Stängd

Ravintola Semafori

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (14)

Eipä uskoisi, mutta Semaforissa on varsin kelvollinen lounasbuffa! Ronskin äijämäistä mättöä, lounastajina haalariväkeä ja VR:n ukkoja. Ruuhkaan saa tosiaan lounasaikana varautua ja pöytä on joskus hieman räjähtänyt, ymmärrettävästi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 0

Yllätys, yllätys, mutta positiivinen. Kaverini vei minut puoliväkisin tänne syömään, kun lupasi maksaa annoksen. Omat muistoni monen vuoden takaa, kun eivät houkutelleet.

Mutta ruoka olikin hyvää. Salaatteja on valittavaksi riittävästi ja hyvin monipuolisia. Pääruokia myös oli monenlaista, vaikka hyvin tavallisia, mutta maistuvia.

Kyllä täällä kannattaa silloin tälläin lounaalla poieta, vaikka useamminkin :-)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Verrattain mautonta ruokaa, jota lounasajan puolivälissäkin oli enää hyvin vähän jäljellä. Salaatit olivat etenkin näin kesäaikana huolestuttavan lämpimiä. Tarjoilijan käytös asiasta kysyttäessä ei ollut asiakasta arvostavaa. En voi siis minäkään suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.08.2014
Betyg: -1

Suurin osa salaattipöydän tarjonnasta oli nuutunutta tai loppu sekä epäsiistin näköistä, muutenkin ruokaa oli vähän jäljellä eikä lounaspöytää täydennetty tai siistitty tarkastamisenkaan jälkeen. Salaatit olivat liian lämpimiä, etenkin kun tarjolla oli katkarapusalaattia. Lisäksi missään ei ilmoitettu paljonko tavallinen lounas maksaa, vain keittolounaan hinta. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.06.2014
Betyg: 0

En allekirjoita joitakin arvosteluja lainkaan, sillä Semaforilla on aina hyvä ruoka, palvelun taso erittäin hyvä ja ystävällinen. Ruuhka aikaan on täysin ymmärrettävää, ettei siellä keittiössä mitään supermiehiä ja taikureita ole töissä. Semaforille joskus myös ominaista, että jonkin tarjottavan loppuessa tuodaan jotain muuta tilalle valmistuksen ajaksi. En menisi moittimaan millään tapaa, suosittelen kaikille!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 17.04.2014
Betyg: -1

Kävimme lounaalla juuri kiireisimpään aikaan. Paikka oli todella täynnä mutta ystävällinen tarjoilija etsi meille vapaan pöydän. Ruoka oli hyvää, perus kotiruokaa, maistuvaa. Välimeren ruoat olivat aivan ihania, erityisesti juustolla (?) täytetyt rapeat "tikut" Pizza ja siivet kiva lisä lounaalle. Suosittelen käymään, ruoka ja palvelu hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 05.02.2014
Betyg: 2

Tulimme ravintolaan noin puoli kolmelta, emme ehtineet syödä vatsojamme täyteen kun jo ruuat ja juomat alkoivat loppua. Juotavaa piti käydä moneen kertaan pyytämässä ja sitä laitettiin tarjolle hyvin vähän kerralla. Lopulta saimme pöytään kannun vettä, jota piti käydä vähän väliä täyttämässä. Ruuat loppuivat kesken, ensin kasvislasagne (suurin osa porukastamme oli kasvissyöjiä) sitten kasvispizza jota sai vain yhden lisää, lopulta myös jälkiruokakiisseli loppui. Kaikkea pyysimme lisää. Lounas laitettiin kiinni huomattavasti ennen klo 18. Omituista. Ruoka oli kyllä hyvää, ei siinä valittamista. Henkilökunta vaikutti ihan ystävälliseltä vaikka palvelu olikin vähän niin ja näin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.01.2014
Betyg: 0

Todella yllättävän hyvä kokemus! Lounaspöytä todella runsas, salaattipöydässä paljon vaihtoehtoja ja keitot sekä pääruoat todella hyviä! Remontin jälkeen tosi viihtyisä paikka. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 85€ Tillagt: 01.11.2013
Betyg: -1

Yllättävän hyvä ruokakokemus! Keitot ovat olleet oikein maistuvia, pizzapalat sopivia lounaan ohelle, pääruoka ja salaattipöytä perinteistä ja riittävää. Jälkiruoka rahka/kiisseli tyylistä keksin tai suklaan sijaan. Suosittelen kokeilemaan ainakin omiin kokemuksiin perustuen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 24.09.2013
Betyg: 0

tarjoilu ala arvoista tarjoilia töykeä vihamielinen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.02.2013
Betyg: -4

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Rautatienkatu 25, 33100 Tampere - Route
03-2224402
http://www.semafori.fi