Closed now

Ravintola Viinille

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (24)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kokemus ei ollut hääppöinen. Palvelua ei ollut. Emme saaneet suosituksia, meille ei myyty mitään. Tarjoilija toi viinit tokaisten "noni". Hymähteli vain.

Harmittelimme, kuinka kiva idea on toteutettu niin huonosti. Esimerkiksi miljöö todella vanha, eli 80-luvun jälkeen tuskin tehty mitään. Tuli mieleen ehkä enemmänkin vanha keski-eurooppalainen pubi, tosin nekin usein aidommin toteutettu. Sekä palvelu että sisustus kaipaisi faceliftiä!
Todella sääli, etteivät omistajat panosta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.12.2016
Betyg: 0

Mukavaa seurustelua viinin parissa. Paikka nimensä mukaisesti tarjoilee laajan kattauksen erilaisia viinejä. Tarjolla viinien seuraksi on myös erilaista pientä purtavaa ja todella herkullisen näköisiä juustoja. Viini valikoima on luonnollisesti kattava ja jokaiselle löytyy varmasti mieluisa ja hinnaltaan sopiva vaihtoehto. Henkilökunnan osaamiseen ja suosituksiin voi luottaa, kunhan heille vain antaa jonkinlaisia suuntaviivoja ja toiveita. Heiltä voi myös kysellä kaikkea mahdollista viineihin liittyvää nautiskelun ohessa ja asiantuntevan vastauksen saa varmasti. Harvinaista palvelua tänä päivänä! Viinien hinnat ovat normaalia ravintolatasoa, mikä yllätti tällaisessa nimenomaan viineihin erikoistuneessa paikassa. Paikka tarjoaa myös erillisiä viinin maisteluiltoja, jotka kuitenkin ovat mielestäni hieman hinnakkaita. Paikka on kooltaan melko pieni, mutta samalla mukavan intiimi ja kotoisan oloinen. Sama tunnelma välittyy myös henkilökunnasta. Suosittelen paikkaa kaikille viinin ystäville, jotka haluavat laajentaa tietämystään viinien suhteen tai vain käydä nauttimassa hyvistä viineistä rennossa ympäristössä mihin aikaan päivästä tahansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.02.2015
Betyg: 1

Olen kamala viininjuoja. En tunne rypäleita, en oikein siedä tanniineja, valmistusmaa ei merkitse mitään ja makujen kuvaukset ovat täyttä hepreaa. Miten sitten minun kaltainen asiakas palaa nimenomaan viineihin erikoistuneeseen ravintolaan?

Kaksi vanhempaa herrasmiestä jotka vuorottelevat, jaksavat pitkämielisesti kertoa asiakkailleen viineistä ja kuunnella omituisia kuvauksia siitä mistä pitää tai miltä jokin maistui. Ja muutamien haarukointien jälkeen minullekkin löytyi viini josta voin aidosti sanoa pitäväni. Kuten jo täällä todettu onkin, mitään snobimaista asiantuntemuksessa ja siitä kertomisessa ei ole.

Tunnelma on seesteinen ja rentouttava, taustamusiikki sopivan hiljaista ja (hyvin) vanhaa joka sopii kuin nenä päähän. Tarjolla olevat juustot ja pikkusuolaiset ovat erinomaisia koska pääset itse valikoimaan settisi halutessasi.

En vielään menisi ostamaan viiniä alkosta, koska en sitä osaa ja niin harvoista viineistä pidän, mutta täällä olen nyt käynyt jo lähes kymmenen kertaa. Mielestäni hyvän arvostelun ansaitseva suoritus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.01.2015
Betyg: 1

Kävimme aperoilla. Hieman juustoa ja viiniä. Aivan fantastinen paikka, tänne tulen varmasti uudelleen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 16.09.2014
Betyg: 0

Loistava paikka aloitella iltaa tai tulla istahtamaan hetkeksi. Kattava lista hyviä viinejä sopuhintaan. Tiskiltä saa myös viinien kumppaniksi hyviä juustoja ja omistaja osaa suositella sopivat combot. Must-paikka jokaisella Turun visiitillä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.08.2014
Betyg: 0

Piipahdin eräänä iltana kaverin kanssa viinille. Myyjä oli todella mukava ja osasi opastaa viinien suhteen. Ravintolan tunnelma oli samaan aikaan sekä rento että hienostunut. Tänne tulen ehdottomasti vielä palaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.03.2014
Betyg: 0

Viinille on oikea osoite, kun haluaa hyvää viiniä ja jotakin pientä suolaista kohtuullisella hinnalla ja kaupan päälle vielä erinomaista palveluakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2014
Betyg: 0

Todella hieno paikka hyvän viinin ystävälle!

Tunnelma on sopivan hienostunut, mutta ei kuitenkaan liian fiini. Makupalat muistuttavat parempia espanjalaisia tapaksia.

Tänne jos minne on hyvä poiketa lasilliselle hyvää viiniä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 04.12.2013
Betyg: 0

Kiva pieni paikka, ihanaa saada maisteluannoksia! Erinomainen ja asiantunteva, rento palvelu ja hyvät pikkusuolaiset. Tänne palaan kun taas vierailen Turussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2013
Betyg: 1

Plussat: Hyvä ja asiantunteva palvelu, laaja viinivalikoima. Miinukset: Sisustus ei parhain, kaipaisin mielikuvituksellisempia juttuja juustotarjottimelle perus päärynän, tuc-keksien ja pipareiden lisäksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2013
Betyg: 0


Läge

Humalistonkatu 6, 20100 Åbo - Route
(02) 232 3314
http://www.viinille.fi

Options