.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tällä hetkellä Tampereen paras intialainen ravintola á la carte -listan annosten perusteella, lounasbuffettia emme ole kokeilleet.

Ravintola ei ole välttämättä kaikkein miellyttävin sisustukseltaan, mutta erinomainen ruoka korvaa puutteet. Ystävällinen palvelu ja monipuolinen muttei liian laaja ruokalista. Kasvissyöjille hyvä valikoima annoksia, kannattaa vaan huomata kääntää lista ympäri.

Ihan täydellisen kokemuksesta tekisi se, jos Bombay hyödyntäisi Intian rikasta leipäperinnettä. Intialaisten ravintoloiden suurkuluttajalta alkaa naan tulla korvista ulos - mikä ei tietenkään ole Bombayn vika.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.12.2018
Arvosana: 0