Mauge

2 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Jankan Wanha Grilli

Olen käynyt useasti ja aina saanut hyvää ruokaa, mutta on kaksi käyntiä jotka on jäänyt ikävästi mieleen.
Näistä ensimmäisellä kerralla menin 21.45 grillille tilaamaan ruokaa ja seinällä oli lappu että tilaathan ennen 21.45. Kysyin kohteliaasti myyjältä että onko enää mahdollista tilata, hän vastasi töykeään äänensävyyn: "Kyllä tällä kertaa mutta pidä huoli että olet ajoissa ensi kerralla!"
Toisella kerralla pyysin lounasleimalappua johon saa aina yhden lounaan ostaessaan leiman ja kymmenes lounas on ilmainen, tämä sama myyjä oli nyt siis myyjänä. "Hän vastasi vain, haluatko sen välttämättä nyt kun minulla olisi vähän kiire?" Minkälaista asiakaspalvelua tämä oikein on, lapun ojentamisessa ei pitäisi kahta sekuntia kauempaa mennä. Eli, summauksena, ruoat ovat todella hyviä mutta tämä kyseinen henkilö usein pilaa koko kokemuksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.03.2016
Betyg: -1

Restaurant: Jankan Wanha Grilli

Ruoka on hyvää grilliruokaa, mutta myyjän käytös oli töykeää. Kysyin saako vielä grillistä ruokaa, kun ikkunan lapussa luki, että keittiö menee kiinni 21.45 ja kello oli sillä hetkellä 21.45. Vastaukseksi sain että: "Kyllä nyt tämän kerran saat mutta hoida ensi kerralla että olet ajoissa paikalla." Olin ennen kymmentä ruoka kourassa ulos Jankan Grilliltä, missä en tule enää koskaan asioimaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.01.2015
Betyg: -2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites