Jonik

93 arvostelua

Myönnän heti kättelyssä, että olen aika noviisi mitä kaikkeen varsinaiseen "ruokahifistelyyn" tulee. Toisaalta tällainen palvelu onkin mielestäni hyödyllisimmillään kun arvosteltuja ruokapaikkoja on laidasta laitaan – mukaan luettuna tavalliset lounasruokalat ja pikaruokapaikat.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Blogi

Arvostelut (92)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mount Everest Nokka nepalilaista

Edelleen loistava nepalilainen. Tällä kertaa testissä Nariwal kukhuro, kanaa kookoskermakastikkeessa (13,90 €) ja oikein mainio mangolassi (4 €). Plussaa siitä että annoksen tulisuusastetta kustomoitiin pyynnöstäni.

---

5.11.2012:

Valitsin listalta chicken tikka masalan (16,50€). Kana ja kastike ja riisi oikein hyvää, naan-leipä tuoretta. Eittämättä kaupungin parhaiden nepalilaisten joukossa, joskaan itse en ruoassa huomaa suuria eroja tämän ja muiden hyvien paikkojen (esim. Aangan) välillä.

Ravintolassa oli sunnuntai-iltana paljon muitakin asiakkaita, mutta annos tuli silti nopeasti, 10 minuutissa. Palvelu oli perusystävällistä. Kodikas, pienehkö tila kauniissa talossa.

Plussaa laadukkaasta ruokalistasta, jossa oli alussa hyvät selitykset nepalilaiseen ruokaan liittyvistä termeistä (masala, tikka, tandoori jne).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Dragon Spring pikakiinalaista

"Neljä pientä annosta" 9,50 €. Eipä ihmeellistä, mutta ihan jees. Viihtyistä paikka ja keskeinen sijainti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Konnichiwa japanilainen,sushi

Työkaverit jotka pitävät sushista pääasiassa tykkäsivät tästä. Itse en pahemmin ymmärrä sushin päälle: osa jutuista (lohi yms) oli ihan hyviä, osa ei lainkaan. Viihtyisä tila ja ihan jees palvelu. 15 € tästä lounasbufeesta on joka tapauksessa vähän liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Krog Madame välimerellinen

Hyvä lounaspaikka. Lounasbufeessa uunilohta ja perunamuusia + salaattipöytä. Tosi hyvää ruokaa ja viihtyisä ympäristö.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 26.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Parmesan Arabia Pizza & Salad pizzaa ja salaattia

Merkkitapaus sinänsä että Arabiaan (jossa olematon tarjonta) avataan uusi ravintola, olkoonkin pikaruokapaikka. Hain illalla pizzan mukaan. Paikka oli moderni ja siisti, ihan viihtyisä. Ja tyhjä. Näyttelijöiden kuvia seinillä. Hintaan sisältyi kahvi/tee odottaessa.

Pizza oli maukausta (parmankinkku, tuore tomaatti, rucola, "jalopeno"). Mielestäni selvästi parempaa kuin esim Herkkuhaarukassa.

Hinnat kalliimpia kuin Helsingin vastaavissa paikoissa yleensä; esim. 11,50 € omasta neljän vapaavalintaisen täytteen pizzastani. Toisaalta kilpailua ei alueella pahemmin ole, ja itselläni ei diilistä lopulta valittamista, joten sanotaan kuitenkin että "hinta kohdallaan".

Aion mennä testaamaan toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kivitorppa eurooppalaista ruokaa

Broileri, perunat ja kastike olivat ihan hyvää. Annos oli ehkä hieman pieni, jäi vähän nälkä. ("Broilerinfileetä, lempeän tulista pippurikastiketta ja lohkoperunoita", 11,50 €)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 03.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kolme Kruunua 50-luvun suomalaista

Perisuomalainen kokemus, varma valinta.
Olen useamman vuoden aikana käynyt täällä silloin tällöin, ja ei ole koskaan tarvinnut pettyä. Tällä kertaa klassikkolistalta perinteinen pyttipannu (14,90 €) ja jälkkäriksi rikkaat ritarit hillolla ja kermavaahdolla (7,90 €). Oikein maukasta ja hyvän kokoiset annokset. Palvelu sujuvaa, ja pe-alkuillasta oli mukavan rauhallista. Myöhemmin illalla paikka muuttuu melko hälyisäksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 04.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Oikein hyvä lounaspaikka. Reilulla 8 eurolla monipuolinen buffetpöytä (sis. keitto, salaatti, pannupizza, lähes aina hyviä pääruokia) + kahvi/tee + ainakin torstaisin ja perjantaisin jälkkäri. Etenkin seudun muuhun tarjontaan nähden BlueBell nousee ylivoimaiseksi lounasruokalaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.02.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Lauttasaaren Herkku kahvila

Söin lounaaksi siskonmakkarakeittoa (6€) ruisleivän kera. Mukaan iso korvapuusti (1,50€). Molemmat ihan jees. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Casa Largo espanjalaista

Lounaaksi "Pollo ropa vieja" (11,10 €).

Kana oli ihan hyvää, mutta annos oli pieni, riisiä todella vähän.

Hidas palvelu. Tarkoitus oli haukata suht nopeasti jotain, mutta käynnissä kesti vajaa tunti, josta suurin osa odottelua. Tarjoilija itse asiassa myönsi unohtaneensa minut, ja korvasi tämän tarjoamalla jälkiruoan, mikä oli ihan asiallista (ja tarkoitti lisää odottelua).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 12.07.2013
Arvosana: 0


Seuraajat