Avautuu 10:30

Gandi

intialaista
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (104)

Salaatti oli nuhjuinen, mutta Butter Chicken oli mainio. Kastike oli hunajaisen makuinen eikä suolaan taittuva kuten usein vastaavissa paikoissa, joten siitä plussat. Tarjoilija palveli makee kotsa päässä ollen sangen ystävällinen. Lounaan hinta oli vajaa kahdeksan rahaa. Otin lisäksi juoman, joka oli paksua smoothien tyyppistä juomaa, sisältäen arviolta ainakin mangoa. Syksyn kähmeissä oven edustalla oli hieman vetoisaa, joten T-paita varustus oli väärä valinta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Leivät myydään kertomatta hintaa, en oo edes vielä uskaltanu kattoo kuittia paljon ne maksoi. Kallista lystiä oli ja lapselle myyty butter chicken oli ällöttävän makeaa eikä tytär sitä pystynyt syömään. Kysyin makeudesta ja tarjoilija tuli vartiksi pöytään selittämään ympäripyöreitä eikä tajunnut lähteä menemään vaikka yritin sanoa että kiitos nyt selittelyt riittää. Lopussa tuotiin happohyökkäyksen tuhoavia fenkolin siemeniä mitä tarjoilija väitti korianterin siemeniksi. Itse asiakkaana tiesin paremmin. Läävä mesta, ehkä korkeintaan lounaalle enää jos meinaa taju lähteä lähimaastossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tänne on kiva palata. Omistaja muisti vielä vuosienkin kuluttua. Ruoka oli edelleen hyvää ja mausteista. Mangolassit ovat varmaankin Helsingin parhaat.Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Edelliseen kommenttiin, onko ystävälläsi lääkärintodistus joka todistaa että kyse on juuri ruokamyrkytyksestä? Jos ei, niin et voi moisia syytöksiä esittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2015
Arvosana: -1

Ystävä sai ruokamyrkytyksen täältä 04. 09.2015. Eipä tarvitse enää palata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Tosi hyvä ruoka ,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Halpahan tämä lounas oli, mutta ruoka ei ollut hyvää. Vegekorma oli makea kuin jälkiruoka. Palvelu oli lähes epäkohteliasta, komentavaa. En mene toiste, kun on vaihtoehtojakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli tosi hyvä ja sopiva hinta. (:(:(:(:(:

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: -2

Tarjoilija oli suhteellisen ystävällinen, mutta hieman tuputtava. Kun tilasin annokset niin lisäkkeitä tuputettiin ilman mainintaa hinnoista nopealla tilauksella. Loppujen lopuksi tarjoilija tuli kuititta pyytämään rahaa kortilta ja kun lasku oli maksettu niin kuitin sai vain maksamalla "unohdetun" cocacolan kun vesi maksoikin saman verran. Hieman kusetuksen makua jäi käynnistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Huonoin takeaway kokemus vuosiin! ! 30 mins odotus kahden kuivan kanankoiven takia!! Riisi ilman minkäänlaista kastiketta, raita tms. pelkän maustetun sipulin kanssa oli myös syömäkelvontonta. En voinut siis syödä annosta lainkaan ja leipäkin oli heikoin esitys lajissaan pitkiin aikoihin! Olisihan se pitänyt arvata nuhjuisesta julkisivusta, interiööristä ja jopa henkilökunnasta.. Näkymä keittöön avoimesta ovesta ei vakuuttanut myöskään. Pohjanoteeraus!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Toivonkatu 1-3, 00250 Helsinki - Reitti
(09) 496 580
http://www.gandi.fi