Köket är öppet

Jankan Wanha Grilli

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (21)

Olen käynyt useasti ja aina saanut hyvää ruokaa, mutta on kaksi käyntiä jotka on jäänyt ikävästi mieleen.
Näistä ensimmäisellä kerralla menin 21.45 grillille tilaamaan ruokaa ja seinällä oli lappu että tilaathan ennen 21.45. Kysyin kohteliaasti myyjältä että onko enää mahdollista tilata, hän vastasi töykeään äänensävyyn: "Kyllä tällä kertaa mutta pidä huoli että olet ajoissa ensi kerralla!"
Toisella kerralla pyysin lounasleimalappua johon saa aina yhden lounaan ostaessaan leiman ja kymmenes lounas on ilmainen, tämä sama myyjä oli nyt siis myyjänä. "Hän vastasi vain, haluatko sen välttämättä nyt kun minulla olisi vähän kiire?" Minkälaista asiakaspalvelua tämä oikein on, lapun ojentamisessa ei pitäisi kahta sekuntia kauempaa mennä. Eli, summauksena, ruoat ovat todella hyviä mutta tämä kyseinen henkilö usein pilaa koko kokemuksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Makkaraperunoissa oli oikein mukavat maut ja annoskoko oli juuri passeli! Opiskelijana sai vielä vähän alennusta niin jes. Palvelu oli myös hyvää. Annos tuli nopeasti sekä työntekijä oli ystävällinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 63€ Tillagt: 05.11.2015
Betyg: -1

jos käriste makkara on kylmä sisältä niin se on minun viimeinen makkara siltä grilliltä. Ei se niin vaikea ammatti ole myydä ja tehdä grillimuonaa jos vain haluaa,

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 14.10.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Rento palvelu, erinomainen hampurilainen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 10.07.2015
Betyg: -1

Mahtava grilli! Makkaraperunat on isot ja hintalaatu suhde on kohdillaan. Kaikki mausteet ovat erittäin hyviä ja mainiosti aseteltu suosittelen lämpimästi kaikille :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 01.05.2014
Betyg: -1

Aivan loistavaa ja iloista asiakaspalvelua. Ruuat parhaimmasta päästä, annokset ovat mielettömän kokoiset ja hinta-laatu suhde on kohdillaan :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 04.09.2013
Betyg: -1

palvelu alaarvoista. Ruoka palanutta ja mausteista laitettu kaikki mitkä pyysin jättämään pois :( En mene toista kertaa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.07.2013
Betyg: 0

Lihapiirakka rapea ja iso, maku OK.
Makkaraperunat aika surkea ilmestys; ketsuppia ja sinappia liian pieni köntti ja laatu huono, voisi ne levittää koko ranskalaisten päälle. Majoneesi huonoa ja sekin voisi olla koko annoksen päällä. Salaatti epämääräistä ja aivan liian vähän. Makkara ok, ranskalaiset olisivat voineet säväyttää vähän enemmän toisin sanoen esimerkiksi lisää mausteita. Porista ottamaan vähän mallia miten tehdään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 12.06.2013
Betyg: 0

Makkaraperunat olivat palaneita ja melko mauttomia. Hampurilainen oli saatu myös melko mauttomaksi, kyllä on ikävä ihan oikeita Wanhan ajan grillikioskeja., joissa sinappikin oli itsetehtyä ja maistui..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 0

Aivan loistavaa perinteistä kikkariruokaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.01.2013
Betyg: -1

Läge

Alasniitynkatu 34, 33560 Tampere - Route
050 43 84 411