Avautuu 17:00

Ravintola Ludu

tyylikästä
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (45)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme maistelumenun. Kaikki ruoat erinomaisia ja tunnelma ja palvelu kohdallaan. Meitä hieman harmitti paikan akustiikka. Oli vaikea kuulla jopa edessä istuvan puhetta, koska oli niin hälyistä ja naapuripöydän kova nauru sattui korviin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 16.12.2016
Arvosana: 0

Söin lounaalla kasvissosekeittoa, lohta kukkakaalirisotolla sekä jälkiruuaksi luumupiirakkaa. Ruoka oli erittäin maittavaa ja palvelu hyvää! Varmasti menen uudestaan lounaalle, mutta muina aikoina on hieman liian tyyris kukkarolle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 14.09.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää, samoin miljöö, erityisesti elävästä musiikista pisteet. Palvelussa parantamisen varaa. Omistaja/päällikkö (?) ei tarjoillut puolikasta viinimenua (ikinä ei ongelma muualla) ja palvelu oli muutenkin hakusessa. Ei ole alentavaa olla mukava ja ystävällinen vaikka Turussa ollaankin. Paremmalla palvelulla kokemus olisi ollut loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 0

Mainio kokemus! Hyvää ruokaa ja kiva tunnelma. Pieni miinus oli risotto kasvispääruokana, vaikka olikin oikein hyvää. Voisivat ravintolat kohta keksiä jotain uutta, kun joka toisessa lafkassa on kasvisvaihtoehtona juurikin se iänikuinen risotto. Liha-annos oli sekin oikein hyvä, joskin makua olisi kaivannut vielä hitusen lisää. Erikoiskiitos kukkakaalialkuruoasta, ihana annos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 28.09.2015
Arvosana: 0

Aivan mainio kokemus! Päädyimme suuremmalla pöytäseurueella valitsemaan 5 ruokalajin maistelumenun, joka oli nappivalinta. Kokin valitsemat annokset eivät suinkaan olleet niitä listan halvimpia ja yllätysannoksena tarjoiltu porsaanposki oli suussasulavaa.

Ystävällinen ja asiantunteva miestarjoilija/sommelier (?) osasi valita annoksiin sopivat viinit ja teki kokemuksesta miellyttävän - tämäntasoista palvelua saa harvoin.

Ainoana negatiivisena puolena ehkä hieman turhan kovalla soinut pianomusiikki, mutta tämä oli kokonaiskuvassa hyvin pientä.

Voi todella suositella jos Turkuun on asiaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen ja innostava miespuolinen tarjoilija. Mieleenpainuvaa oli, että ruoan raaka-aineet kerrottiin tarjoillessa.
Jos jotain miinusta, niin hieman hälyisä paikka, tosin isoimpia aiheuttajia tähän oli vieressä istuva nelihenkinen naisporukka.. Ruoka oli hyvää hintaansa nähden. Suosittelemme!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Alku- ja jälkiruoka olivat loistavia (karitsaa alkuun, juustokakku jälkkärinä). Pääruuat jättivät meillä molemmilla toivomisen varaa. Kotimainen ankka oli herkullista, mutta peruna lisäkkeenä ehkä hieman arkinen. Parsarisotossa oli liikaa tavaraa, risoton lisäksi rakuunakreemi, parmesaani ja siitä tehdyt "sipsit", uppomuna. Liian iso, tuhti ja ruokaisa annos, melkein puolet jäi syömättä. Plussaa mahtavasta palvelusta ja tunnelmasta, eikä sisustuksessa mitään valittamista ollut. Aion mennä uudestaan, pienestä pääruokapettymyksestä huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä pitkä menu. Tarjoilussa rento ote ja viinit sopivat ruokiin todella hyvin!! :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2015
Arvosana: 0

Nautimme täällä illallisen alku-, pää- ja jälkiruokineen.

Alkupaloina friteerattu artisokka oli todella hyvää. Hevonen korvasienimuhennoksella maistui, mutta annos oli maskuliinisen raskas. Jälkiruokina maitosuklaavanukas oli ehdoton ykkönen.

Palvelu oli hyvää ja tasokasta. Osattiin auttaa myös erikoisemmissa juomavalinnoissa. Tila oli mustan puhuva ja sopivan erilainen verrattuna muihin turkulaisiin ravintoloihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 19.04.2015
Arvosana: 0

Maistelumenu yllätti meidät todella positiivisesti. Viinipaketin sai onneksi puoliksi seuralaisen kanssa, viinit olivat erinomaisia. Pientä haparointia oli palvelussa, mutta pienet unohdukset korvattiin ja palvelu oli ystävällistä ja joustavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Linnankatu 17, 20100 Turku - Reitti
+358 20 734 0310
http://www.ludu.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita