Uusimmat arvostelut: Tampere

juliamelnikova
1 arvostelu

Ravintola on kyllä hyvä ja erittäin hyvää ruokaa, hieno jälkkäri, mutta se, että on kamalasti asiakkaita, ei pääse kunnolla kulkee, jonotin jtn 20 minuuttia vähintään, että pääsisin pöytään. Ympärillä oli 4 perhettä, jossa oli pieniä lapsia, jotka itki koko ajan vuorollaan, eli itkua sai kuunnella aikas paljon. Ajattelen, että 18 euron buffetilla saisin nyt syödä rauhassa. Kamala meteli ja hyvän ruoan nauttiminen meni hukkaan. Ajattelen, että tämmöisillä ravintoloilla pitäisi olla joku ikäraja, edes 3+, koska ei jaksa kuunnella itkua ja äitejä, jotka ovat vaunujen kanssa koittamassa rauhoittaa sitä lasta.
Muuten oli tosi hyvä palvelu. Kamalassa metelissä henkilökunta on ehtinyt siivota pöydän ja ruoka on ehtinyt tulla ajoissa, jos oli loppunut.
Itse siis antaisin 3/5 vaan sen takia, että oli itkeviä lapsia ja ei päässyt kulkemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.09.2018
Arvosana: 0
Zepietro
1 arvostelu

Lauantai alkuilta, ravintola oli täynnä joten pöytävarausta suosittelen.
Hampurilaiset olivat maistuvia ja annokset isoja. Ranskalaisten kera jopa liiankin tuhti annos.

Vaikka ravintola oli täynnä niin ateriat tulivat kohtuullisessa ajassa. Myös palvelu oli nopeaa ja positiivista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.09.2018
Arvosana: 0
Foodiac
25 arvostelua

Happamia ovat. .
Valittavana joko 4 tai nälkäiselle suositeltu 6 ruokalajin menu, siitä myöhemmin lisää...
Joukko nuoria ammattilaisia keittiössä tekee uusia versioita perinteisistä ruuista tutuilla raaka-aineilla. Suurimmalta osalta hyvin onnistuneesti, mutta esimerkiksi seitin seläke ja härän sydän eivät olisi kaivanneet väkiviinaetikassa uitettuja kaalinlehtiä tai "mummon kurkkuja". Lisäksi kokonaisuuteen kuului hyvin niukasti proteiinia, minkä takia aikaisen illallisen ja myöhäisen nukkumaan menon välissä ehti jo nälkä tulla uudestaan. Juomat: mikä on hyvä etikkaruoka viini? Ehkä toisena juomamenuvaihtoehtona tarjottu olut-menu olisi toiminut paremmin? Talon samppanja ja mielestäni yksinkertaisesti vielä raaka tempranillo olivat viinitarjoilun heikoimmat lenkit. Kalifornialainen täyteläinen ja lähes tammeamaton Chardonnay taas täysosuma.
Kiva paikka, jossa yritetään käydä uudestaan kun menu taas vaihtuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 15.09.2018
Arvosana: 0
dschmidt9489
1 arvostelu

Erittäin hyvä ellei paras burgeri paikka Tampereella! Koskaan ei ole vielä noin hyvää (medium) pihviä ollut burgerin välissä ja muutenkin mehukas ja maistuva setti.
Ystävä suositteli ottamaan bataattiranskalaiset ja ne olivat huiput, tosi rapeat ja sopivasti maustetut. Tarjoilija oli rento, hauska ja ammattimainen sekä ravintolan miljöö muutenkin mukava.
Kaiken kaikkiaan jäi kyllä hyvä mieli käynnistä ja varmasti menen uudestaan lähitulevaisuudessa! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.09.2018
Arvosana: 0
Arppa
1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää, varmaan parasta mitä Hervannasta saa. Porsaanleike oli erittäin hyvää sekä ruisleipä oli myös todella hyvää. Keittiöhenkilökunta olivat iloisia sekä sain ruokani nopeasti. Suosittelen tätä kaikille, vaikka aika piilossa onkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 13.09.2018
Arvosana: 0
Malbec
1 arvostelu

Seitsemän hengen seurue ja kaikki saivat mieleistään. Todella hyvä kokemus, ekstra pisteet lämpökynttilöillä toimivat tarjoiluastiat jotka pitivät pääruuat lämpiminä pöydällä. Hyvin rajoitettu viinivalikoima mutta tässäkin plussaa ihan juotavalle 20e/pullo ranskalaiselle. What not to like.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 07.09.2018
Arvosana: 0
J-N
1 arvostelu

Astelin tyhjään ravintolaan. Sain pizzan 40 minuutin päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.09.2018
Arvosana: 0
Vin
1 arvostelu

TLDR; Lounaana oletettavasti erinomainen, à la carte hinnat yläkanttiin.

Söin à la carte annoksen sekä naania. Annokseen kuului vain kastike ja riisi. Naan ja raitha mitä tavallisesti tulee intialaisessa mukana on erikseen 2e ja 2,5e vastaavasti. Salaattia ei ollut lisukelistalla mutta varmaankin saisi pyytämällä. Vesi oli mallia hanasta, ei kylmää, mutta ei sentään maksanut extraa.

Taustalla soi sekoitus Cheekiä muiden samankaltaisten kanssa sekä jotain Intialaista poppiakin. Pelkkä Intialainen olisi iskenyt paremmin mutta makunsa kullakin. Palvelu oli ystävällistä.

Naan oli annoksen paras osa. Riisi ja kastike olivat hieman parempaa kuin mitä tavallisesti lounaalta löytää. Lounasta mainostettiin 9,90e ja mikäli siihen kuuluu ruoka naanin, raithan ym. kera niin sitä tulen varmasti hyödyntämään useamminkin. Pelkään pahoin että à la cartena ei näillä hinnoilla Hervanta armahda ja käy kuin Wanhalle Tapille. Toivottavasti pysyy pystyssä, Intialaista on tänne odotettu!

PS. Myöhäinen lounas klo 17 - 19 tai jokin hyvä takeaway paketti isommalle porukalle voisi olla kova veto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 30.08.2018
Arvosana: 0
Alia1
1 arvostelu

Pöydät likaiset, kanafilee huonosti kypsytetty, ranskalaiset maistuivat vanhalta. Ei oo hyvää ruoka ja on hieman ylihinnoiteiltu.
Omenamakuinen virvoitusjuoma oli kyllä kuitenkin hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.08.2018
Arvosana: 0
peba
34 arvostelua
C

Erinomainen illallinen, mainio palvelu.

Fine dining ravintoloissa käy helposti niin, että alkupalat ja jälkiruoat ovat ihania, mutta itse pihvi, tarinan pääosan esittäjä, jää vaisuksi. C:ssä näin ei käynyt. Kolmen ruokalajin erikoistarjoukseen kuului lukematon määrä keittiön yllätyksiä ja pääruokana tarjoiltu vasikka ja ragu oli vallan mainiota.

Viinipaketin viinit olivat vähän vaisuja. Jos pidät viinistä, pyydä ehdotusta parmmasta paketista, sillä meille ehdotettu paketti oli todella halpa, muttei päässyt keittiön tasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 19.08.2018
Arvosana: 0