ojis

156 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (150)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Friends & Brgrs

Ihan hyvä pikaburger mutta pikkulasten metakka ja sirkus olivat liikaa. Ei aikuiseen makuun.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: GIWA korean

Bibimpap lounasmättö, siis korealainen riisisetti kastikkeella tarjoultuna kuumassa kivikulhossa. Kuuma kivi paistaa riisiä vielä lisää ja saa siihen aikaan makeahkon maun. Tulinen chilisoosi tasapainottaa. Riisin liäkkeenä viipaloituja vehejä, sieniä ja nauraa. Kaikkiaan hyvää ja jopa kevyttäkin.
Sali pikkuisen kolkko, tarjoilu mukavaa ja henkilökohtaista. Toimii englanniksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.02.2014
Betyg: 1

Restaurant: Sasso nord italieniskt

Seuralaisen vasikankyljys oli ihan superherkullista. Itsellä vasikan kieltä mikä myöskin hyvää, mutta raaka-aineenakin vähän haasteellinen saada fanfaareja aikaiseksi. Alkuun antipastot ja erityisesti niiden oliivit maistuivat oikein mainiosti. Erityismaininta kun tarjoilija hoputti keittiötä että ehtisimme leffaan ajoissa ja saimmekin pääruoat ripeästi alkkareiden jälkeen.
Muutenkin tarjoilu pelasi asiantuntevasti ja hyvin.
Kaikkiaan minusta meilä ainakin kaikki toimi ja hampaankoloon ei jäänyt mitään. Erityisesti kun se vasikanyljys oli niiiin hyvää....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 2

Restaurant: Ahorita

Tacojen subway. Monenlaisia täytteitä ja tacot kootaan / täytetään tiskillä edessäsi. Hyviä makuja, melko mietoja eli standardikamaa. Pitäisi päästä paikan päälle mexicoon maistelemaan josko sikäläisittäin jotenkin erilaisia.
Itse tehdystä ruoasta plussaa, ei olut einesten tunuta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: -3

Restaurant: Bastis

Hyvä lounassetti, raikasta tuoretta salaattia ja uunijuureksia. Pääruoka maukas ja hyvin valmistettu. Sijainti hieman sivussa joten ehkä ei tule uudestaan ihan heti käytyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Monipuolinen keittomenu joka vaihtuu päivittäin. Keitot olleet aina maukkaita ja hyvälaatuisia.
Helppo lounasmesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Brasserie Kämp restaurang/café

Burgerissa ei kyllä ollut mitään vikaa varsinaisesti, mutta toki parempiakin olen saanut. Ne ovat yleensä olleet jotenkin erilaisia, esimerkikis lampaasta fetalla tai jotain muuta vastaavaa. Palvelu oli hieman tökkivää ja minua ainakin hieman alkaa jo närästää että ei voi suomea puhua kun joka paikassa on niin kansainvälinen tunnelma.
Mutta siis hyvää oli ja melko arvokastakin, varsinkin kun otin oluen juomaksi...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: Hoshito

Miellyttäviä makuja mutta ei tajuntaa räjäyttävää. Kenties ei olisi myöskään sellaista sytä odottaa kun kyse kuitenkin japanilaisesta keittiöstä. Mukavia selkeitä makuja kuitenkin ja erinomaisen hyvin valmistettua. Keitetty kala oli turn off seuralaiselle ja sitten ei minullekaan voinut menua tehdä, hieman oudon jäytkkää, varsinkin kun ei onnistunut edes menussa yhden lautasen vaihto halvempaan...
Noh kaikkiaan ihan hyvä mesta jossa voisi hyvällä mielellä vierailla toistekin.
Jälkkärit on kanssa tässä kulttuurissa outoja esityksiä, mutta tällä kertaa makea jätski hedelmien ja punapapujen kera oli kyllä ihan kiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Restaurant: El Greco smaker från grekland

Onpas kiva, että muitakin "natiivi"ravintoloita ilmaantuu Helsinkiin hieman tasokkaammissa puitteissa. Erinomainen ruoka ja huomaavainen palvelu ovat varmasti avaimet pitkäaikaiseen menestykseen, jos nyt vain vuokrataso ei syö kaikkea katetta.
Tiloista tehty valoisat ja modernit vanhaan taloon, pieni ripaus kotoista kreikkalaisuutta punaisissa ikkunanpielissä.
Täytyy varmaan käydä uudestaan testaamassa, ainoa pikku miinus hieman kypsästä lampaasta. Vaikka toisaalta sekin kovin teoreettinen moite kun mehevää ja hyvää kerran oli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 18.08.2014
Betyg: 1

Restaurant: Toca

Erinomaista ruokaa viiden lautasen edestä. Hyvin valmistettua ja kauniisti esillelaitettua. Ruoan puolesta vaikea keksiä kuinka parantaa, tekstuureja, toisiaan täydentäviä makuja parilla yllätyksellä höystettynä löytyi pitkin iltaa. Graavilohi alkuun oli hyvän kiinteä ja annoksena raikas, carpaccio sinapinsiemenin toimi erinomaisesti. Kaikkiaan hinta laatu oli kaupungin parasta osastoa.
Tarjoilu hillitty mutta asiantunteva ja rento. Vähän tunnelmaa latistaa illan valoisuus mutta se ei ole ravintolan vika. Tulemme uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 1


Followers