patakattila
27 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (27)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Nirmal on ehdottomasti kaupungin parhaita nepalilaisia ravintoloita. Lounasannokset ovat maittavia ja reiluja (nälkä lähtee taatusti) ja ravintolan alacartesta noin puolet annoksista kokeilleena voi vaan todeta, että ruoka on ollut joka kerta tämän vakioasiakkaan mieleen. Palvelu on mitä lämpimintä ja ystävällisys huokuu paikan omistajapariskunnasta. Ruokien raaka-aineet ovat erinomaisia ja annokset maukkaita. Annoksista löytyy hienosti eri makuja ja sävyjä jokaiselle. Kannattaa poiketa, gluteenittoman ruokavalion omaavat erityisesti!
Mantra on erinomainen ravintola, joka on pitänyt tasonsa aina avaamisestaan lähtien korkealla! Lounas taikka alacarte, niin aina ruoka on ollut maistuvaa. Palvelu todella ystävällistä ja kanta-asiakkaana ei voi kuin hehkuttaa ruoan herkullisuutta ja paikan ystävällistä palvelua. Herttoniemenrannan ravintolatarjonnan ehdoton ykkönen, samaten kaupungin nepalilaisravintoloiden ykkönen!
Mantra on kevyesti Helsingin paras nepalilainen, ruoka ja palvelu on kerrassaan loistavaa!
Tilasimme menun kolmelle hengelle, joka sisälsi alkupalana pakoralajitelman (kikhernejauholla päällystettyjä kana-, tuorejuusto- ja kasvispaloja) jonka kanssa oli maukas ja pikkaisen tulinen kastike. Kerrankin pakorat eivät olleet kuivia köntsiä vaan maukkaita ja mehukkaita. Pääruoaksi oli palak paneer (tuorejuustoa pinaatilla), kukhoro korma (kanaa tomaattikermakastikkeessa) ja karahi chili bendo (lammasta soija/inkivääri/vihreä chili -kastikkeessa). Kaikki pääruoat veivät kielen mennessään... Kaikissa ruoissa raaka-aineet maistuivat mahtavasti: tuorejuusto ja pinaatti olivat herkullisia eikä pinaatti ollut vetisen makuista vaan kermaisen pehmeää, kana oli mehukkaan mureaa ja kastikkeen tomaatti maistui paremmin ja pehmeämmin mitä koskaan muualla vastaava annos aiemmin. Lammas olis suomalaisittain "tulinen", joten oikeasti chilistä pitävät voivat varmaankin pyytää lisää potkua annokseen. Lammas oli myös mureaa ja inkivääriä oli juuri sopivasti. Jälkiruoaksi oli pistaasi-cashew -jäädyke joka oli kiva uusi tuttavuus. Herttoniemenrannan ravintolatarjonta parani jälleen, Mantraan kannattaa tulla kauempaakin!
Update: myös lounas tuli tesattua: lammaslihapullia tomaattikastikkeessa jogurttiraidan ja maustekastikkeen kanssa. Todella hyvää, kerrankin raita ei ollut liian vetistä (jogurtti selkeästi valutettu suodattimen läpi = liika vesi pois jogurtista) ja jälleen raaka-aineet pääosassa. Nam!
Tästä ei sushi parane. Kymmeniä kertoja on Wa Gocorossa tullut syötyä ja koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Oikeastaan missään Helsingin ravintolassa en ole saanut yhtä tasalaatuista ruokaa kuin täällä. Paikka jättää muut Helsingin sushipaikat häpeään, niin loistavaa ja rakkaudella tehtyä ruokaa täältä saa. Henkilökunta on mitä ystävällisintä: palvelu ja ruoan laatu ovat parasta mitä vain rahalla voi saada. Japanilaiset työkaverinikin paikkaa kehuvat, ja nimenomaan riisissä on salaisuus minkä paikan mestarikokki taitaa... Kannattaa käydä ehdottomasti pidemmänkin matkan päästä! Saatavilla myös gluteenittomina ja yhtä herkullisina!!!
Oma suosikkini Hgin sushipaikoista. Otin kurkkurullia, suolattua grillilohta ja majoneesigrillilohta. Aivan taivaallista! Varsinkin suolattu lohi oli yksinkertaisuudessaan niin mehukas! Ja ehdottomasti parhaiten tehty riisi mitä Hgin ravintoloissa tullut vastaan. Moni japanilainen ystäväni kehuu paikkaa kaupungin aidoimmaksi, en yhtään ihmettele! Erittäin ystävällinen palvelu! Taatusti käyn uudelleen!
