Kitchen is open

Ravintola Myllärit

family restaurant
Rating 1.8 / 5

Myllärit is a traditional lunch & à la carte restaurant that specifies in classic Finnish cuisine.

Experience the old mill's atmosphere of the 20th century - next to Tullintori in Tampere, only a stone's throw away from Tampere Hall.


Reviews (40)

Syö10 visit - had to try the fish& chips and although the fish was perfect and crispy the mashed peas were awesome the chips was so salty it totally ruined the whole meal ... not to mention the remoulade which was a disgrace to the chef... very sad experience as I’ve been telling my Husband how great the Myllärit restaurant is...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.01.2020
Rating: 0

Valitsimme ensimmäiseksi ravintolaksi Syö10€ - kampanja 25. 1-7.2.2019 Ravintola Myllärit. Tilasin Lohisalaatin. Lohi oli kuivaksi paistettu kopukka.

Listalla luki:Lohisalaatti: matalalla lämmöllä hellästi kypsennettyä lohta, marinoituja kasviksia, graavattua keltuaista, pikkelöityä kurkkua ja balsamicokastiketta salaattipedillä.

Annoksessa piti olla marinoituja kasviksia, missähän ne mahtoivat olla?Lohen alla oli erilaisia ituja, papuja, kuivaa salaattia. Ituja ei ollut mainittu annoksessa olevan. Olivat kitkeriä. Annos oli todella pettymys. Ei lainkaan sitä mitä, kuvauksen perusteella luulin saavani.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Puhtaat, tuoreet maut täydellisessä tasapainossa. Viihtyisä ympäristö. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Täydet pisteet!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.11.2017
Rating: 0

Itsekin vihdoin eksyin Mylläreihin myös herkkubuffet-päivänä (kk. vika perjantai) ja oma kokemukseni oli kyllä aika erilainen kuin Shanzay:n. Possunpaistia, lihapullia, kana-tacoja ja kahta pizzaa - kaikki ruuat olivat vähintäänkin kohtalaisen hyviä. Salaattipuoli nyt kieltämättä jää jälkeen parhaista lounaspaikkojen salaateista (kuten Hullu poro), mutta en sitäkään ankeaksi nimittäisi. Ja kaikki kolme jälkiruokaa ihan maistuvia. Ehkä pahin puute mielestäni oli kotikaljan poissaolo, se jotenkin kuuluisi suomalaiseen kotiruokalounaaseen, varsinkin "herkku"-sellaiseen.

Toki tuolla on tullut käytyä myös normi-lounaalla jokusen kerran ja keskimäärin nekin ovat olleet ok. Jonkinasteista vaihtelua maistuvuudessa on, pari kertaa ollaan oltu vähän pettyneitä ruokaan, mutta kyllä mielestäni Myllärit keskimäärin on lounaspaikkana keskitason yläpuolella.

Pahimpaan ruuhka-aikaan pöydistä ei meinaa löytyä tilaa, voi joutua kantamaan lautasensa alakerran tiloihin, mikä yleensä hieman harmittaa, mutta kai se olisi lian hankalaa kattaa toista noutopöytää alakertaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.10.2015
Rating: 0

Söimme pippuripihvit jotka olivat kypsyydeltään täydelliset ja ruoka oli erinoimaista. Annokset vähän pienehköt. Paikan oma leipä oli erinoimaista. Palvelusta täytyy erikseen mainita että mahtavalla tasolla!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 22.08.2015
Rating: 0

Vein perheeni (vanhempani ja sisarukseni) lounaalle viime viikon perjantaina. Myllärit mainostivat, että joka kuun perjantaina on tarjolla herkkubuffet ja erilaisia jälkiruokia. Ruokalajeja ei mainittu missään, enkä ihmetellyt tätä asiaa kun näin mitä oli tarjolla. Salaattipöydän antimet olivat varsin ankeita (mm. hieman jäisiä paprikasuikaleita). Pääruoaksi oli tarjolla hyvin suolaisia ja rasvaisia friteerattuja broilerinfileitä sekä perunoita, nachoja (joissa ilmeisesti oli jossain kohtaa ollut jauhelihaa?!), jonkuntyyppistä pizzaa sekä vetistä porkkanakeittoa. Jälkiruokapöydässä ei odottanutkaan herkulliset jälkiruoat vaan jostain pussitavarasta tehty minttusuklaavaahto (mautonta), edellisen päivän rahkapiirakka (palanut reunoista) sekä porkkanapiirakka (jossa ei myöskään ollut kehumista). Jos olisin nähnyt ruokalistan/ruoat ennen kuin olin maksanut en olisi ravintolaan jäänyt. Sain kyllä hävetä valitsemaani lounaspaikkaa, enkä aio enää uudestaan lounaalle kyseiseen paikkaan mennä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.07.2015
Rating: -1

Perusvarma lounaspaikka. Lounasruoat ovat kyllä arkipäiväistyneet viime aikoina, sillä ennen Mylläreissä oli sattumanvaraisia todella gourmet-maistiaisia myös lounasaikaan. Jälkkäri kuuluu samaan pakettiin ja se on aina hyvä, vaikka lounas olisi heikompi. Hinta kyllä alkaa olla yläkantissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.06.2015
Rating: 1

Olen tosi pettynyt, lähetin ravintolaan kirjeen mudossa palautetta jo kolme viikkoa sitten enkä vieläkään ole saanut mitään palautetta kirjeeestä!!!! Ruoka kuitenkin erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 100€ Added: 14.03.2015
Rating: -3

Pippuripihvi suli suussa, mausteita riittävästi. palvelu loistava. tulemme uudestaan ja asumme sentään kahden tunnin ajomatkan päässä !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.03.2015
Rating: -2

Päääruuan ja jälkkärin jälkeen ei kyllä kylläinen olo ollut. Maut olivat kyllä kohdallaan. Leipä kuivahtanutta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere - Route
020 7739 444
http://www.myllarit.fi

Options