AnnuS

14 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (14)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nick´s Food Design

Loistavaa ruokaa, henkilökunnalla joskus vähän pasmat sekaisin (ja pari kylttiä helpottaisi talon takana joen puolella olevan sisäänkäynnin löytämistä)

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 18€ Hinzugefügt: 30.09.2015
Note -1

Restaurant: Bistro Helsinki 15

5-annoksinen keittiön yllätysmenu, jossa alku loistava, loppua kohden hieman lopahti. Keittiöllä on paljon yritystä, jopa liikaakin: lautasella on paljon komponentteja ja makuja ja kokonaisuus jää hajanaiseksi. Osa nappisuorituksia, parasta härkäragua pitkään aikaan ja sopi loistavasti osaksi punajuuriannsta, jälkiruoassa taas oli tyrniä, appelsiinia, mantelia jne jne, vähempikin olisi riittänyt, nyt vaivalla tehtyt komponentit jäivät täysin seinäkukkasiksi. Sanovat tekevänsä bistroruokaa, mutta enemmän tämä kyllä oli valkoisten liinojen fine diningia, ainakin yritys tuntuu olevan siihen suuntaan, mihin sitten hieman kompastutaankin. Joka tapauksessa, ei suinkaan ollut pettymys, vaikka annoksissa paljon vaihtelua olikin - gorgonzolajäätelö on jo kokemus sinänsä. Palvelussa ei moitteen sijaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 59€ Hinzugefügt: 26.10.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Sointu

maukasta ruokaa, reilut annokset. Kokki tekee pieteetillä pienessä paikassa suurella sydämellä. Turha pönötys on kyllä kaukana tästä paikasta, tänne tullaan toistekin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.05.2013
Note -1

Restaurant: Suomalainen Pohja

suussasulavaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.09.2012
Note 0

Restaurant: Vegemesta Roba

Soijaburgeri yllätti vannoutuneen lihansyöjän positiivisesti, tulee varmaan syötyä toistekin, ja palvelu hyvin välitöntä ja joustavaa - ainoastaan korkeahko hinta hieman kirpaisee.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.01.2013
Note 0

Restaurant: Gaijin

Gaijin-maistelumenu on pitkä, ja maut ovatkin aika lailla "all over the place", mitään kultaista lankaa ei tuntunut löytyvän. Paitsi ehkä kolme eri possulajia, joista yksi vei kielen mennessään (Pork Bun), yksi muistutti aika lailla Farangin karamellipossua (häviten sille) ja kolmas muistutti aika lailla toista.
Palveluskunta kiireistä, vaikka heitä tuntui olevan paljon väkimäärään nähden, ja palvelu oli hyvin etäistä ja rutiininomaista - lukuunottamatta ensimmäistä tarjoiliaamme, nuorehko mies, joka huomioonottavuudellaan ja herkällä korvallaan teki iltamme. Tällaisia tarjoilijoita toivoisi Suomessa tulevan vastaan useamminkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 64€ Hinzugefügt: 09.01.2013
Note 0

Restaurant: Kissanviikset

Viiksen leivän vuoksi tänne tulee palattua aina uudestaan, jopa ajoreissu etelästä pohjoiseen saatetaan suunnitella niin, että lounaalle päästään Viiksen leivälle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 07.12.2012
Note -1

Restaurant: Pinella
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.12.2012
Note 0

Restaurant: Brahen Kellari
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 10.12.2012
Note 0

Restaurant: Figaro
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 07.12.2012
Note 0


Bilder


Followers