Keittiö auki

Cafe Regatta

kahvila
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (101)

Tosi yliarvostettu paikka, oli pettymys. Minikokoinen vegaaninen kanelikierre taisi olla Finduksen valmispulla tai joku vastaava, mikä tarjottiin mikrossa lämmitettynä ja maistui sitkeältä. Tofupiirakan hinta 6,5 e, ihan ok, mutta ylikypsä pakasteparsakaali täysin ilman mausteita ei oikein nappaa tuohon hintaan. Kaikki on pakasteita, eikä mitään erikoisia tuotteita, vaan peruspullaa ja tavallisia kalliita raakakakkuja. Sisätiloissa olisi varmaan mukava istuskella, jos porukkaa ei olisi ollut niin paljoa. Jono ylsi pitkälle ulos ja myös ainoaan vessaan oli jonoa. Rumat astiat muovitarjottimella piti itse kantaa pullolleen täytettyyn kärryyn (jouduin järjestämään edellisten asiakkaiden astioita).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.07.2019
Arvosana: 0

Kahvila oli ennen mukavampi. Nyt sinne on tehty katos jossa voi itse paistaa makkaraa.Savu ja haju leviää muihin pöytiin,ei kiva.Lisäksi ympäristö on epäsiisti.Kahvila-alueella on paljon turhaa roinaa jota oli jo viime vuonna eikä sitä ole siivottu pois.Ruuat ovat maukkaita.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 18.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tätä lähemmäs merta ei pääse. Pieni hengähdys kaupungin kiireeltä, joskin ei ihmisiltä. Paikka täynnä varsinkin kesäisin mutta miljöö kannustaakin ihmistarkkailuun ja uimalaiturin uintisuorittajien ihmettelyyn. Katsele, hörppää kahvi ja kaverina runsas puusti jossa kanelia ei säästelty.
Hitaasti etenevät jonot vain miinusta, erityisesti kun kaveri odottaa pöydänvaraajana. Tällöin toivoo osaavansa viittomakieltä. Käteistä mukaan! Koirille kiitollisesti laitettu tarjolle vettä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 20.04.2017
Arvosana: 0

Hyvin outo kahvila hauskojen yksityiskohtien kera. Jo wc on näkemisen arvoinen. Parasta on silti paikan erilaisuus josta saa ostaa kylmää makkaraa ja "joutuu" grillaamaan itse. Aivan huikea idea. Eipä tarvitse etsiä polttopuita. Niitä saa sieltä kaupan päälle. Kahvi on hyvää. Pulla on tuoretta jopa lämmintä. Raaka - pakasteita mutta ymmärrettävää. Ei haittaa. Raakapakasteet tänä päivänä tosi hyviä. Kuppi kahvia maksaa muutaman euron verran. Santsikuppi kannattaa. Siitä sulle maksetaan takaisin. Tai laita "kiertoon".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 17.04.2016
Arvosana: 0

Loistava paikka pysähtyä kahville aurinkoisella säällä. Kävimme lauantaipäivänä koirien lenkityksen lomassa nauttimassa täällä kahvikupposet ja kakkuset. Monipuolinen gluteeniton valikoima yllätti positiivisesti eikä hinnatkaan päätä huimanneet. Tiskille joutui jonottamaan melko pitkään ja maksuvälineenä kävi ainoastaan käteinen, mutta onneksi oli aikaa ja käteistä mukana. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 28.02.2016
Arvosana: 1

Ympäri vuoden auki oleva Cafe Regatta Soutustadionin läheisyydessä Töölössä on Helsingin kahvilakentässä muodostunut aikojen saatossa käsitteeksi. Onpa se myös esim. Tripadvisorin kahvilalistauksen ykkönen pääkaupungissamme. Pieni punainen kahvilarakennus on viehättävä väriläiskä rantaviivan tuntumassa.

Kävelimme aurinkoisena loppiaisena jäätävää ulkoilmaa uhmaten Cafe Regattaan iltapäiväkahville ja -pullille. Emme olleet ainoat vieraat, sen voitte uskoa. Jonoa ei sentään juuri ollut. On sinänsä hyödytöntä sen kummemmin arvostella kahvia ja nisuja, koska ne eivät kuitenkaan esitä pääosaa Regatassa. Pääosassa on kahvila kokonaisuudessaan, erityisesti sen ulkokuori ja sisus. Kahvilan sisätilat on vuorattu vanhoilla tavaroilla ja huonekaluilla, maalaisromanttisuus jonkinlaisena lähtökohtana. Tällaisessa paikassa jokainen ymmärtää jättää kännykkänsä taskuunsa (paitsi parin kuvan ottamista varten) ja katsella vain ympärilleen. Toki voidaan todeta, että kahvi oli perushyvää ja pulla vielä pikkuisen parempaa. Legendaarinen santsikuppipolitiikka jäi muuten tällä kerralla testaamatta!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: 2

Tää on Stadin paras kahvio

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Pieni kahvila meren äärellä, kesällä kivan oloinen paikka. Erikoista oli makkaranpaisto mahdollisuus kahvilan pihalla. Kahvi hyvää, munkki olisi voinut olla tuoreempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Palvelu todella tökeröä! Kannustetaan hakemaan santsikuppia ja kun menee hakemaan käsketään kovaan ääneen jonon perään. Ensimmäinen ja viimeinen kerta täällä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: -5

Tunnelmaltaan Helsingin ihanin pikkukahvila. Klassikko.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Merikannontie 10, 00260 Helsinki - Reitti
0400 760 049

Vaihtoehtoisia ravintoloita