Gandi ei vielä koskaan ole flopannut omalta kohdaltani. Edellisestä käynnistäni oli parisen kuukautta ja pienen tauon jälkeen kävin hakemassa listalta annoksen mausteisia linssejä tuoreella korianterilla (daal) ja ruoka oli erittäin maukasta. Hinta kohtasi todellakin laadun ja en muista syöneeni parempaa linssimuhennosta missään intialaisessa ravintolassa suomessa. Kannattaa piipahtaa gandissa, henkilökunta on myös erinomaisen ystävällistä!
Tässä kahvilassa on miljöö, palvelu, tuotteet ja fiilis kohdallaan! Tosi erilainen paikka, kaunis ja lämmin tunnelma ja mielettömän ystävällinen henkilökunta! Maistuva kaakao- ja teevalikoima ja itsetehtyjä herkkuja. Henkilökunta taitaa suomea, enkkua ja ranskaa. Tällaista lisää kaupungin kahvilalulttuuriin on kaivattu! Persoonallisuutta ja intohimoa! Ehdottomasti käyn uudelleen!
Ravintolan baaripuoli on erittäin mukava ja paikkana Maxill on viihtyisä, mutta ruoka jätti vaisun vivahteen. Tarjoilu ja palvelu on ystävällistä. Ruoan hinta ja laatu eivät valitettavasti kuitenkaan kohtaa. Söin häränfilettä pikaisesti grillissä käytettynä maalaisranskalaisilla ja bearnaise-kastikkeella. Ruoka oli maultaan aika mitäänsanomaton ja hintaansa nähden kallis. Jälkiruoaksi creme brulee oli sen sijaan perusvarma ja hyvä.
Ravintola Ilves oli todella positiivinen yllätys. Olen aiemmin vain kulkenut Ilveksen ohi luullen sen olevan vain oluenjuontia varten. Vaan eipä näin ollutkaan porukalla sisään astuessa! Mukavaa henkilökuntaa oli heti vastassa ja palvelu sujui muutenkin muitta mutkitta mukavassa miljöössä. Seurueemme söi talon burgerin (jota kehuttiin hyväksi), falafeleita (jotka olivat hieman suolaisia), punajuuririsottoa (oli kerrassaan herkullinen) ja allekirjoittanut otti luomuentrecoten palsternakkapyreellä. Missä muussa keskustan ravintolassa saa luomupihviannoksen 20e hintaan? Ei missään! Pihvi oli hyvin paistettu toiveen mukaan ja lisukkeet erittäin maukkaita. Ilveksen hinta - laatusuhde on erinomainen ja ravintola on ehdottomasti käymisen arvoinen keskustan muuten aika tasapaksujen ja tylsien perusravintoloiden seassa.
Mantra on kevyesti Helsingin paras nepalilainen, ruoka ja palvelu on kerrassaan loistavaa! Tilasimme menun kolmelle hengelle, joka sisälsi alkupalana pakoralajitelman (kikhernejauholla päällystettyjä kana-, tuorejuusto- ja kasvispaloja) jonka kanssa oli maukas ja pikkaisen tulinen kastike. Kerrankin pakorat eivät olleet kuivia köntsiä vaan maukkaita ja mehukkaita. Pääruoaksi oli palak paneer (tuorejuustoa pinaatilla), kukhoro korma (kanaa tomaattikermakastikkeessa) ja karahi chili bendo (lammasta soija/inkivääri/vihreä chili -kastikkeessa). Kaikki pääruoat veivät kielen mennessään... Kaikissa ruoissa raaka-aineet maistuivat mahtavasti: tuorejuusto ja pinaatti olivat herkullisia eikä pinaatti ollut vetisen makuista vaan kermaisen pehmeää, kana oli mehukkaan mureaa ja kastikkeen tomaatti maistui paremmin ja pehmeämmin mitä koskaan muualla vastaava annos aiemmin. Lammas olis suomalaisittain "tulinen", joten oikeasti chilistä pitävät voivat varmaankin pyytää lisää potkua annokseen. Lammas oli myös mureaa ja inkivääriä oli juuri sopivasti. Jälkiruoaksi oli pistaasi-cashew -jäädyke joka oli kiva uusi tuttavuus. Herttoniemenrannan ravintolatarjonta parani jälleen, Mantraan kannattaa tulla kauempaakin!