Suljettu nyt

Gandi

intialaista
Arvosana 2.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (105)

"Surkein ravintolakokemukseni ikinä! Tulin ystäväni kanssa syömään arki-iltana ex tempore, sillä kumpikin oli käynyt ravintolassa aiemmin ja muisteli ruuan olleen hyvää. Olimme ravintolan ainoat asiakkaat ja tarjoilija oli alusta asti varsin töykeä ja kärsimätön. Tilasin Butter Chickenin ja ystäväni jonkin toisen kanaruuan sekä lasin viiniä. Naan-leivästä piti maksaa erikseen, mikä tuntui kummalliselta, sillä yleensä se kuuluu ateriaan nepalilaisissa/intialaisissa ravintoloissa. Raita-kastikkeesta tarjoilija ei edes kysynyt. Alkuruuaksi saimme nuhjuiset salaatit. Itse ruoat sekä riisi tulivat pöytään erillisissä metallipadoissa, joista annosteltiin itse arkiselle posliinilautaselle. Raita-kastiketta ei tullut naan-leivän kanssa lainkaan ja tarjoilija unohti ystäväni viinilasin, vaikka olimme ainoat asiakkaat. Itse ruoka oli viileää ja mautonta, kuin kouluruokaa. Butter Chicken oli oudon imelä. Viitoimme tarjoilijan pöytään ja kysyimme viinilasista sekä raita-kastikkeesta. Tarjoilija ei pahoitellut unohdustaan sen kummemmin ja ilmoitti, että raitastakin pitää maksaa erikseen, mikä tuntui jo riistolta. Sanoin vielä, että ruoka oli mautonta ja viileää, jolloin tarjoilija alkoi kolistellen nostella patoja ja säksättää, että ne ovat vieläkin kuumia, miten ruoka voi olla kylmää? Hän tarjoutui lämmittämään ruokani uudestaan, mutta sanoin, etten halua mikrossa lämmitettyä ruokaa. Tuotuaan unohtuneen viinilasin ja raitan, yritimme syödä ruokaa, mutta se oli yksinkertaisesti niin mautonta, että siitä tuli vain paha mieli. Koko tämän ajan tarjoilija kuljeksi ympäri ravintolaa puhuen kovaäänisesti puhelimeen. Jätimme annokset kesken ja menin kassalle sanomaan, että ruoka oli niin mautonta, viileää ja ylihintaista, ettei tekisi mieli maksaa lainkaan. Tästäkös tarjoilija raivostui ja säntäsi pöytäämme nostelemaan jälleen patoja sanoen, että ne ovat vieläkin kuumia. Hän selitti jotain, kuinka tämä on ensimmäinen valitus 12-vuoteen ja kaikki rakastavat heidän ruokiaan eikä naanleipä ja raita ole koskaan kuulunut hintaan, vaikka kumpikin meistä ystäväni kanssa muisteli toista. Tarjoilija suorastaan huusi päälleni eikä pystynyt ottamaan minkäänlaista kritiikkiä vastaan. Lopulta pulitin "kouluruoastani" todella suolaisen 18 euron hinnan, ystäväni viinilasillisen kanssa 24 euroa. Luulin, että nepalilainen/intialainen ruoka on aina varma valinta, mutta tulipa sekin todistetuksi väärin. Tämän kokemuksen jälkeen emme varmasti astu ravintolaan jalallakaan."

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.01.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Salaatti oli nuhjuinen, mutta Butter Chicken oli mainio. Kastike oli hunajaisen makuinen eikä suolaan taittuva kuten usein vastaavissa paikoissa, joten siitä plussat. Tarjoilija palveli makee kotsa päässä ollen sangen ystävällinen. Lounaan hinta oli vajaa kahdeksan rahaa. Otin lisäksi juoman, joka oli paksua smoothien tyyppistä juomaa, sisältäen arviolta ainakin mangoa. Syksyn kähmeissä oven edustalla oli hieman vetoisaa, joten T-paita varustus oli väärä valinta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Leivät myydään kertomatta hintaa, en oo edes vielä uskaltanu kattoo kuittia paljon ne maksoi. Kallista lystiä oli ja lapselle myyty butter chicken oli ällöttävän makeaa eikä tytär sitä pystynyt syömään. Kysyin makeudesta ja tarjoilija tuli vartiksi pöytään selittämään ympäripyöreitä eikä tajunnut lähteä menemään vaikka yritin sanoa että kiitos nyt selittelyt riittää. Lopussa tuotiin happohyökkäyksen tuhoavia fenkolin siemeniä mitä tarjoilija väitti korianterin siemeniksi. Itse asiakkaana tiesin paremmin. Läävä mesta, ehkä korkeintaan lounaalle enää jos meinaa taju lähteä lähimaastossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tänne on kiva palata. Omistaja muisti vielä vuosienkin kuluttua. Ruoka oli edelleen hyvää ja mausteista. Mangolassit ovat varmaankin Helsingin parhaat.Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Edelliseen kommenttiin, onko ystävälläsi lääkärintodistus joka todistaa että kyse on juuri ruokamyrkytyksestä? Jos ei, niin et voi moisia syytöksiä esittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2015
Arvosana: -1

Ystävä sai ruokamyrkytyksen täältä 04. 09.2015. Eipä tarvitse enää palata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Tosi hyvä ruoka ,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Halpahan tämä lounas oli, mutta ruoka ei ollut hyvää. Vegekorma oli makea kuin jälkiruoka. Palvelu oli lähes epäkohteliasta, komentavaa. En mene toiste, kun on vaihtoehtojakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli tosi hyvä ja sopiva hinta. (:(:(:(:(:

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: -2

Tarjoilija oli suhteellisen ystävällinen, mutta hieman tuputtava. Kun tilasin annokset niin lisäkkeitä tuputettiin ilman mainintaa hinnoista nopealla tilauksella. Loppujen lopuksi tarjoilija tuli kuititta pyytämään rahaa kortilta ja kun lasku oli maksettu niin kuitin sai vain maksamalla "unohdetun" cocacolan kun vesi maksoikin saman verran. Hieman kusetuksen makua jäi käynnistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Toivonkatu 1-3, 00250 Helsinki - Reitti
(09) 496 580
http://www.gandi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita