Opens at 11:00

Ravintola Myllärit

family restaurant
Rating 4 / 5

Myllärit is a traditional lunch & à la carte restaurant that specifies in classic Finnish cuisine.

Experience the old mill's atmosphere of the 20th century - next to Tullintori in Tampere, only a stone's throw away from Tampere Hall.


Reviews (37)

Itsekin vihdoin eksyin Mylläreihin myös herkkubuffet-päivänä (kk. vika perjantai) ja oma kokemukseni oli kyllä aika erilainen kuin Shanzay:n. Possunpaistia, lihapullia, kana-tacoja ja kahta pizzaa - kaikki ruuat olivat vähintäänkin kohtalaisen hyviä. Salaattipuoli nyt kieltämättä jää jälkeen parhaista lounaspaikkojen salaateista (kuten Hullu poro), mutta en sitäkään ankeaksi nimittäisi. Ja kaikki kolme jälkiruokaa ihan maistuvia. Ehkä pahin puute mielestäni oli kotikaljan poissaolo, se jotenkin kuuluisi suomalaiseen kotiruokalounaaseen, varsinkin "herkku"-sellaiseen.

Toki tuolla on tullut käytyä myös normi-lounaalla jokusen kerran ja keskimäärin nekin ovat olleet ok. Jonkinasteista vaihtelua maistuvuudessa on, pari kertaa ollaan oltu vähän pettyneitä ruokaan, mutta kyllä mielestäni Myllärit keskimäärin on lounaspaikkana keskitason yläpuolella.

Pahimpaan ruuhka-aikaan pöydistä ei meinaa löytyä tilaa, voi joutua kantamaan lautasensa alakerran tiloihin, mikä yleensä hieman harmittaa, mutta kai se olisi lian hankalaa kattaa toista noutopöytää alakertaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söimme pippuripihvit jotka olivat kypsyydeltään täydelliset ja ruoka oli erinoimaista. Annokset vähän pienehköt. Paikan oma leipä oli erinoimaista. Palvelusta täytyy erikseen mainita että mahtavalla tasolla!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 22.08.2015
Rating: 0

Vein perheeni (vanhempani ja sisarukseni) lounaalle viime viikon perjantaina. Myllärit mainostivat, että joka kuun perjantaina on tarjolla herkkubuffet ja erilaisia jälkiruokia. Ruokalajeja ei mainittu missään, enkä ihmetellyt tätä asiaa kun näin mitä oli tarjolla. Salaattipöydän antimet olivat varsin ankeita (mm. hieman jäisiä paprikasuikaleita). Pääruoaksi oli tarjolla hyvin suolaisia ja rasvaisia friteerattuja broilerinfileitä sekä perunoita, nachoja (joissa ilmeisesti oli jossain kohtaa ollut jauhelihaa?!), jonkuntyyppistä pizzaa sekä vetistä porkkanakeittoa. Jälkiruokapöydässä ei odottanutkaan herkulliset jälkiruoat vaan jostain pussitavarasta tehty minttusuklaavaahto (mautonta), edellisen päivän rahkapiirakka (palanut reunoista) sekä porkkanapiirakka (jossa ei myöskään ollut kehumista). Jos olisin nähnyt ruokalistan/ruoat ennen kuin olin maksanut en olisi ravintolaan jäänyt. Sain kyllä hävetä valitsemaani lounaspaikkaa, enkä aio enää uudestaan lounaalle kyseiseen paikkaan mennä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.07.2015
Rating: -1

Perusvarma lounaspaikka. Lounasruoat ovat kyllä arkipäiväistyneet viime aikoina, sillä ennen Mylläreissä oli sattumanvaraisia todella gourmet-maistiaisia myös lounasaikaan. Jälkkäri kuuluu samaan pakettiin ja se on aina hyvä, vaikka lounas olisi heikompi. Hinta kyllä alkaa olla yläkantissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.06.2015
Rating: 1

Olen tosi pettynyt, lähetin ravintolaan kirjeen mudossa palautetta jo kolme viikkoa sitten enkä vieläkään ole saanut mitään palautetta kirjeeestä!!!! Ruoka kuitenkin erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 100€ Added: 14.03.2015
Rating: -1

Pippuripihvi suli suussa, mausteita riittävästi. palvelu loistava. tulemme uudestaan ja asumme sentään kahden tunnin ajomatkan päässä !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.03.2015
Rating: -1

Päääruuan ja jälkkärin jälkeen ei kyllä kylläinen olo ollut. Maut olivat kyllä kohdallaan. Leipä kuivahtanutta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2015
Rating: -1

Loistava isänpäivän menu ja mukava tunnelma

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 10.11.2014
Rating: 0

Riistaviikkojen lauantaina 9 -hengen seurueemme natti erittäin paljon kokonaisuudesta. Täydellinen ruoka höstettynä hyvällä palvelulla ja miljööllä.

Yksi Tampereeen parhaista!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2014
Rating: 0

Illallinen riistaviikkojen listalta. Ruoka oli hyvää, maut kohdallaan. Tämä paikka on edelleen kartalla!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 17.10.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere - Route
020 7739 444
http://www.myllarit.fi