Suljettu nyt

Farang

modernia aasialaista
Arvosana 3.4 / 5

Farang on Helsingin Taidehallin tiloissa sijaitseva moderni, aasialainen ravintola, jonka ruuat ja juomat tarjoavat uniikkeja, raikkaita Kaakkois-Aasian makuja. Farangin pelkistetyn moderni, tunnelmallinen tila yhdistettynä lämpimään palveluun luovat loistavat puitteet viihtymiseen.

Eksoottiset maut, vankka ammattitaito aasialaisista keittiöistä, rento fiilis ja moderni ympäristö perinteikkäässä Taidehallissa luovat puitteet kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (393)

Kävin pitkästä aikaa Farangissa ystäväni kanssa "after work" tunnelmissa. Tavoistani poiketen, en ollut tehnyt varausta, mutta saimme kuitenkin mukavan rennot paikat ravintolan perältä, pienestä sohvaryhmittymästä. Hetkeä myöhemmin koko ravintola olikin todella täynnä, joten kävi hyvä tuuri! Viivyimme ystäväni kanssa muutaman tunnin ja kaikki sujui kyllä erittäin mallikkaasti. Jos jotain täällä ruuanlaiton lisäksi osataan, niin rytmittää ruokailun kulku. Jos joskus olen kokenut tarjoilijoiden monotoniset myyntilauseet hieman ahdistaviksi, niin tällä kertaa kaikilla pöydässämme käyneillä tarjoilijoilla oli hienosti omanlaisensa ote annosten esittelyssä. Summa summarum, cocktailit, ruoka ja palvelu toimi läpi ruokailun moitteettomasti, maut olivat kohdallaan ja saimme juuri sellaisen kokemuksen kuin odotimmekin. Suosittelen käymään, ellet vielä ole ehtinyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Söimme maistelumenun johon kuului yhdeksän ruokalajia. Annokset olivat hyviä kautta linjan. Palvelu toimi hyvin. Paikkana Farang on aavistuksen meluisa, ääntä joutuu keskustelussa käyttämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2017
Arvosana: 0

Pitkästä aikaa Farangissa, miljöö on hieman kouluruokalamainen ja ei kaupungin viihtyisimpiä. Ohut kangasverho kahden pöydän välissä ei aivan riitä poistamaan fiilistä että istuu kahden ventovieraan kanssa samassa pöydässä.

Ruoka on edelleen aivan huippua. Todella eksoottista ja jokainen tasting-menyyn 7 lajista oli aivan huippuhyvää ja takuuvarmaa Farang-tasoa. Annoskootkin olivat likipitäen täydellisiä.

Viinien Sommelier-paketti ei ollut hintansa väärtti mutta ehdottomasti suurin pettymys oli erittäin mukavan tarjoilijan myymä ‘väliavec’. Tämä väliavec oli tummaa rommia joka nyt oli maultaa ihan OK, ei lähelläkään mitään konjakkia/calvadosta vaan ihan perus tummaa rommia. Tämä välikusetus maksoi huikeat 18 €/lasi!!!

Tämä rommigate aiheutti sen että siirsimme tulevan tilintarkastuksen pöytävarauksen toisaalle, syynä rommikaupoista jäänyt hapan maku ja miljöön hälyisyys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2017
Arvosana: 0

Olin kuullut ristiriitaista palautetta Farangista, mutta ensi visiitti ylitti kyllä odotukset. Palvelu oli huippua ja muutamasta listalta valitsemistamme annoksista haaveilimme vielä päivien päästä syömisestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 25.11.2016
Arvosana: 0

Menimme syömään hieman varautuneina, koska Gaijinin menu vielä mielessä ja arvosteluissa paljon myös moitetta. Me olimme kuitenkin ruokaan erinomaisen tyytyväisiä. Hinta-asia on ristiriitainen - onhan yli 70e paljon, mutta toisaalta kymmenen hyvää ruokalajia... Söimme Buriram -menun ja lisäsimme siihen ekstrana karamellipossun. Tähän saimme toimivan suosituksen ottaa puolikas annos kahdelle.

Ainoa mikä häiritsi oli tilan viileä tuuletus, mutta toisaalta palelen aina. Tunnelma ok, sellainen että syömään oltiin tultu eikä tunnelmoimaan. Tarjoilijat ystävällisiä, eikä meitä häirinnyt vaihtuvuus.

Pyysimme alussa tuomaan jonkun lämpimän aperitiivin, ja se oli varsin onnistunut : raikas, mausteinen muttei silti langennut jouluiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 72€ Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Ruoka ol laadukasta. Erityisesti alkuruuat olivat mielenkiintoisia ja maukkaita. Maistelumenun tarjoilun "rytmitys" toimi sulavasti. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman robottimaista. Alkoholijuomia tyrkytettiin ehkä vähän liian aktiivisesti. Erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon. Tilana hieman hälyisä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 05.07.2016
Arvosana: 0

Alku hieman kankeaa kun tarjoilija unohti meidät lähes puoleksi tunniksi alkudrinkkilistan kanssa. Tarjoilu muuten asiallista, mutta miksi tarjoilija vaihtuu koko ajan ?
Ruoka oli taas todella hyvää ja sitä oli riittävästi.
Farang menulla mentiin ja kohokohtana tietty karamellipossu.
Ruoat saapuivat liian vauhdikkaasti eli edellinen oli vielä syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 01.07.2016
Arvosana: 0

Söimme kolmen ruokalajin lounaan. Maut olivat parhaiten esillä alku- ja jälkiruoissa, mutta pääruoat olivat melko tylsiä. Kysyivät paljonko on aikaa ruokailuun ja muokkasivat tarjoilutahdin sen mukaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 29€ Lisätty: 04.04.2016
Arvosana: 0

Tämän tasoinen paikka tarvitsee paljon enemmän kokeilunhalua. Kokeilen maistelumenuun ja kaikissa ruuissa tuntui hallitsevan yksinkertainen lime, korianteri tai pähkinät. Raaka-aineet ruuissa oli hyviä mutta itse ruuat oli todella tylsiä ja simppeleitä. Lisäksi kaikista ruuista puuttui tulisuus täysin ja tuntui olevan tehty suomalaisen keski-ikäisen yritysasiakkaan makuun. Olisin toivonut että maistelu menuun olisi voinut tilata aidommilla ja rohkeimmilla maulla. Hyvän aasialaisen ruuan ystävillä en oikein voi tätä paikkaa suositella ja saman kokemuksen saa monista thai ravintoloista. Palveluun olisin toivonut myös enemmän persoonallisuutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu, eikä ruuassakaan moittimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (128)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (164)


Sijainti

Ainonkatu 3, 00100 Helsinki - Reitti
010 322 9385
http://www.farang.fi