Ravintolan omistajat

Löysin ravintolani sivuillanne! Miten pääsen muuttamaan tietoni?

Ensin rekisteröidy palveluun. Sen jälkeen käy taas ravintolasi sivulla, ja klikkaa pudotusvalikosta löytyvää "Tämä on minun ravintolani" -linkkiä. Syötä ravintolan Y-tunnus. Tämän jälkeen voit milloin vaan kirjautua sisään tunnuksellasi, ja muokata ravintolasi tiedot klikkaamalla pudotusvalikon "Muokkaa tietoja" -linkkiä.

Paljonko tämä palvelu maksaa?

Palvelu on täysin ilmainen. Tämä on mahdollista siksi, koska sivulla olevat mainokset tukevat toimintaamme, ja ylläpitokulut pysyvät matalina kun annamme teille työkalut omien tietojen päivittämiseen.

Tarjoamme ravintoloille myös lisäpalveluita, jotka parantavat ravintolan näkyvyyttä palvelussa, helpottavat tietojen ylläpitoa ja tuovat lisää asiakkaita. Näistä saat lisätietoa osoitteesta info@eat.fi

Voitteko päivittää ravintolatietoni?

Voitte päivittää tiedot itse yksinkertaisilla päivitystyökaluilla täysin ilmaiseksi. Opastamme mielellään niiden käytössä, jos ongemia ilmenee.

Jos ette itse ehdi päivittää tietoja, tarjoamme teille lisäpalvelun tietojen päivittämiseen. Kysy lisää: info@eat.fi

Voiko saman tunnuksen alla olla monta ravintolaa?

Ehdottomasti. Päivitys on helpompaa, kun ei tarvitse kirjautua erikseen sisään jokaisen ravintolan takia. Jos kuulut johonkin ravintolaryhmään, kannattaa ensin tarkistaa, ovatko ne jo jonkun tunnuksen alla ottamalla meihin yhteyttä.

Miten saan yhteyden ylläpitoon?

Tavoitat ylläpidon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@eat.fi. Jos asiasi koskee ravintolan markkinointia, ota yhteys Kim Koistiseen, 044 581 9001, kim@city.fi

Unohdimmeko jotain

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä palautelomakkeella.