gerberos

95 arvostelua

Persoonallinen. Keskimääräistä parempi ruoka ja juoma. Asiakasta huomioiva, hyvä palvelu.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (93)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola AlppiTori eurooppa, välimeri

Perustason ruokaa muodikkaan oloisessa ympäristössä. Useamman käyntikerran kokemuksella ruoka ei lunasta hinnan ja ympäristön odotuksia. Ruoat sinällään edustavat modernimpaa otetta raaka-aineiden osalta, mutta tuntuu ettei makuja saada okein esiin. Kalat hieman kuivaksi paistettua tms.

Paikka itsessään on kiva ja valoisa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.02.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Mo Café marokkolaista

Myöhäinen lounas Mo Cafessa ja oli kyllä uskomaton kokemus. Erilaisia salaatteja, tapenadeja, lämpimiä ruokia oli tarjolla n 15 erilaista. Hyvät maut ja hieno palvelu. Vahva suositus

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Makalu nepalilaista

Sunnuntai-iltana safkalla. Paikka oli aika täynnä, mutta silti palvelu oli sujuvaa.

Useampaa annosta tuli maistettua ja kaikki olivat maukkaita. Naan leipä oli myös sopivan kuohkeaa, eikä kuivaksi paistettua kuten jossain on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Makalu nepalilaista

Sunnuntai-iltana safkalla. Paikka oli aika täynnä, mutta silti palvelu oli sujuvaa.

Useampaa annosta tuli maistettua ja kaikki olivat maukkaita. Naan leipä oli myös sopivan kuohkeaa, eikä kuivaksi paistettua kuten jossain on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Thai Thai - Ravintola thai-ruokaa

Takewayta tullut haettua, palvelu on ollut erittäin sujuvaa ja sisälläkin on viihtyisän näköistä. Ruuat on olleet maukkaita, parhaimmistoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Restaurant Lime Leaf malesialainen/thai/aasia

Hyvää Aasia-/Malesiaruokaa ostarilla.

Siisti, joskin persoonaton tila Sellon kauppakeskuksen päädyssä. Henkilökunta on asiallista, palvelu aika vaisua.

Listalta on tullut maistettua Malesia-henkistä kanaa mustapippuri-kastikkeessa sekä kanaa cashewpähkinäkastikkeessa. Makumaailma on selvästi erilainen kuin perus-Thaikussa ja on jopa samalla suunnalla aidon malesialaisen ruoan kanssa. Annosten koko on hyvä.

Selvästi keskimääräistä tusina-paikkaa parempi. Hieman muita kalliimmasta hinnasta riippumatta hinta-laatusuhde on silti hyvinkin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 4

Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Safka oli pettymys, palvelu tympeää. Saavuimme alkuillasta ruokailemaan, ja paikka oli melko täynnä. Sisustus ja ympäristö vaikuttivat kivalta. Tiedustelimme tiskiltä, mahtuuko seurueemme ruokailemaan. Ilman varausta ei kuulemma ollut tilaa, joten aloimme jo tekemään lähtöä. Katselimme ympärillemme ja ravintolan "pubin" puolella oli puolet pöydistä tyhjiä ja osassa pöydistä ruokailtiin. Kysyimme, josko siellä voisi syödä, johon tympeä vastaus "voi, jos siellä on tilaa, mut sitten täytyy tilata ruuat itse tiskiltä". Aika heikko esitys, ilmeisesti lisää asiakkaita tarkoittaa työntekijöille vain lisää työtä.

Istuimme pöytään, ja teimme tilaukset. Falafelit oli loppu, samoin kanasalaatista kana, joten valitsimme Liha- ja kasvisburgereita. Ruoat tulivat sopivan ripeästi pöytään.

Pihviburgeri oli aika lähelle well done, joka vei siitä parhaan terän (noloa). Pihvin rakenne oli muuten erinomainen ja sämpylä hyvä. Ranskalaisia olisi saanut olla hieman enemmän, nyt kymmenkunta käden lämpöistä pätkää. Majoneesi ja pikkelöity sipuli rinnalla sopivat annokseen hyvin.

Kasvisburger-annoksesta oli bataattiranskalaiset loppunut, joka korvattiin tuotaessa normaaleilla ranskalaisilla (pahoittelutta), jotka nekin olivat viileitä.

Burgerit olivat pettymys, varsinkin huomioiden niiden hinta 18,50. Vielä kun ottaa huomioon saadun surkean palvelun, niin ollaan aika pahasti pakkasella kokemuksen kanssa.

Burgeri olisi onnistuessaan ollut hyvä, mutta ei silti missään nimessä parasta Helsingissä. Mielestäni esim. Roslundin burger on aivan eri luokkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 29.03.2016
Arvosana: 4

Ravintola: Zeytuun lähi-idän ravintola

Herkullista Mezeä ja falafelia, valitettavan pienissä annoksissa.

Lounastimme kehuja saaneessa ravintolassa. Palvelu oli oikein ystävällistä heti sisään astuttaessa. Valitsimme pari eri mezeä ja falafel-rullia. Annosten maut olivat erinomaisia! Oikein freesejä ja erityisesti baba ganoush oli herkullista, olematta liian paahtunut.

Falafelit olivat rapsakoita ja sopivan mausteisia. Tuorepuristetut mehut olivat myöskin hyviä.

Ainoa isompi miinus tulee annosten pienestä koosta; 11 euron meze-/falafel-annoksia menisi normaalille aikuiselle parikin ja raavaammalle miehelle kolme. Salaattipuolelle saisi myös aavistuksen lisätä väriä ja sattumia jäävuorisalaatin ylivaltaan. Annoksiin hieman lisää kokoa, niin paikkahan olisi loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 04.09.2016
Arvosana: 2

Ravintola: Faasai Ravintola thaimaalaista ruokaa

Hyvä thaikku jossa mukava palvelu. Illallisella perjantaina ravintolassa oli aika väljää. Palvelu pelasi oikein ystävällisesti alusta alkaen. Curryistä punainen oli aika mieto, mutta vihreä oli sopivan tulinen. Annoksissa oli kivasti tuoreita kasviksia. Kaiken kaikkiaan annokset olivat hyviä, joskaan eivät yllä aivan parhaiden thaikkujen tasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Santa Fe grilliruokaa

Laadukasta perus-pizzaa ja texmexiä kohtuulliseen hintaan.

Kävimme iltapalalla ja valitsimme kana quesadillan ja pizzaa. Annokset olivat maukkaita ja reilun kokoisia. Pizzoissa esim rucolat ja herkkusienet tuoretta tavaraa. Pizzat n 11-12e ja quesadillat n 14e. Olutvalikoima tuntui olevan aika laaja. Ruoka olihintaansa nähden kohdallaan.

Ystävällinen palvelu. Edustalla oli siistin näköinen terassi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.07.2016
Arvosana: 0


Seuraajat