Boullabaise

159 arvostelua

Uskon, että herkullisuus on mahdollista yhdistää terveellisyyteen myös ravintolaruoassa. Pidän yleensä raikkaista mauista ja kasvisvoittoisesta ruoasta, jota ei ole pilattu liialla paistamisella. Mieleisin ravintolaympäristöni on kaunis ja rauhallinen. Haluaisin myös käydä kahviloissa ja ravintoloissa, joissa ei ole Wi-Fi'ä.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (156)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Le Marché eurooppalaista

Hyvälaatuiset raaka-aineet ja miellyttävä palvelu. Avokado-fetasalaatti oli laadukkaista raaka-aineista koostettu runsas annos. Niin avokado kuin fetakin olivat moitteettomia. Salaattipohjan raaka-aineet olivat värikkään vihreitä, eivät halvinta amerikansalaattia. Kävisin useammin, jos asuisin lähempänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Petiscaria Portuguese Restaurant

Petti odotukset. Oletin kala-annoksen sisältävän tuoretta kalaa mutta sain sen sijaan huonolaatuista tonnikalaa. Annos muutenkin mauton ja viini kitkerähköä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.07.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Petiscaria Portuguese Restaurant

Petti odotukset. Oletin kala-annoksen sisältävän tuoretta kalaa mutta sain sen sijaan huonolaatuista tonnikalaa. Annos muutenkin mauton ja viini kitkerähköä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.07.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Konnichiwa japanilainen,sushi

Levoton paikka. Susheista jäi syömättä osa, koska ne eivät maistuneen hyvältä. Riisi oli liisterimäistä ja liian makeaa. Makit liian suuria ja valikoima kehno.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 12.05.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Silvoplee kasvisravintola

Silvopleen laatu vaihtelee paljon -- välillä herkullista, välillä lähes syömäkelvotonta. Ravintolassa on ilmeisesti monia kokkeja, koska ruoan laatu vaihtelee niin paljon. Tänään ravintolan ruoat olivat valitettavan sotkuisen näköisiä eivät ne maistuneet hyviltä. Tänään lisäksi ainoa lämmin, proteiinia sisältänyt lämmin ruoka oli pilattu savuaromilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 11.02.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Base Camp nepalilainen, nepalese

Epämääräinen, rasvassa kelluva annos. Olen syönyt lammaspyöryköitä monissa nepalilaisissa ravintoloissa, joten tiedän, millaisia ne voivat olla parhaimmillaan. Base Campin lammaspyörykät lilluivat liiassa rasvassa, ja pyöryköiden joukossa oli, outoa kyllä, pienempiä jauhelihapaloja. Se vaikutti omituiselta. Lammaspyöryköitä kastikkeineen ei ollut myöskään maustettu kunnolla.

Annokseen kuuluvat kastikkeet olivat kovin laihoja ja vetisiä, salaatti mitätön.

Tarjoilu oli välinpitämätöntä; tarjoilija ei katsonut silmiin puhumattakaan siitä, että olisi hymyillyt tai sanonut jotain ystävällistä. Ruokailun jälkeen ei kysytty, maistuiko ruoka. Ehkä se johtuu siitä, että he tietävät itsekin, että taso on heikko.

Laatuun nähden ruoka oli täysin ylihinnoiteltua. Jos ruoka olisi ollut herkullista, hinta olisi ollut OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Sandro Kortteli afrikkalainen

Lämpimät eivät ole huoltoasemaruokaa parempaa. Alkupalabuffet on sopivan runsas mutta ruoat näyttävät sotkuisilta. Kokin olisikin hyvä kiinnittää huomiota myös vähän siihen, miltä ruoat näyttävät. Joissakin buffetin ruoissa oli aivan liikaa etikkaa.

Lämpimänä ruokana söin tilapia-pataa, joka oli mautonta. Se ei ollut huoltoasemamättöä parempaa vaan ehkä jopa huonompaa, koska kalassa oli outo sivumaku.

Ravintola ei ole erityisen viihtyisä ja pöydästä puuttui lasi, jota jouduin etsimään ympäri ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 28.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Löyly suomalainen

Ei ikinä enää tätä sekavuutta. Tuli täytenä yllätyksenä se, että Löylyssä on itsepalvelu. Olen tottunut siihen, että ravintoloissa tarjoillaan pöytiin. Ruokakulttuurin alennustilaa kuvaa sekin, että alkusalaattia ei voinut tilata samalla, kun tilasi pääruokaa vaan se olisi pitänyt tilata, uuden jonottamisen jälkeen, ulkotiskiltä. Myös ruoka oli rasvainen ja ylihinnoiteltu pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Kado Sushi Bar japanilaista

Misokeitto niin suolaista, että se jäi syömättä. Sinänsä on miellyttävää, että ravintola tarjoaa misokeiton sushiannoksen kera, mutta käytännössä iloa ei ole, kun keitto on niin järkyttävän suolaista, että sitä ei voi syödä. Mitähän kokki oli ajatellut? Luultavasti ei mitään.

Lohi-nigireissä oli valtavan paksut rasvaraidut, mikä viittaa mielestäni siihen, että lohi oli kasvatettu huonolla hiilihydraattipitoisella rehulla. Luonnonlohen rasvaraidut ovat paljon kapeampia. Hieman häiritsi myös se, että riisi oli vielä hieman lämmintä.

Positiivisena seikkana voi sanoa, että annos tuli nopeasti. Nigirit olivat myös kauniisti leikattuja.

Ravintolassa on epämukavat, ahtaat istuimet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.04.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Nood Ramen Ramenia

Ei vastannut odotuksia. Hesarin myönteisen arvostelun perusteena päätin tulla tutustumaan paikkaan.

Ensivaikutelmasta tekee mieli sanoa, että paikan kahvilamaisuus on huomiota herättävää. Musiikki soi kovalla ja valtavat ikkunat synnyttävät tunteen, että sitä on kuin suuren akvaarion sisällä.

Mitä ruokaan tulee, niin vegaani-ramen ei alkuunkaan täyttänyt odotuksia. Liemestä puuttui täyteteläisyyttä -- se maistui vain soijakastikkeelta. Ruoassa ei ollut myöskään lainkaan vihanneksia lukuunottamatta kevätsipulia. Tofua ja sieniä oli niukasti. Toisin sanoen raaka-aineissa oli säästelty liikaa.

Paikka ei mielestäni ollut viihtyisä vaan se on suunniteltu sellaiseksi nopean kierron paikaksi, jonne ihmiset eivät jää asumaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.03.2018
Arvosana: 0


Seuraajat