Nonono

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Bai Wei kiinalainen

Kävin hakemassa kaksi annosta mukaan. Puolisolle kanaa, bambua ja sieniä ja itselle kasvisannos jossa oli mm munakoisoa ja perunaa. Oma annos lillui parissa desissä öljyä ja se mitä uskalsin maistella oli kuvottavaa mautonta löllöä. Puolison annoksessa oli sentään kastiketta eikä jäteöljyä. Riisi oli todella puuroutunutta ja ylikypsää. Puoliso sanoi annostaan maistettua "jaa se on bai weinkin taso laskenut". Ravintolassa ei ollut ketään kun astuin sisään mutta sinne oli tehty ilmeisesti suuri tilaus ennen minua kun maksettuani minulle kerrottiin että kestää ainakin puoli tuntia ja käskettiin menevään kaupoille mikä oli ärsyttävää koska juurihan minä kassieni kanssa sieltä tulin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.03.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Pizza Kebab Castello pizza & kebab

Tilattiin puolison kanssa kotiin. Saimme soiton jossa pyysivät tulemaan hakemaan alaovelta ruuat koska heillä on kiire. Mielestäni heidän kiire ei asiakkaalle kuulu vaan kaikkia palvellaan loppuun asti. Chili"nugetit" olivat löllöjä ja tihkuivat rasvaa, siis tokihan näitten kuuluukin olla rasvaisia kerran ne uppopaistetaan mutta nämä olivat saaneet liian kylmän öljykylvyn. Dippi oli ihan ok, vaikkei se kauheasti aurajuustolta maistunut. Salaattini ui kahdessa erilaisessa kastikkeessa joitten maut eivät pelanneet lainkaan yhteen vaan se oli kuvottavaa. Tomaatin siivut olivat vanhoja ja epäilyttäviä. Salaatti jäi syömättä. En todellakaan tilaa/käy täällä enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Restaurant Orient kiinalaista

Kävin syömässä kaverin kanssa. Otin vihanneksia currykastikkeessa jonka piti olla "yhden chilin" tulista muttei se ainakaan omaan suuhun ollut lainkaan tulista. Iso miinus etenkin kalliista tofu ruokien hinnoista. Oma curry annos oli myös todella rasvainen, mutta silti se oli maukasta ja pidin siitä. Annos oli suuri ja omastani riitti myös kaverille hyvin maisteltavaa. Ystävällinen tarjoilija puhui sekaisin suomea ja englantia mutta siitä sai silti hyvin selvää. Annokset saimme nopeasti. Paikka oli siisti ja mukava, ei yliampuvaksi sisustettu kuten joskus kiinalaiset ravintolat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Pizza Kebab Castello pizza & kebab

Poikkesin kotimatkalla hakemaan pizzan mukaan. Otin neljän juuston pizzan. Mielestäni pohja oli hyvän makuinen ja pizza muutenkin hyvää, vaikkakin todella suolainen mutta mitäpä voi juustopizzalta odottaa : D Palvelu oli vähäeleistä, eli ei mitenkään mahtavaa tai suoranaisesti kehnoa vaan sellaista mihin tälläisissä paikoissa on totuttu. Salaattia sai ottaa pieneen rasiaan mukaan ja salaattipöydässä oli mielestäni kohtalaisen hyvä valikoima. Ravintolaan noin muuten ei tullut tällä kertaa kiinnitettyä huomiota kun söin kuitenkin kotona. Päällisin puolin siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Viinille viinibaari

Piipahdin eräänä iltana kaverin kanssa viinille. Myyjä oli todella mukava ja osasi opastaa viinien suhteen. Ravintolan tunnelma oli samaan aikaan sekä rento että hienostunut. Tänne tulen ehdottomasti vielä palaamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Humaliston Kebab Pizzeria pizzaa, kebapia

Yöllä pienissä sievissä haettiin kaverin kanssa yöpalaksi falafelit ranuilla. Paikka oli vähän kaaottisen oloinen mutta ilmeisesti hommat silti toimi. Sain annoksen nopeasti. Ruoka oli ihan ok, ei ne falafelit kuitenkaan kovin paljoa miltään maistuneet mutta ranuissa oli mukavasti makua ja kastike oli ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzarium italialainen pizzapaikka

Kävin kaverin kanssa hakemassa mukaan neljä palaa pizzaa. Palvelu oli iloista ja hyvää. Koska otimme mukaan itse miljööstä en paljoa voi sanoa. Myyjä neuvoi pizzan lämmityksen kanssa, mikä todennäköisesti johti parempaa lopputulokseen kuin se että olisimme vain heittäneet palat mikroon. Pizzat oli hyviä, maukkkaita ja erilaisia keskenään. Hyvät valikoimat kasvissyöjälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Jugi frozen yogurt kahvila

Euron kahvi houkutti minua ja kaveria tovi sitten kun olimme menossa shopailemaan koskariin. Kahvi oli ihan juotavaa, parempaa ja pahempaakin on tullut maisteltua. Palvelu oli hivenen tympeää ja miljöö hyvin kiireinen ja sekava. Ei hyvä paikka keskusteluun. Itse jogurtteja en ole kokeillut. En tiedä ovatko kahvit yhä samanhintaisia, vai oliko kyseessä vain tarjous.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1€ Lisätty: 07.03.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Greli salad bar

Tämä oli toinen visiittini täällä. Tulin noin klo 14 joten lounasruuhka oli jo mennyt ja oli mukavasti tilaa istua rauhassa. Ravintola oli tälläkin kertaa siisti ja tofua sai tiskin alta. Jotkut vaihtoehdoista olivat aavistuksen nahistuneen oloisia. Asiakaspalvelija vaikutti hermostuneelta kun mietin vaihtoehtoja mikä teki minulle kiireen tuntua vaikka kukaan ei ollutkaan tulossa minun jälkeeni. Tämä myös vaikutti jotenkin hermostuneelta myös silloin kun kyseli mitä kastikkeita ja muuta haluan salaattiini enkä osannut sanoa ilman että hän luetteli vaihtoehdot. Kastikeet ja muut sälät voisi laittaa johonkin siihen tiskille selkeästi luettavaksi ja asiakaspalvelu voisi olla ystävällisempää. Kahdeksalla eurolla söin vatsani täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Greli salad bar

kävin ystävän kanssa salaatilla lauantai iltapäivällä, ei tarvinut jonottaa ja oli jopa vaihtoehtoja mihin pöytään istuu (pöytiä taitaa olla vain 4?). Valoisa, avara ja siisti tila. Tofua löytyi tiskin alta, eli kasvisproteiinivaihtoehtoja pitää osata pyytää erikseen. Henkilökunta osasi työnsä ja olivat mukavia asiakaspalvelijoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.01.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat