makinenmt

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Classic Pizza Tampereen kylpylä italian, pizza

Todella loistavat pizzat. Pohja on ohut ja rapea, ei lainkaan pullamainen. Täytteet monipuoliset ja kauniisti asetellut. Täytteissä on meidän perheelle sopivia erikoisempia vaihtehtoja ja kuitenkin harmonisina makukokonaisuuksina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 11.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalese

Oikein mukava ja Nepalilainen, ei mikään yleis itämainen paikka.

Olimme lounaalla ja ruoat olivat herkullisia ja sopivan mausteisia. Lautaset ensin ihmetyttivät, mutta ne olivat mukava yksityiskohta.

Palvelu oli nopeaa ja erittäin ystävällistä, rioka vain on niin hyvää, että lounasta ei ehdi nauttia normaalin lounasajan puitteissa, pöytään se kyllä tulee nopeasti.

Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.09.2015
Rating: 1

Restaurant: Dabbal

Erittäin positiivinen hotelliravintola. Olimme vaimoni kanssatäällä syömässä tiistai-iltana. Piti mennä jo par viikkoa sitten, mutta lista ei vaikuttanut kovin kiehtovalta.

Aluksi keittiöstä tuli tervehdyksenä pienet keitot heidän itse tekemiensä leipien kanssa ja maku oli herkulinen.

Alkuruokana söimme Inarijärven siikaa ja piparjuurta. Kala oli loistavaa, samaten piparjuuritahna, mäti oli tuoretta ja maukasta, kaikin puolin onnistunut.

Pääruokana söimme poronpotkaa ja palsternakkaa, sekä Inarijärven rautua ja kukkakaalia.

Liharuokia emme yleensä ravintolassa syö, mutta poro oli ehdottoman mureaa ja maukasta, puikulaperunapyree samettista, samaten palsternakka ja muut lisukkeeet. Toinen pääruokamme siika olisi voinut olla hieman lyhyemmän aikaa pannulla, mutta sen maku oli kuitenkin hyvä. Paahdettua kukkakaalia löytyi lautaselta 10 cent kolikon kokoinen pala, lieneekö ollut loppu, kun oli korvattu fenkolilla. Kuningasrapukastike oli myös maukas.

Jälkiruoaksi otimme kuusenkerkkää ja sitruunaa. Kuusenkerkkäsiirappi oli herkullista, creme brule suussa sulavaa ja jäätelössä sopiva kuusenkerkkäisyys.

Tarjoilija oli ystävällinen, mutta vesikannu ei meinannut täyttyä automaattisesti. Uskallan suositella kuitenkin, ruoka on hyvä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 29.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Semafori

Yllätys, yllätys, mutta positiivinen. Kaverini vei minut puoliväkisin tänne syömään, kun lupasi maksaa annoksen. Omat muistoni monen vuoden takaa, kun eivät houkutelleet.

Mutta ruoka olikin hyvää. Salaatteja on valittavaksi riittävästi ja hyvin monipuolisia. Pääruokia myös oli monenlaista, vaikka hyvin tavallisia, mutta maistuvia.

Kyllä täällä kannattaa silloin tälläin lounaalla poieta, vaikka useamminkin :-)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.10.2015
Rating: 1

Restaurant: Tivoli Smörrebröd & Öl danish

Ei kiireiselle lounasaikaan. Tilasin kylmän kanaleivän, joka oli yksi päivän annoksista, kun ajattelin, että se tulee nopeasti.

leipä oli kelvollinen, mutta hieman mauton. Annokset olivat melko kalliitta niiden sisältöön nähden. Ravintola kun ei millään tavalla ole hieneon oloinen, eivätkä annoksetkaan kovin viimeisteltyjä.

Täällä näköjään kannattaa poiketa viiden vuoden välein, niin ei pety liian usein. Väkeä kuitenkin riittää, joten ehkä itsellä on liian korkeat odotukset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Zeytuun

Positiivinen kokemus. Söimme Meze Lebanonin ja Halloumin. Tänne pitää tulla uudelleen, sillä jäi vielä monta maisteltavaa.

Raaka-aineet olivat maukkaita ja tabouleh oikein hyvää. Mikään ainesosa ei olut heikko, vaan kokonaisuudet olivat maistuvia.

Sisustus oli hieman halvalla thdyn näköinen, mutta looginen. Näin syksyllä avoimen oven lähellä on viileähkö syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.09.2015
Rating: 1

Restaurant: Coriander Restaurant & Bar indian

Hyvä lounaspaikka. Kävimme vaimoni kanssa ja molemmat pitivät. Neljä pääruokaa olivat kaikki erilasia ja kaksi niistä oli kasvista. Papumuhennos oli hyvä, samoin kaalumuhennos mauksata. Kaksi muuta oli kanaruokia ja oikein kelvollisia.

Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja paisoivat vielä lisää Naan-leipää, joka oli loistavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Bistro Kynsilaukka european

Poikkesimme lauantai-iltana syömässä lukematta näitä arvosteluja ennakkoon ja paikka yllätti positiivisesti. Miljöö on oikein upea ja viihtyisä. Ruokalista on uhkaavan pizzapitoinen, mutta alkuruoat olivat hintansa veroisia, jopa herkullisia. Maistelimme Brie-crostinia, uunipaahdettua brietä, sekä etanoita, etanat oli näistä vaisuin esitys, mutta ok. Pääruoat olivat maistuvia, kalalautasella oli haukea, joka oli maukas, ohratossa olisi voinut olla yrttejä enemmänkin, mutta hernepyre oli oikein maistuva. Kukkopata oli myös hyvää, etenkin oluessa pehmenneet juurekset. Emme yleensä näitä patoja ravintolasa syö, mutta uskallan suositella. Suklaakakku ja uunijäätelö jälkiruokina olivat ihan maistuvat. Suklaakakku nyt on mielikuvitukseton ja takuuvarma aina, mutta uunijäätelö oli oikein positivinen kokemus. Tarjoilija huomioi meidät hyvin eikä pitkiä odotusaikoja ollut. Tosin varmistelimme itse ruokien tahdistuksen tilaamalla niitä vähitellen pöytään. Lista on kuulemma muuttumassa, joten menemme kyllä testaamaan sen uudemmankin version.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Myllärit family restaurant

Perusvarma lounaspaikka. Lounasruoat ovat kyllä arkipäiväistyneet viime aikoina, sillä ennen Mylläreissä oli sattumanvaraisia todella gourmet-maistiaisia myös lounasaikaan. Jälkkäri kuuluu samaan pakettiin ja se on aina hyvä, vaikka lounas olisi heikompi. Hinta kyllä alkaa olla yläkantissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.06.2015
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites