Letzte Bewertungen: Turku

4 Bewertungen

Hyvää opiskelijaruokaa. Plussana ravintolan oma ”Gado Bowl”.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 18.10.2019
Note 0
4 Bewertungen

Syö 10:llä tarjouksessa oli lohisalaatti. Lohimedaljonki vihreällä pedillä eli puolet kaaliraastetta, puolet vihreää salaattia ja 4-5 kokonaista kirsikkatomaattia. Ei salaatinkastiketta, ei mitään. Lohi maistui hyvältä, mutta "salaatti" oli pettymys. Melko riisuttu annos.
Paikka oli täynnä ja onneksi oli pöytävaraus. Ilma oli käryisä, palvelu kiireistä - eikä ihme - mutta ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.10.2019
Note 0
1 Bewertung

Kebab ei ollut hyvää. Riisi oli todella puuromaista. Liha oli periaatteessa hyvää, mutta hieman vetelää. Homman kruunasi kastikkeet, jotka oli oudon makuisia, ehkä vika oli maustamisessa, jotain yrttiä oli ilmeisesti käytetty. Osa jäi syömättä. Pelkälle kebabille 1,5 pistettä.

Toisella kerralla kävin lounasbuffetissa, joka oli kyllä kelvollinen ja tuli syötyä runsaasti. Lounasbuffet nostaa laatupisteet kolmeen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.10.2019
Note 0
1 Bewertung

Kävimme lauantaina 21. 9.19 illallisella 12 hengen seurueen kanssa. Ruoka oli kautta linjan lähes syömäkelvotonta. Meidän kaikkien mielestä. Otin raakapihvin munalla. Muna oli unohtunut pois kokonaan. Pihvi oli sisältä jäässä ja pinnalta harmaa, selvästi mikrosulatuksen jäljiltä. Maku oli karmaisevan paha. Pariloidun vasikan kypsyyttä ei tiedusteltu keltään. Se oli ylikypsä lähes kaikilla ja niin rasvainen ja sitkeä että leikkaaminen oli hankalaa. Itse asiassa epäilemme ettei se ole laisinkaan vasikkaa. Ranskalaiset olivat veteliä ja aioli suoraan marketin hyllyltä. Listaa voisi jatkaa. Tympeä hymytön miestarjoilija toi kitkerät sumpit ilmaiseksi hyvityksenä jäisestä pihvistä. Itkettää ihan että mieletön miljöö ja upea historiallinen ravintola voidaan tärvellä tuollaisella ruualla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.09.2019
Note 0
6 Bewertungen

Kaveri toi sushit, joten en osaa palvelua/tunnelmaa arvioida, mutta kaikki muu oli hyvää.

Sushit olivat hyvin rullattuja, maukkaita, valikoima oli mielenkiintoista, ja hinta oli kohdallaan. Jos olen lähellä ja tekee mieli sushia, luultavasti käyn Sushi Pandassa tulevaisuudessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 20.09.2019
Note 0
6 Bewertungen

Minulle oli suositeltu tätä paikkaa, niin kävin testaamassa ja ostin pitan. En odottanut paljoa, mutta silti pääsin pettymään yllättävin tavoin.

Pitaan lisätty chiliseos meni ensimmäisellä haukkauksella, ja pitan keskiosa oli pelkkää kuivanoloista, mautonta jauhelihapihviä ja tylsää salaattia. Hummus ja näyttävästi kaikki annoksen neste oli pita-annoksen pohjalla, mikä onnistui tekemään paperi-wrapista märän, eikä paljon muuta.

Palvelussa ei erityisesti moitittavaa, mutta en ymmärrä miten yli 10 euron pikaruoka voi olla näin onnetonta. Hansan food courtissa on monta eri vaihtoehtoa, käyttäkää mieluummin niitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 20.09.2019
Note 0
4 Bewertungen

Todella monipuolinen ja maistuva opiskelijalounas. Plussaa wings-perjantaista!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 16.08.2019
Note 0
10 Bewertungen

Pizza oli erittäin hyvänmakuinen ja hyvistä raaka-aineista tehty. Pizzan koko on ihan sopiva, jos ei ole aikomusta mässätä itseään ihan täyteen. Ei siis järin iso, mutta ei pienikään.
Paikkana viihtyisä ja tilava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 08.08.2019
Note 0
1 Bewertung

Vaikka omistaja onkin vaihtunut, niin ravintolan taso on vain laskenut. Nyt tilasin kepabin valkosipulikermaperunoilla. Perunat olivat vetisiä ja juoksettunutta kermaa paikka paikoin, liha oli uudelleen lämmitettyä ja kovaa jopa. Tais olla viimeinen kerta, kun tänne tuun ja ruoka menee roskikseen...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 02.08.2019
Note 0
1 Bewertung

Hyvä ruoka,isot annoskoot,ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 31.07.2019
Note 0